Slazem se.Ja već 2 meseca stalno neke popuste za radnje...dosadili
Pored dodatnog neta taj paket nudi i pozive ka inostranstvu bez dodatnih troskova i 20 roming minuta.Meni su ponudili total data + za 2224din mesečno. A već imam total 40 sa popustom od 50%. Iskreno ne znam šta bih da tolikim internetom.
To da se minuti mogu koristiti i za pozive ka inostranstvu, u opisu paketa, total data+, na njihovom sajtu, NE PISE. Da nije to neka stara informacija?Pored dodatnog neta taj paket nudi i pozive ka inostranstvu bez dodatnih troskova i 20 roming minuta.
Pa i na ću da raskinem ugovor ako budu ovako bezobrazni. Kako sad nema službe za brigu o korisnicima kad me je 11 godina zvala.I meni to malopre javise
Ako bude tako ,na zalost pozdravicemo se
Znam da postoji i našla sam neke detalje ali nisam našla kako da dođem do njih pa ukoliko neko zna neka mi skrati mučenje jer su mi do granice digli živac bezobrazlukom. Ne mogu da Vam opišem šta mi je sve rekla i preko messengera i preko poziva: nema posebnih ponuda za stare korisnike, ona može da prosledi zahtev ali ne zna kad i dal će me zvati, imam u aplikaciju ponudu i bukvalno u prevodu: nedelja je i imam 30 sekundi za razgovor pa ne uzimaj mi vreme! Bukvalno su krenuli palicom na korisnike! Ja ne razumem ni kako da ubacim popust za reciklažu, uvek sam imala popust na paket… to ne može ili ja bar ne znam preko aplikacije! Aman…Pročitajte par strana unazad, pisalo se o tome dosta.
Naravno da postoji ta služba i dalje
Sve resio preko aplikacije za 2minNameravam krajem meseca kad istekne UO u A1 da prebacim broj u Yettel na pripejd pa za neki dan kad mi ponude popust 50% na paket(total 40 za 1625 din). Da li prelazak sa pripejda na postpejd mogu odraditi preko aplikacije,pošto mi je radnica u yettelu rekla da je sigurnije da se ponovo javim kod njih pa će oni to odraditi pošto to prijavljivanje preko aplikacije zna da brljne pa oni posle moraju da poništavaju i ponovo aktiviraju.Da li je neko imao takvih problema prilikom aktivacije na postpejd preko aplikacije ?
Ma samo tako uradi i preko aplikacije zavrsi poso kad stigne ponuda 50% , A to prijavljivanje preko aplikacije zna da brljne jer zna da imas 50 % na pretplatuNameravam krajem meseca kad istekne UO u A1 da prebacim broj u Yettel na pripejd pa za neki dan kad mi ponude popust 50% na paket(total 40 za 1625 din). Da li prelazak sa pripejda na postpejd mogu odraditi preko aplikacije,pošto mi je radnica u yettelu rekla da je sigurnije da se ponovo javim kod njih pa će oni to odraditi pošto to prijavljivanje preko aplikacije zna da brljne pa oni posle moraju da poništavaju i ponovo aktiviraju.Da li je neko imao takvih problema prilikom aktivacije na postpejd preko aplikacije ?
Ovo je yettel tema xD. Ali svakako treba proveriti. Uglavnom A1 najbolje radi. Kod A1 je problem sto nema negde signala. Dok drugi kažu da kod njih nema mts na primer ili je jako loš. Kod mene je A1 da se gubi... Yettel. Nemam ja lično pa nisam ispratio ali znam da ni on nije Bajan previše...Znaci moracu u mts A1 je ipak krs mreza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari