Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Meni su ponudili total data + za 2224din mesečno. A već imam total 40 sa popustom od 50%. Iskreno ne znam šta bih da tolikim internetom.
Pored dodatnog neta taj paket nudi i pozive ka inostranstvu bez dodatnih troskova i 20 roming minuta.

Prilozi

• IMG_20230930_065613.jpg
    IMG_20230930_065613.jpg
    451.2 KB · Pregleda: 106
^ to nisam ni znao, hvala na dodatnim informacijama

^ znam da ima. Neko sto je kolega naveo imaš i roming pozive. Generalno meni ne treba pa se ne opterećujem novom ponudom.

Na sajtu kad kliknes na VISE INFORMACIJA, pise: NEOGRANICENI POZIVI I PORUKE U ZEMLJI.

1696114860770.png

Malo niže dodatne informacije o paketima a ne više informacija. Pogledaj sliku koju sam okacio.

Noćas sam gledao neku seriju na HBO max i naravno umesto da troši od dodatnih 10gb za HBO potrošio mi je datu iz regularnih gb...kod yettela prvi u mesecu počinje trećeg ili ko zna...

Resetovao je inače na 10gb za HBO posle ponoći ali je svejedno trošio regularne gigabajte...

To je poznat problem. Veliki broj ljudi ga je prijavio i koliko znam, nema rešenja.

Pozdrav,
Zanima me prilikom obnove ugovorne obaveze u Yettel uvek je postojala služba za brigu o korisnicima, s njima sam se brzo i lako dogovarala. Malopre pošaljem poruku da me pozove služba i dobijem odgovor da ne može to tako i da tražim ponudu u sekciji Yettel preporuka za tebe (gde imam ponudu 1Gb za srednjeevropske zemlje) pa jel to i dalje postoji? O čemu se radi kad su operateri baš jako i za sve neinformisani. Na kraju mi je rekla da će proslediti zahtev ali da ona ne zna kad i dal će me zvati.

Pročitajte par strana unazad, pisalo se o tome dosta.
Naravno da postoji ta služba i dalje

Ma ,druze nisu nezamenljivi
Ko ih ...,ko da bolju ponudu odoh ,proslo je vreme da sedim vezan za jednog dok ne riknem

Pročitajte par strana unazad, pisalo se o tome dosta.
Naravno da postoji ta služba i dalje
Znam da postoji i našla sam neke detalje ali nisam našla kako da dođem do njih pa ukoliko neko zna neka mi skrati mučenje jer su mi do granice digli živac bezobrazlukom. Ne mogu da Vam opišem šta mi je sve rekla i preko messengera i preko poziva: nema posebnih ponuda za stare korisnike, ona može da prosledi zahtev ali ne zna kad i dal će me zvati, imam u aplikaciju ponudu i bukvalno u prevodu: nedelja je i imam 30 sekundi za razgovor pa ne uzimaj mi vreme! Bukvalno su krenuli palicom na korisnike! Ja ne razumem ni kako da ubacim popust za reciklažu, uvek sam imala popust na paket… to ne može ili ja bar ne znam preko aplikacije! Aman…

Uuu kakva drama...😁 pa danas je bar lako promeniti operatera, bukvalno 1min online.

Nameravam krajem meseca kad istekne UO u A1 da prebacim broj u Yettel na pripejd pa za neki dan kad mi ponude popust 50% na paket(total 40 za 1625 din). Da li prelazak sa pripejda na postpejd mogu odraditi preko aplikacije,pošto mi je radnica u yettelu rekla da je sigurnije da se ponovo javim kod njih pa će oni to odraditi pošto to prijavljivanje preko aplikacije zna da brljne pa oni posle moraju da poništavaju i ponovo aktiviraju.Da li je neko imao takvih problema prilikom aktivacije na postpejd preko aplikacije ?

Nameravam krajem meseca kad istekne UO u A1 da prebacim broj u Yettel na pripejd pa za neki dan kad mi ponude popust 50% na paket(total 40 za 1625 din). Da li prelazak sa pripejda na postpejd mogu odraditi preko aplikacije,pošto mi je radnica u yettelu rekla da je sigurnije da se ponovo javim kod njih pa će oni to odraditi pošto to prijavljivanje preko aplikacije zna da brljne pa oni posle moraju da poništavaju i ponovo aktiviraju.Da li je neko imao takvih problema prilikom aktivacije na postpejd preko aplikacije ?
Sve resio preko aplikacije za 2min :) stigao ugovor na kucnu adresu, cim sam potpisao kurir je pozvao Yettel i pustili su taj odabrani paket sa 50% popusta

Ma samo tako uradi i preko aplikacije zavrsi poso kad stigne ponuda 50% , A to prijavljivanje preko aplikacije zna da brljne jer zna da imas 50 % na pretplatu

Danas mi istekla ugovorna obaveza i eto opet dvogodišnjeg smaranja s Yettelom oko popusta... problem mi je što nema niko paket za mene. Dosad sam koristio Go Data+ 2020 s 40% popusta, što je podnošljivo, ali i dalje je previše za moje potrebe - po listingu, ne prelazim 50-60 minuta mjesečno, i još nisam potrošio 10GB interneta. Sad kad su sklonili aplikacije iz Go paketa, bukvalno mi je sve nepovoljno. Koliko vidim, jedino da zatražim prelaz na prepaid i da čekam 50% na Total 10?

upravo tako, uzmeš Total 10 = 1225 din ili Total 20 = 1425 din
Oba paketa imaju dve aplikacije sa po zasebnih 10 GB mesečno.

Ja kada pogledam u zadnje vreme koliko im je loš internet prosto nisam siguran ni da li bih želeo da dobijem 50% popusta na bilo koji paket..tj. da li bih želeo ostati u Yettelu.
Šta mi vredi popust kada je internet krš ??!
Gotovo je sigurno da ću preći u A1.

Ima li neko broj komercijaliste za yettel,ili ako neki prati forum...
Neka pusti na pm

Meni su se ovde javljali neki njihovi komercijalisti/agenti, ali nikakva vajda od njih...trt mrt drp na kraju ti ponude ono što je generalna ponuda, nemaju oni nikakvu slobodu da daju nešto preko toga...ako se nešto promenilo mogu i meni da se jave, ali sumnjam..

Poslednja izmena:
Znaci moracu u mts A1 je ipak krs mreza
Ovo je yettel tema xD. Ali svakako treba proveriti. Uglavnom A1 najbolje radi. Kod A1 je problem sto nema negde signala. Dok drugi kažu da kod njih nema mts na primer ili je jako loš. Kod mene je A1 da se gubi... Yettel. Nemam ja lično pa nisam ispratio ali znam da ni on nije Bajan previše...

Nazad
Vrh Dno