Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

U bilo kojoj jetel poslovnici podnesi zahtev za raskid uz napomenu da se broj prebaci na pripejd dopunu. Zahtev za raskid podnesi 15 dana pred datum isteka ugovorne obaveze ( ako si trenutno pod ugovornom obavezom ). A ako nisi onda odmah možeš otići.
Hvala ti, a je l' ne moze online nikako?

U bilo kojoj jetel poslovnici podnesi zahtev za raskid uz napomenu da se broj prebaci na pripejd dopunu. Zahtev za raskid podnesi 15 dana pred datum isteka ugovorne obaveze ( ako si trenutno pod ugovornom obavezom ). A ako nisi onda odmah možeš otići.
Neznam kako oni racunaju dokle traje ugovorna obaveza , u aplikaciju pise od 30/08 2021 do 30/08 / 2023 , jase javim 15/08 i vec poceli da racunaju punu cenu u poslovnicu kaze da sam uso u 25-ti mesec , mada vec od 01/08 pisalo puna cena

zato što se popust od 50 % dodeljuje na 24 obračunska ciklusa a ne na 24 meseca, tako da na primer ako si ugovorio 50 % popusta 25. avgusta 2021 taj 5 dana tog avgusta se računa kao ceo 1 obračunski ciklus pa ti vremenski 50 % popusta traje do 1. avgusta 2023. Glupost ali tako je kod njih, zato ti je 1. avgust 2023 startovao po punoj ceni. U svakom slučaju ako si se javio 15-og u mesecu onda do tog 30-og u mesecu moraju najkasnije da prebace broj na pripejd ako si to zahtevao tokom zahteva raskida.

@jason13 ako želim, po isteku ugovora, da prebacim broj u drugu mrežu, koji je najbolji momenat za to? Hvala

tako je, ako ti je datum isteka UO npr: 25. sept tek onda 26. sept možeš podneti zahtev za prenos broja kod drugog operatera.

... i nema dugovanja.

zato što se popust od 50 % dodeljuje na 24 obračunska ciklusa a ne na 24 meseca, tako da na primer ako si ugovorio 50 % popusta 25. avgusta 2021 taj 5 dana tog avgusta se računa kao ceo 1 obračunski ciklus pa ti vremenski 50 % popusta traje do 1. avgusta 2023. Glupost ali tako je kod njih, zato ti je 1. avgust 2023 startovao po punoj ceni. U svakom slučaju ako si se javio 15-og u mesecu onda do tog 30-og u mesecu moraju najkasnije da prebace broj na pripejd ako si to zahtevao tokom zahteva raskida.
Ma zavrseno Dobio Total 40 50% na preplatu nego trebo sam 1 avgusta da trazim

Ja im poslao mail ali mi nude samo normalne ugovore,a trazio sam 50 posto popusta na total40...Prosli put mi na keca dali popust,izgleda da sada nece....A ne bih voleo da menjam operatera,nekako mi Telenor najbolji.

Meni je Telenor brutalan sto ima 3G. I HBO. To je bas prednost. Sestra je toliko zadovoljna da postpaid i dan danas koristi sa 3G karticom... Ko nema Volte, nema alternativu za HD pozive.

To cu i uraditi(da podnesem zahtev za pripejd) možda upali i kod mene.

Trenutno mislim da nikako, prelaskom na pripaid, podnosenjem zahteva za prelazak u drugu mreze mozes dobiti najvise 50%

Kako izboksovati Total Data za 1800-1825 dinara umesto 2024 dinara mesečno?

Jedino da uzmeš ugovor na 50% popusta bez uređaja uz Total 10, 20 ili 40 pa da ti se onda ( MOŽDA ) posle 2, 3 meseca u aplikaciji ponudi opcija da pređeš na Total Data uz dodatnih 200 din popusta do kraja ugovorne obaveze, ali opet kažem, to se nekome pojavi, nekome ne.
Mom ortaku dok je bio Total 10 se pojavila ta opcija - da promeni svoj paket na veći ( Total Data ) pa uz tih -200 din ispadne 1775 din sa e-računom.

Kako izboksovati Total Data za 1800-1825 dinara umesto 2024 dinara mesečno?
Meni su ponudili total data + za 2224din mesečno. A već imam total 40 sa popustom od 50%. Iskreno ne znam šta bih da tolikim internetom.

Prilozi

• IMG_0549.png
    IMG_0549.png
    332.7 KB · Pregleda: 93
Eh, potroši se to dok trepneš.
I kad stigne 5g, ako bude sledeće godine..biće to potrošeno u pola treptaja oka

Meni su ponudili total data + za 2224din mesečno. A već imam total 40 sa popustom od 50%. Iskreno ne znam šta bih da tolikim internetom.
Opušteno, sta tek da kažu na mts soko ili A1 neo neo 🤣.
Propade ti socijalni život jureći net bez ograničenja 🤣.
Salu na stranu. Ja sam uvek da se uzme koliko ti treba. Osim ako znas da prilazis granici a nije mnogo skuplje. Tipa sad sw uzdrzavas od 4K videa. A ovako bi mogao da staviš unrestricted bandwidth.

@Miki919 meni total 40 radi posao. Bez ustručavanja koristim internet, potrošnja od 18-40gb mesečno i trenutno imam 88gb i stiže prvog još 40gb. Wifi koristim samo kući.

To ti je odgovor. U tom slučaju ako pokriva ti sve aktivnosti vise neta bi uzeo samo ako mi je paket povoljniji od trenutnog sa manje neta. Mislim jeftinije a sa vise neta da bude

^ teško se može dobiti više neta za manje para, posebno sada kada su maksimalno ukinuli popuste.

Jedini razlog (po meni) je više roaming neta, eventualno sve aplikacije ako ti trebaju (mada sa toliko neta postaje besmisleno, ionako imaš HBO, Deezer, bookmate, ostale valjda samo net daju). I ja se lomim jer da mogu na total data za još 200din uzeo bih, ove godine sam 3x kupovao esim za državu gde idem jer sam prethodno potrošio sav internet. Shvatam da mi se opet me bi isplatilo čak ni samo tih 200din razlike, to je godišnje oko 20e, a ja sam potrošio reda 15e, ali da kažem da je uporedivo. 50e razlike za data+ mi se svakako ne isplati. Inače ja potrošim oko 10gb mesečno u proseku.

@sinseinakana evo i mom ćaletu nudi ovo:

1695816198336.png

od juna je na Total 10 paketu uz 50 % popusta bez uređaja ( 1225 din sa e-računom )
A ovaj Total Data mu nude već mesec-dva i on bi mu bio 1775 din sa e-računom kad bi prešao na njega.

Da li i dalje treba prvo prebaciti broj u yettel na pripejd i cekati 50% za prelazak na postpeid. Zanimljiv mi je ovaj najmanji paket Total 10 za 1225 din sa e-racunom.

Da li i dalje treba prvo prebaciti broj u yettel na pripejd i cekati 50% za prelazak na postpeid. Zanimljiv mi je ovaj najmanji paket Total 10 za 1225 din sa e-racunom.

Tako je, prilikom podnošenja zahteva za prenos broja u jetel radnji moraš napomenuti da broj obavezno bude na pripejd dopuni kad se prenese.
Kad se prenese broj, prvo okreni besplatno 063-9000 na 5-10 sekundi da se broj aktivira.
Nakon toga puna dva dana si na dopuni a trećeg dana se učitava promo za 50 % popusta bez uređaja.
Napomena da prva dva dana na dopuni nemaš promo pripejd opcije već samo regularne pripejd dodatke za internet ponuđene unutar aplikacije.

Meni svaki put kad treba gigatron popust nikad ne dobijem...pa ako neko ima moze u PP da posalje

Nazad
Vrh Dno