Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ne koristim nikakve aplikacije ni servise, samo internet i min/sms.
Kao kad prilaziš devojci bez pritiska i očekivanja, ako hoće sa tobom super, ako neće i to je u redu. 🙂

Nakon zahteva za prelazak na prepaid, zovu danas i nude 50% na total data. Što mu dođe nekih 1975 sa e-racunom. Jeste za stotinak dinara više od onog što sam plaćao ali je još uvek prihvatljivo. Ne znam na koju foru su dali taj popust pre koji je čak i više od 50% :D

^ Kad ti je istekla prethodna UO, i kada si podneo zahtev za prelazak na prepaid? Ja sam u istoj situaciji, isti paket, ističe za 20 dana

Nakon zahteva za prelazak na prepaid, zovu danas i nude 50% na total data. Što mu dođe nekih 1975 sa e-racunom. Jeste za stotinak dinara više od onog što sam plaćao ali je još uvek prihvatljivo. Ne znam na koju foru su dali taj popust pre koji je čak i više od 50% :D

Ja sam trenutno na Total 10 (sa popustom) i u aplikaciji imam ponudu za Total Data po 1824 Din i Total Data Plus po 3224 Din (uz E-račun). Tako da to može i malo povoljnije!

Oni koji su na Total 40 imaju i bolju ponudu za Total Data Plus - 2224 Din.

^ Istu tu ponudu za total data su i meni dali pre dok sam bio na nekom starijem paketu, ali nisam uspeo dobiti sada prilikom produzetka ugovora. Mozda bi se pojavila ta opcija u aplikaciji da sam otisao na neki od manjih paketa prvo.

^ Kad ti je istekla prethodna UO, i kada si podneo zahtev za prelazak na prepaid? Ja sam u istoj situaciji, isti paket, ističe za 20 dana
Istekla 14.09. U aplikaciji mi se pojavila samo opcija da produzim total data uz cenu od ~2800. U poslovnici su mi takodje rekli da ne moze nista jeftinije. 18.09. sam podneo zahtev za prelazak na prepaid, juce (20.09) su me zvali da ponude popust opet.

^ Istu tu ponudu za total data su i meni dali pre dok sam bio na nekom starijem paketu, ali nisam uspeo dobiti sada prilikom produzetka ugovora. Mozda bi se pojavila ta opcija u aplikaciji da sam otisao na neki od manjih paketa prvo.

Istekla 14.09. U aplikaciji mi se pojavila samo opcija da produzim total data uz cenu od ~2800. U poslovnici su mi takodje rekli da ne moze nista jeftinije. 18.09. sam podneo zahtev za prelazak na prepaid, juce (20.09) su me zvali da ponude popust opet.
Isto i meni , izgleda da samo uspeva prelazak na pripeid

Vazi za one koji prenesu broj dakle za nove korisnike. Ali prvo mora da te kontaktira neko od njihovih agenata jer samo oni imaju vaucere za popust od 50%
kako do tog vaucera? tj kako te kontaktira agent?
Malo vise od 2 meseca pred istek ugovora, dragi Yettel mi nudi nepristojnu ponudu kroz aplikaciju, paket koji trenutno imam sa cenom vecom za 1000 dinara nego sto sada placam :) bas lepa ponuda koju cu ukoliko ne prilagode morati da odbijem i predjem negde drugo.

kakav popust su ponudili?

^ Ponudili su 50% popusta na tarifni paket po izboru. Ja sam odlucio da zadrzim total data.

kako do tog vaucera? tj kako te kontaktira agent?
Malo vise od 2 meseca pred istek ugovora, dragi Yettel mi nudi nepristojnu ponudu kroz aplikaciju, paket koji trenutno imam sa cenom vecom za 1000 dinara nego sto sada placam :) bas lepa ponuda koju cu ukoliko ne prilagode morati da odbijem i predjem negde drugo.

kakav popust su ponudili?
Ostavis podatke za kontkt preko virtuelne prodavnice pa pitas agenta kada te pozovu.

Ja imam 2 broja na Total 12. I na oba broja nude 2.800 din za Total Data..ne znam na koju foru, koji šablon koriste kada Total Data nude po dosta povoljnijoj ceni npr. za 1.800 din 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Ja imam 2 broja na Total 12. I na oba broja nude 2.800 din za Total Data..ne znam na koju foru, koji šablon koriste kada Total Data nude po dosta povoljnijoj ceni npr. za 1.800 din 🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️
izgleda je ucitana redovna promocija za sve, pa ako se upeca neko. Total Data mi je po toj ceni ponudjen krajem novembra prosle godine, na manje od pola ugovora, sada, malo vise od dva meseca do isteka tog istog ugovora i nude Total Data za 2800 sto je realno preskupo.
Definitivno im trebaju novi paketi.
Sto npr ne ponude digitalne servise i aplikacije dodatno ako nekome teba vise od onoga sto je u paketima, mogucnost da po istoj ceni aktiviras onoliko slotova za aplikacije koliko ti treba. Npr imas u paketu max 3 aplikacije (to je sada Total 40) hoces Eko Bonus i Instagram platis jos 100 ili 200 dinara po aplikaciji i
dobro svima. A ne da mi za isti paket sa 1825 podizu cenu na 2850

Meni jedino što nude, od kada te ponude postije, je roaming dodatak. Nikada nisam video drugu ponudu u aplikaciji.

Ta manja cena je za onoga ko vec ima 50% popusta pa da promeni postojeci paket na veci ali uz dodatbi popust.
Ko ima standareni popust, njemu je ponuda 2800 za total datu a T12 placa 2200.
Ovo je za promenu paketa u toku ugovorne obaveze ne za obnovu.
@Bandzi8
I sada moze da se aktivira koliko hoces aplikacija dodatno ali svaka se doplacuje od 100 do 900 din kako koja.

Istice mi ugovor za nepunih mesec dana,hteo bih ponovo da im posaljem mail ako mi odobre dodatni popust,da li znate koji je sada mail posto kada sam im zadnji put pisao jos su bili Telenor 😁

Ta manja cena je za onoga ko vec ima 50% popusta pa da promeni postojeci paket na veci ali uz dodatbi popust.
Ko ima standareni popust, njemu je ponuda 2800 za total datu a T12 placa 2200.
Ovo je za promenu paketa u toku ugovorne obaveze ne za obnovu.
@Bandzi8
I sada moze da se aktivira koliko hoces aplikacija dodatno ali svaka se doplacuje od 100 do 900 din kako koja.
nista novo mi nisi rekao, ali hvala :)

Sto npr ne ponude digitalne servise i aplikacije dodatno ako nekome teba vise od onoga sto je u paketima, mogucnost da po istoj ceni aktiviras onoliko slotova za aplikacije koliko ti treba. Npr imas u paketu max 3 aplikacije (to je sada Total 40) hoces Eko Bonus i Instagram platis jos 100 ili 200 dinara po aplikaciji i
dobro svima. A ne da mi za isti paket sa 1825 podizu cenu na 2850
Po ovome sto je ovde napisano deluje mi da nisi znao 😁

yettel je izgleda rešio da ide đonom prema korisnicima...danas me zovu i nude ono što su inače ponude u aplikaciji i to onako prilično arogantno: mi vam poslali ponudu, doviđenja...imam samo 30 sekundi za ovaj razgovor...

Mislim da su postali malo vise bezobrazni sto se tice komunikacije sa korisnicima. Dosta ljudi u mojoj blizini je otislo iz Yettel-a, i kazu da se nisu pokajali ni trenutka. Zaista im je briga o korisnicima pala nisko. Pa Soko Lite u mts-u nudi znatno vise, uz popust, za skoro duplo manje para nego total 40. Meni za 2 meseca istice ugovor, i najveroatnije da cu preci u mts. Zadnji razgovor sa operaterom nije protekao kako bi trebalo i slobodno mogu reci da je bio arogantan, kao sto neko napisao iznad.

Mislim da su postali malo vise bezobrazni sto se tice komunikacije sa korisnicima. Dosta ljudi u mojoj blizini je otislo iz Yettel-a, i kazu da se nisu pokajali ni trenutka. Zaista im je briga o korisnicima pala nisko. Pa Soko Lite u mts-u nudi znatno vise, uz popust, za skoro duplo manje para nego total 40. Meni za 2 meseca istice ugovor, i najveroatnije da cu preci u mts. Zadnji razgovor sa operaterom nije protekao kako bi trebalo i slobodno mogu reci da je bio arogantan, kao sto neko napisao iznad.
Ako dobijes 50% na pretplatu za Total 40 , Soko je previse skup a nikako duplo manje

Ako dobijes 50% na pretplatu za Total 40 , Soko je previse skup a nikako duplo manje
U mts mu nude soko lite godinu dana 1700, a posle jos godinu 2200, ako prenesem broj, dok mi ovi nude popust na 2350 i nista manje. 50% ne spominju ni u ludilu.

Da bi dobio 50% za Total 40 podnesi zahtev za raskid uz napomenu da se broj prebaci na pripejd dopunu. Zahtev za raskid podnesi 15 dana pred datum isteka ugovorne obaveze. A ako baš želiš da odeš, imaš mts soko lite ili čak A1 NeoNeo za 1250 din

ja sam jutros gledao i mts soko lite i neo neo jer hocu da predjem sa Total data ( za 1800) na neku od ove dve. Nisam video za Soko da je toliko, 1700 prva i 3000 druga godina. Sto se tice A1, moram videti sa firminim agentom za poslovne korisnike, da li moze da mi nabavi taj vaucer za Neo Neo.

Pa najslicnije za komparaciju je A1 Neo Neo kao najbolji paket za ZB i Srbiju i daje najvise GB i najbolje brzine.
I onda Soko Lite i Total Data + su ekvivalenti. I sam Soko nema Ekvivalenta...

U mts mu nude soko lite godinu dana 1700, a posle jos godinu 2200, ako prenesem broj, dok mi ovi nude popust na 2350 i nista manje. 50% ne spominju ni u ludilu.
Ne porediš iste stvari. Ta ponuda u mts-u je samo za prenos broja, a za stare korisnike ni približno nije tako povoljna. Sa druge strane upoređuješ sa yetelovom ponudom za stare korisnike. Ako želiš da ostaneš na yetelu podnesi zahtev za prelaz na pripejd ili za prelazak u drugu mrežu i dobićeš 50%

Kako se u Yettelu podnosi zahtev za prebacivanje na prepaid?

U bilo kojoj jetel poslovnici podnesi zahtev za raskid uz napomenu da se broj prebaci na pripejd dopunu. Zahtev za raskid podnesi 15 dana pred datum isteka ugovorne obaveze ( ako si trenutno pod ugovornom obavezom ). A ako nisi onda odmah možeš otići.

Nazad
Vrh Dno