Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Dobih ponudu da predjem sa total 40 tarife na total data+ po ceni od 2224din. To mi se pojavilo u aplikaciji. Pre neka 3 meseca sam prešao u yettel mrežu pa mi ovo deluje zanimljivo. Dobijao još neko ovakvu ponudu?
Meni nude Total data+ u aplikaciji za 3224 din. a Total data za 1824din. mesecno.

Nakon podnošenja zahteva za prenos broja, poslat je ugovor iz mts-a koji je potpisan i vraćen. Par dana nakon toga zove agent i nudi 50% popusta, mts ugovor će se poništiti. Kaže da rade na tome da mogu brže kolege u call centru da otvore zahtev za naprednu podršku da bi se dobio popust.

Nakon podnošenja zahteva za prenos broja, poslat je ugovor iz mts-a koji je potpisan i vraćen. Par dana nakon toga zove agent i nudi 50% popusta, mts ugovor će se poništiti. Kaže da rade na tome da mogu brže kolege u call centru da otvore zahtev za naprednu podršku da bi se dobio popust.
Cuj rade na tome. A kako bi bilo da pozovu pre nego sto se podnese zahtev za prenos?

Ja sam trenutno na 50% popusta. Mozda mi zato nude taj Total data+ u aplikaciji za 3224 din. a Total data za 1824din. mesecno. To je vise od 50% popusta.

To ni oni ne znaju, mislim znaju, hoce da mi uvale skuplji paket a vide da ni ovo ne mogu da potrsim...

To ni oni ne znaju, mislim znaju, hoce da mi uvale skuplji paket a vide da ni ovo ne mogu da potrsim...
Znaju oni, oni daju ogromne popuste na pretplatu samo da bi prešao na skuplji paket.. I pitanje, da li se svim Yettel korisnicima (prepaid i postpaid) pojavljuju ogromni popusti za pretplatu? Ili samo pojedinačnim korisnicima?

Pa to ti kazem, cak su me i zvali i vele kao u fazonu ne znam da li ste videli u aplikaciji ponudu...

Па ти пређеш на јачи пакет пар месеци и онда кад ти истекне иде пуна цена или ако измуваш 50%, али свакако им после више плаћаш...

Kad istekne uzmes manji paket tj vratis se na Total 40 npr. sa 50% naravno pod uslovom da odobre... U svakom slucaju necu prelaziti, nije 700din vise neki trosak ali zasto bi placao kad mi ne treba...

Pitanje : Da li se može u Yettel-u kupiti šestocifren broj telefona? Ili da se uzme kod njih šestocifren broj telefona na pretplatu?

Moze, pod uslovom da je taj broj slobodan. Ja sam klincu uzeo pre dve godine, ne znam da li se sad nesto nije menjalo...

Pa da li je zauzet, tj da li ga neko koristi, ne mozes uci u poslovnicu i reci hocu broj 063 123 321. Kazes broj i ako je slobodan mozes ga uzeti. I ne dobijas 50%, to mozes dobiti ako uzmes broj na pripejd pa ti se posle za par dana pojavi u aplikaciji da predjes na postpejd....

Pa da li je zauzet, tj da li ga neko koristi, ne mozes uci u poslovnicu i reci hocu broj 063 123 321. Kazes broj i ako je slobodan mozes ga uzeti. I ne dobijas 50%, to mozes dobiti ako uzmes broj na pripejd pa ti se posle za par dana pojavi u aplikaciji da predjes na postpejd....
Znači onda mogu kupit šestocifreni broj telefona u Yettelu da bude na prepaid?
Koliko košta kupovina šestocifrenog broja telefona u Yettelu? Koja najmanja cena može biti, a koja najveća?

Poslednja izmena:
Ne verujem da možeš da kupiš 6-cifreni prepaid broj. Prepaid SIM kartice se puštaju u prodaju sa već dodeljenim brojevima, koji su 7 cifara. Ako baš mora da bude prepaid, onda ili da uzmeš postpaid sa 6 cifara, pa ga prebaciš na prepaid, kad bude moglo, ili daj oglas da kupuješ 6 cifreni broj, možda neko ko ima hoće da proda.
Cena u Yettelu zavisi od "lepote" broja. Iskreno, začudio bih se da ima lepih a slobodnih brojeva sa 6 cifara...
A zašto mora da bude 6 cifara? I ovi sa 7 rade isto kao i oni sa 6...
Pozdrav

Znači onda mogu kupit šestocifreni broj telefona u Yettelu da bude na prepaid?
Da, sa prefiksom 069 - i samo one koji počinju cifrom 6 ili 7. Npr. 069 6XX XXX ili 069 7XX XXX.
Svi drugi su sedmocifreni kada je reč o numeraciji 069. Za druge numeracije ne znam da li daju šestocifrene za prepaid.

Poslednja izmena:
Recikliraju brojeve, samo je pitanje na koliko vremena nako gašenja iz mreže.

Pre dva dana je na Viber neko aktivirao broj jednog poznanika koji je umro pre izvesnog vremena. Njegova supruga je odjavila broj. Broj je bio 063-2xxxxx.

Pre dva dana je na Viber neko aktivirao broj jednog poznanika koji je umro pre izvesnog vremena. Njegova supruga je odjavila broj. Broj je bio 063-2xxxxx.
Znači onda, mogu kupiti numeraciju 063/062 šestocifreni broj telefona u Yettelu?

To bi trebalo da proveriš sa njima.

Ovo oko recikliranja je posebno bizarno kada vam ostane u imeniku broj od osobe koja je preminula (kao meni) pa vam stigne notifikacija posle godinu dana (u mom slucaju) da je koleginica opet na viberu.

U Yettel aplikaciji imam aktiviranu Deezer aplikaciju, ali kada hoću da aktiviram Deezer unošenjem koda dobijem obaveštenje "Deezer Free is not available in your country. Please choose an offer and start listening."
Šta radim pogrešno?

Da li neko imam kod za Gigatron popust da mu ne treba a da je procenat veći od 18 posto? Pošto bih uzeo nešto skuplje a vec imam ovaj od 18 posto.. javite na PM hvala !

U Yettel aplikaciji imam aktiviranu Deezer aplikaciju, ali kada hoću da aktiviram Deezer unošenjem koda dobijem obaveštenje "Deezer Free is not available in your country. Please choose an offer and start listening."
Šta radim pogrešno?
Prilikom aktivacije imaš dugme u Yettel aplikaciji Nastavi registraciju. Da li si probao preko njega? Moguće da su i za Srbiju ukinuli free slušanje kao što su za gomilu drugih zemalja pa da ti zato piše da nije dostupno, što me navodi da mislim da ne koristiš ispravan link za tu inicijalnu aktivaciju.

Probao.

"The activation link is not valid anymore. Click on the button below to receive a new link. This will redirect you to the activation page."

Kliknem na taj drugi link i onda se otvori:

"Deezer Free is not available in your country. Please choose an offer and start listening."

Nazad
Vrh Dno