Eto ga sad, sad nikome nisu potrebni NEO minuti, do juce svi kukase kako Vip ima a Telenor to nema, sad kad su odgovorili na ponudu Vipa na neo minute i sms, sad svi kukaju da im ne trebaju neo minuti vec internet.Мени је ово очајно без неког нестандардног попуста, пошто ми неограничени минути, ни апликације не требају, а треба телефон и више интернета. Па уз пакет Пренеси+XS, LG K10 кошта 2000 више него у радњи!
A što su paketi skuplji za iste krševe od telefona? Došlo je do toga da su 50% skuplji nego pre 4 godine a ponudu telefona nisu menjali isto toliko. Ne računam najviše pakete, oni me ne interesuju. Ajde što je vip poskupeo, nego što sad ovo sa telenorom postaje standard u Srbiji. Da bi detetu kupili telefon, treba odvojiti skoro 2000 mesečno, malo li je, a da ne spominjemo one jadne alkatele sa 512mb rama koji se više nigde u svetu ne prodaju. Matorci se tek sad navikavaju na pametne telefone. Ali neee mi nećemo da se razvijamo, udri po džepu, neka Srbi ostanu zatucani. Čudi me da uopšte ovoliko možemo da priuštimo.Eto ga sad, sad nikome nisu potrebni NEO minuti, do juce svi kukase kako Vip ima a Telenor to nema, sad kad su odgovorili na ponudu Vipa na neo minute i sms, sad svi kukaju da im ne trebaju neo minuti vec internet.
I ja se tu slazem, i ja trebam vise interneta nego minuta, o sms da ni ne pricam jer to ni ne koristim.
A kako se onda provlaci prica ovde kako se internet ne koristi puno, a ja citam obrnuto, da ljudima ne trebaju neo minuti vec internet.
Cudno, zar ne?
I na kraju, napravili su oni(vip i telenor) analizu koliko se koristi neta i koliko minuta, dal vi stvarno mislite da bi se oni odrekli masne zarade na minutima jer puno ljudi je "izlazilo" iz paketa kad su min u pitanju.
Ne, nego su dosli do zakljucka da ljudi sve vise trose net nego minute i zato ima limita na netu a ne na minutima.
Trece, kad je nesto neograniceno to "brzo" i dosadi jer ti je uvek i neograniceno dostupno pa tu malo i psiha radi i vremenom ne koristis kao u pocetku.
Dakle sve je jasno(bar meni), net se mnogoooo vise koristi nego minuti i sa tendencijom da ce se jos vise i koristiti, ne zaboravite i kucne net-ove oba provajdera i to je mobilni net samo sto ga neki koriste na racunaru ne u telefonu, dok dosta njih i na telefonu, a to ipak ulazi u kvotu njihovog mobilnog neta, to zaboravljate.
Sve u svemu slazem se sa tobom a to tek mislim da ce biti za najmanje 5 godina neki neo net paket i paketi sa "bolesnim" limitom tipa 300GB na standardnom voice paketu, dok ce se ti "kucni" penjati na vecu kvotu kad bude zaziveo 5G.
Ali malo dalja buducnost je to.
Ja sam isao u poslovnicu da promenim juce, ni tamo nije moglo, pa sam potpisao nalog, i cekam da promene...Jel je neko uspeo da promeni paket ? Meni izlazi : Zbog održavanja sistema promena tarifnog paketa nije moguća. Molimo Vas pokušajte kasnije. I juče i danas. I na portalu i u aplikaciji
Eto ga sad, sad nikome nisu potrebni NEO minuti, do juce svi kukase kako Vip ima a Telenor to nema, sad kad su odgovorili na ponudu Vipa na neo minute i sms, sad svi kukaju da im ne trebaju neo minuti vec internet.[A kako se onda provlaci prica ovde kako se internet ne koristi puno, a ja citam obrnuto, da ljudima ne trebaju neo minuti vec internet.
Cudno, zar ne?
Ja sam pisao. Bilo je puno sanduče. Poslaću im i ja sutra, pa ćemo videti.Zvala me je guska iz telenora i ne daju 50% popusta uz uo na 2 god. Kao to moze na stare pakete, ali ne moze na nove neo pakete. Pocela mi neku pricu da mogu da uzmem tel, a ja sam joj rekao da nisam ovca za sisanje koja kupuje tel koji je dulo skuplji nego u slobodnoj prodaji i to uz pretplatu na 2 god.
Rekao sam joj da podnosim zahtev u vip, ali me muci to sto u mestu gde cu mozda sledece godine da radim jer je sve manje dece u skoli nema vip signala, vec samo glupog telenora.
Plasim se da sam primoram da sada odem u telenor i da potpisem glupi ugovor iako me nerviraju.
Pisao mi je jedan kolega sa foruma na pp, ali nisam mogao da mu posaljem poruku jer mi izbacuje neku informaciju da je nemoguce da mu se posalje poruka. Ovo kazem cisto da ne ispadne da nisam hteo da mu odgovorim
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Vidiš ja ne znam bukvalno nikog kome trebaju ti neograničeni minuti. Nisam klinac (kojima je net bukvalno sve), i nemam takve u društvu. I skoro svi koriste isključivo net na fonu. Svima uvek fali neta i stalno je povika oko toga.Koji to SVI?
Jel se ti šališ ili stvarno ne razumeš. Upravo si rekao da može 50% na starom paketu, kažeš da hoćeš to, uzmeš neki stari paket. Posle se prebaciš na novi a popust ostaje. Po uslovom naravno da to što su ti rekli nije dezinformacija(da i dalje može 50% na starom paketu).Ljudi, kako vam nije jasno da gospoda ne daju 50% popusta na neo tarife, vec samo na stare pakete? Meni su tako rekli ja vas ne lazem, ssmo prenosim sta su mi rekli, a iznervirali su me bas poprilicno
Zvala me je guska iz telenora i ne daju 50% popusta uz uo na 2 god. Kao to moze na stare pakete, ali ne moze na nove neo pakete. Pocela mi neku pricu da mogu da uzmem tel, a ja sam joj rekao da nisam ovca za sisanje koja kupuje tel koji je dulo skuplji nego u slobodnoj prodaji i to uz pretplatu na 2 god.
Rekao sam joj da podnosim zahtev u vip, ali me muci to sto u mestu gde cu mozda sledece godine da radim jer je sve manje dece u skoli nema vip signala, vec samo glupog telenora.
Plasim se da sam primoram da sada odem u telenor i da potpisem glupi ugovor iako me nerviraju.
Pisao mi je jedan kolega sa foruma na pp, ali nisam mogao da mu posaljem poruku jer mi izbacuje neku informaciju da je nemoguce da mu se posalje poruka. Ovo kazem cisto da ne ispadne da nisam hteo da mu odgovorim
Ne bih komentarisao kupovinu tel preko provajdera.A što su paketi skuplji za iste krševe od telefona? Došlo je do toga da su 50% skuplji nego pre 4 godine a ponudu telefona nisu menjali isto toliko. Ne računam najviše pakete, oni me ne interesuju. Ajde što je vip poskupeo, nego što sad ovo sa telenorom postaje standard u Srbiji. Da bi detetu kupili telefon, treba odvojiti skoro 2000 mesečno, malo li je, a da ne spominjemo one jadne alkatele sa 512mb rama koji se više nigde u svetu ne prodaju. Matorci se tek sad navikavaju na pametne telefone. Ali neee mi nećemo da se razvijamo, udri po džepu, neka Srbi ostanu zatucani. Čudi me da uopšte ovoliko možemo da priuštimo.
Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari