Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Darko1290
Ne znam da li je ovo bilo u toku dana kada ste raspravljali oko cene paketa tj na koju cenu moze da ide popust.
Screenshot_20171003-000711.png

Tu pise da je to promocija (manja cena bez telefona).

Poslednja izmena:
Мени је ово очајно без неког нестандардног попуста, пошто ми неограничени минути, ни апликације не требају, а треба телефон и више интернета. Па уз пакет Пренеси+XS, LG K10 кошта 2000 више него у радњи!

Mislim da je besmisleno razmisljati o tome da li se moze dobiti 50% popusta na nizu cenu koja ide bez kupovine telefona. Sasvim je logicno da popust ide na punu cenu tarife, a ne na cenu sa popustom. Ako je cena sa popustom jeftinija 20% od cene bez popusta, onda se mozete nadati mozda dodatnim 30% na tu smanjenu cenu ako je nekome tako lepse ili lakse da racuna, a to je ukupno 50% na punu cenu tarife. Javljam vam cim me pozovu da li su odobrili 50% popusta ili lepo idem u vip da uzmem neo 2 i da zavrsim ovu pricu. Te fore sa aplikacijama i mb za pojedine apk mene ne kupuju.

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Мени је ово очајно без неког нестандардног попуста, пошто ми неограничени минути, ни апликације не требају, а треба телефон и више интернета. Па уз пакет Пренеси+XS, LG K10 кошта 2000 више него у радњи!
Eto ga sad, sad nikome nisu potrebni NEO minuti, do juce svi kukase kako Vip ima a Telenor to nema, sad kad su odgovorili na ponudu Vipa na neo minute i sms, sad svi kukaju da im ne trebaju neo minuti vec internet.
I ja se tu slazem, i ja trebam vise interneta nego minuta, o sms da ni ne pricam jer to ni ne koristim.
A kako se onda provlaci prica ovde kako se internet ne koristi puno, a ja citam obrnuto, da ljudima ne trebaju neo minuti vec internet.
Cudno, zar ne?
I na kraju, napravili su oni(vip i telenor) analizu koliko se koristi neta i koliko minuta, dal vi stvarno mislite da bi se oni odrekli masne zarade na minutima jer puno ljudi je "izlazilo" iz paketa kad su min u pitanju.
Ne, nego su dosli do zakljucka da ljudi sve vise trose net nego minute i zato ima limita na netu a ne na minutima.
Trece, kad je nesto neograniceno to "brzo" i dosadi jer ti je uvek i neograniceno dostupno pa tu malo i psiha radi i vremenom ne koristis kao u pocetku.
Dakle sve je jasno(bar meni), net se mnogoooo vise koristi nego minuti i sa tendencijom da ce se jos vise i koristiti, ne zaboravite i kucne net-ove oba provajdera i to je mobilni net samo sto ga neki koriste na racunaru ne u telefonu, dok dosta njih i na telefonu, a to ipak ulazi u kvotu njihovog mobilnog neta, to zaboravljate.
Sve u svemu slazem se sa tobom a to tek mislim da ce biti za najmanje 5 godina neki neo net paket i paketi sa "bolesnim" limitom tipa 300GB na standardnom voice paketu, dok ce se ti "kucni" penjati na vecu kvotu kad bude zaziveo 5G.
Ali malo dalja buducnost je to.

Jel je neko uspeo da promeni paket ? Meni izlazi : Zbog održavanja sistema promena tarifnog paketa nije moguća. Molimo Vas pokušajte kasnije. I juče i danas. I na portalu i u aplikaciji

Meni od jutros, umesto 50% popusta stoji puna cena zaduženja i to ona viša. Dva servisa koja sam aktivirao (deezer i hbogo) su od jutros neaktivna (po moj telenor aplikaciji), međutim normalno rade.
Iskreno se nadam da će se ovo ispraviti, nemam ni vremena ni snage da se cimam po poslovnicama.

Meni isto stoji puna cena, bez 50%...

Mislim da im je sistem sada u haosu zbog peomena paketa pa garant kad se srede bice ok ako ne onda posaljes mail ili na twiter i naj...s im se majke sto te zeznuli :D.

Kod mene je juce pokazivalo zaduzenje za prethodni mesec po punoj ceni, danas pokazuje sa uracunatim popustom.. Digitalne servise mi je isto tako jedan dan pokazivao kao neaktivne, sad ih prikazuje normalno. Medjutim surf paket koji sam koristio za telenor vise sad je na prepaidu i ne koristim vise telenor vise promociju a i dalje imam 50% vise gb.. onih 10 gb mesecno na dve god za dz takodje pokazuje da nisu aktivni a u stanju megabajta ih ima... valjda ce se normalizovati sve za koji dan..

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Eto ga sad, sad nikome nisu potrebni NEO minuti, do juce svi kukase kako Vip ima a Telenor to nema, sad kad su odgovorili na ponudu Vipa na neo minute i sms, sad svi kukaju da im ne trebaju neo minuti vec internet.
I ja se tu slazem, i ja trebam vise interneta nego minuta, o sms da ni ne pricam jer to ni ne koristim.
A kako se onda provlaci prica ovde kako se internet ne koristi puno, a ja citam obrnuto, da ljudima ne trebaju neo minuti vec internet.
Cudno, zar ne?
I na kraju, napravili su oni(vip i telenor) analizu koliko se koristi neta i koliko minuta, dal vi stvarno mislite da bi se oni odrekli masne zarade na minutima jer puno ljudi je "izlazilo" iz paketa kad su min u pitanju.
Ne, nego su dosli do zakljucka da ljudi sve vise trose net nego minute i zato ima limita na netu a ne na minutima.
Trece, kad je nesto neograniceno to "brzo" i dosadi jer ti je uvek i neograniceno dostupno pa tu malo i psiha radi i vremenom ne koristis kao u pocetku.
Dakle sve je jasno(bar meni), net se mnogoooo vise koristi nego minuti i sa tendencijom da ce se jos vise i koristiti, ne zaboravite i kucne net-ove oba provajdera i to je mobilni net samo sto ga neki koriste na racunaru ne u telefonu, dok dosta njih i na telefonu, a to ipak ulazi u kvotu njihovog mobilnog neta, to zaboravljate.
Sve u svemu slazem se sa tobom a to tek mislim da ce biti za najmanje 5 godina neki neo net paket i paketi sa "bolesnim" limitom tipa 300GB na standardnom voice paketu, dok ce se ti "kucni" penjati na vecu kvotu kad bude zaziveo 5G.
Ali malo dalja buducnost je to.
A što su paketi skuplji za iste krševe od telefona? Došlo je do toga da su 50% skuplji nego pre 4 godine a ponudu telefona nisu menjali isto toliko. Ne računam najviše pakete, oni me ne interesuju. Ajde što je vip poskupeo, nego što sad ovo sa telenorom postaje standard u Srbiji. Da bi detetu kupili telefon, treba odvojiti skoro 2000 mesečno, malo li je, a da ne spominjemo one jadne alkatele sa 512mb rama koji se više nigde u svetu ne prodaju. Matorci se tek sad navikavaju na pametne telefone. Ali neee mi nećemo da se razvijamo, udri po džepu, neka Srbi ostanu zatucani. Čudi me da uopšte ovoliko možemo da priuštimo.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Jel je neko uspeo da promeni paket ? Meni izlazi : Zbog održavanja sistema promena tarifnog paketa nije moguća. Molimo Vas pokušajte kasnije. I juče i danas. I na portalu i u aplikaciji
Ja sam isao u poslovnicu da promenim juce, ni tamo nije moglo, pa sam potpisao nalog, i cekam da promene...

Sent via Xperia Z5

I ja i supruga smo bez UO na Telenoru, i treba da uzmemo pakete, vidim da ćemo sačekati koji dan...

Dakle raspad. Niti su mi stavili kvote neta na 10gb, niti mi pokazuje dodatke kao aktivne...
Celo zezanje sa otkupom telefona juce, posto sam hteo prevremeno da otplatim.

Nije jos mts nivo 'usluge', ali su na dobrom putu

Mislim da se nisu nadali ovome ili su uspeli i oni da preopterete mrezu.

U principu je obrada racuna u toku plus izmene u paketima, kao i neuobicajeni obim zahteva za promenu tarifa.

Ja sam im pisala na fb za promenu paketa, i kazu: Trenutno imamo radove na mreži, zbog svih novina koje smo uveli, pa ova opcija nije dostupna. Ne brini, uskoro će sve biti rešeno, pa će ti biti omogućena ova opcija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eto ga sad, sad nikome nisu potrebni NEO minuti, do juce svi kukase kako Vip ima a Telenor to nema, sad kad su odgovorili na ponudu Vipa na neo minute i sms, sad svi kukaju da im ne trebaju neo minuti vec internet.[A kako se onda provlaci prica ovde kako se internet ne koristi puno, a ja citam obrnuto, da ljudima ne trebaju neo minuti vec internet.
Cudno, zar ne?

Koji to SVI? Cak se ni vecina foruma ne slaze da im treba vise neta, nego nekolicina bucnih. Cak i da se ceo forum slozi, on ne cini ni 1% stanovnika, u stvari, jedva prelazi 0.5% korisnika Srbije :)
Ima nekolicina ljudi, koji arce >50GB. Na njih dvojicu dodje nas 500 koji ne predjemo 500MB realno. A imamo preko 5GB.

To je osnovna matematika. Moze vam se svidjati ili ne, ali ne moze biti netacna :) (moze samo pisac pogresiti u ciframa)

Ali, generalizujte slobodno najglasnije :)

Kome treba vise general purpose neta, neka uzme Kucni Net/Home Net pakete ili slicne. Zeznuo se sto nije uzeo +10GB letos, ili nije mogao, ***...

Poslednja izmena:
Zvala me je guska iz telenora i ne daju 50% popusta uz uo na 2 god. Kao to moze na stare pakete, ali ne moze na nove neo pakete. Pocela mi neku pricu da mogu da uzmem tel, a ja sam joj rekao da nisam ovca za sisanje koja kupuje tel koji je dulo skuplji nego u slobodnoj prodaji i to uz pretplatu na 2 god.
Rekao sam joj da podnosim zahtev u vip, ali me muci to sto u mestu gde cu mozda sledece godine da radim jer je sve manje dece u skoli nema vip signala, vec samo glupog telenora.
Plasim se da sam primoram da sada odem u telenor i da potpisem glupi ugovor iako me nerviraju.
Pisao mi je jedan kolega sa foruma na pp, ali nisam mogao da mu posaljem poruku jer mi izbacuje neku informaciju da je nemoguce da mu se posalje poruka. Ovo kazem cisto da ne ispadne da nisam hteo da mu odgovorim

Ako može na starom paketu, šta tačno te sprečava da potpišeš 50% na istom i da se onda prebaciš na novi? Pošto evo @petarbgd je na 50% i prešao je na novi juče bez problema.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Kod mene je ovakva situacija sa HBO Go
23ee0222963f9d5e377e1204bc8403f1.jpg

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Zvala me je guska iz telenora i ne daju 50% popusta uz uo na 2 god. Kao to moze na stare pakete, ali ne moze na nove neo pakete. Pocela mi neku pricu da mogu da uzmem tel, a ja sam joj rekao da nisam ovca za sisanje koja kupuje tel koji je dulo skuplji nego u slobodnoj prodaji i to uz pretplatu na 2 god.
Rekao sam joj da podnosim zahtev u vip, ali me muci to sto u mestu gde cu mozda sledece godine da radim jer je sve manje dece u skoli nema vip signala, vec samo glupog telenora.
Plasim se da sam primoram da sada odem u telenor i da potpisem glupi ugovor iako me nerviraju.
Pisao mi je jedan kolega sa foruma na pp, ali nisam mogao da mu posaljem poruku jer mi izbacuje neku informaciju da je nemoguce da mu se posalje poruka. Ovo kazem cisto da ne ispadne da nisam hteo da mu odgovorim

Ja sam pisao. Bilo je puno sanduče. Poslaću im i ja sutra, pa ćemo videti.
Ako može na stare potpisaću stari pa preći na novi. I da ne pređem više mi odgovara manja cena od neograničenih minuta. I ovako trošim u proseku 100 minuta.

Ljudi, kako vam nije jasno da gospoda ne daju 50% popusta na neo tarife, vec samo na stare pakete? Meni su tako rekli ja vas ne lazem, ssmo prenosim sta su mi rekli, a iznervirali su me bas poprilicno

Znaci ne isplati mi se da sa Play+ L predjem na Play+ 30, jer za godinu i po dana nece hteti da mi odobre popust 50%? Sad ne znam sta je pametno uraditi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi, kako vam nije jasno da gospoda ne daju 50% popusta na neo tarife, vec samo na stare pakete? Meni su tako rekli ja vas ne lazem, ssmo prenosim sta su mi rekli, a iznervirali su me bas poprilicno

Jel se ti šališ ili stvarno ne razumeš. Upravo si rekao da može 50% na starom paketu, kažeš da hoćeš to, uzmeš neki stari paket. Posle se prebaciš na novi a popust ostaje. Po uslovom naravno da to što su ti rekli nije dezinformacija(da i dalje može 50% na starom paketu).

Sent from my LEX820 using Tapatalk

@cupcake

A što ne predješ na Play 20 ?

Matematika je jasna, ako su potrebni minuti, predješ, ako ti je paket koji trenutno koristiš ok, nema žurbe.

A i pitanje je dal će piti stari paketi u ponudi, kod obnove ugovora...

Poslednja izmena:

Cemu ovakvo etiketiranje osobe koja radi svoj posao? Hoces li sutra i kasirki u Maxi-ju reci da je guska, ako bude trazila da platis veknu hleba po punoj ceni?

Ako ti se ponuda bilo kog operatera ne svidja, imas jos dva, pa probaj kod njih da pronadjes nesto za sebe. Mene bi bilo sramota da trazim popust kod operatera koji zaposljava domace zivotinje...

Pozdrav

A što su paketi skuplji za iste krševe od telefona? Došlo je do toga da su 50% skuplji nego pre 4 godine a ponudu telefona nisu menjali isto toliko. Ne računam najviše pakete, oni me ne interesuju. Ajde što je vip poskupeo, nego što sad ovo sa telenorom postaje standard u Srbiji. Da bi detetu kupili telefon, treba odvojiti skoro 2000 mesečno, malo li je, a da ne spominjemo one jadne alkatele sa 512mb rama koji se više nigde u svetu ne prodaju. Matorci se tek sad navikavaju na pametne telefone. Ali neee mi nećemo da se razvijamo, udri po džepu, neka Srbi ostanu zatucani. Čudi me da uopšte ovoliko možemo da priuštimo.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока
Ne bih komentarisao kupovinu tel preko provajdera.
Pa to se ne radi, nego se kupuje za kes tel ako hoces da te jeftino izadje na kraju.
Zasto uopste kupujes preko provajdera?
Pa jos kukas.

Nazad
Vrh Dno