Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ta 25% i tel vise ne postoji,sad je nju zamenio dodatni popust na mob uz odgovarajuci paket

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
E to je ta bila promocija koju sam dobila prošle god. Sad bi se itekako isplatila za npr motorolu g6 za play 5. Znači to ne tražiti uopšte, samo 50%?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

E to je ta bila promocija koju sam dobila prošle god. Sad bi se itekako isplatila za npr motorolu g6 za play 5. Znači to ne tražiti uopšte, samo 50%?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kao sto rekoh,ili trazis 50% bez moba ili trazis popust na mob (velicina popusta zavisi od odabranog paketa,pisali smo vec),recimo za ove od 1800-2300 pakete popust na mob je 10000,u principu isto dodje kao i 25% na pretplatu kad sve saberes

Kao sto rekoh,ili trazis 50% bez moba ili trazis popust na mob (velicina popusta zavisi od odabranog paketa,pisali smo vec),recimo za ove od 1800-2300 pakete popust na mob je 10000,u principu isto dodje kao i 25% na pretplatu kad sve saberes
Ja sam im pisao na twitteru, govorio da cu preci na mts, ali ne.Ne daju ispod 1200din za Total 2.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

podnesi zahtev za prelazak na prepaid pa ce ti dati 50%. tako je kuma uradila pre neki mesec. s tim sto ona nije ni razmisljala o popustu nego je stvarno htela na prepaid. ali kada su joj ponudilo ovo, bilo joj je povoljno pa je uzela.

Sent from Galaxy S8

Ja sam im pisao na twitteru, govorio da cu preci na mts, ali ne.Ne daju ispod 1200din za Total 2.

Milion puta vec recno,nekome daju laganica (kao meni,samo jednom sam moram pretiti drugom mrezom),a nekome sa natezanjem,ali uglavnom daju.
Meni su ostavili obe mogucnosti i zaveli tamo,samo jos ja sam sa sobom da odlucim sta cu ;)

Једно питање.
После колико времена је могуће прећи на већи пакет уз узимање телефона?
Најнижи пакет сам узео у мају уз телефон за динар.

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Једно питање.
После колико времена је могуће прећи на већи пакет уз узимање телефона?
Најнижи пакет сам узео у мају уз телефон за динар.

Na veći paket možeš preći odmah. Hajde da postavim glupo pitanje, što odmah nisi uzeo taj veći paket koji ti zadovoljava potrebe i uzmeš neki bolji telefon za dinar?

Ja sam uzeo play 10 za 1500din i ne mogu da uzimam telefon dve godine, zašto? Mislim svakako ne bih ni uzeo ali me zanima zašto...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Број сам узео за сина са телефоном који је за њега ОК. У међувремену је мој телефон цркао.
Na veći paket možeš preći odmah. Hajde da postavim glupo pitanje, što odmah nisi uzeo taj veći paket koji ti zadovoljava potrebe i uzmeš neki bolji telefon za dinar?

Број сам узео за сина са телефоном који је за њега ОК. У међувремену је мој телефон цркао.

Uhh
Izvini ali nisam video da si napisao prelazak na veci paket i uzimanje telefona, mora da ti se zavrsi uo da bih mogao da uzmes drugi telefon na tom broju.

Ne moze na forumu da prodje mesec dana, a da neko ne potpali sa "i popust i telefon". Evo vec godinama tako.
Cak je i MTS tema (jer su tamo najvece paljevine :-devil-: ) jedno duze vreme iz istog razloga imala dodatak u nazivu. Dzaba je bilo.

Poslednja izmena:
Ljudi pitaju, pokušavaju, možda i uspeju :d

Šta se ovo dešava sa Telenor netom na Novom Beogradu? Jedva radi i to 3G a uvek ovde imam 4G i punu brzinu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

I kod mene je isto. Drzim airplane kad sam na poslu i kad sam ga iskljucio, prvo nije hteo da se poveze na mrezu uopste, a posle toga samo 3g koji prvo nije radio, a sad se vuce.

Ja sam poslovno u Obrenovcu, nestao je net. Trenutno više nema 4g, samo slabi 3g.

Ovo je meni prijavljivalo a vidim da sada radi sve ok.
47c5f2ef05755c900ffc710a1d615d00.png

To je meni stalno izlazilo još na iOS 9, 2015 kada je telenor uvodio 4G pa kad je prebacivao 3G/4G

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

gledam nesto ovaj vip... za dodatni broj daju 6meseci po 1 din, a cena paketa 999din... hm....
da li ce telenor odgovoriti ovakvoj ponudi hm hm hm.. sigurno da nece ali lepo je nadati se ;)
ja imam 3 dodatna broja hahaha

Total 2 za 900 je po meni bolja ponuda. Ne u smislu da daje vise, nego ne brines za potrosnju neta.
Ko dobije 50%, tj.

koliko gledam sam je u 20gb za dve app razlika..
telenor bude na dve god 895din, a vip 750 kada se sabere i podeli..
a inace, 7mu godinu sam na 50% i kada mi to ne bi dali opet, ne bih ni trepnula, samo bih sve prebacila...

ali svakako sa ovim svim neogranicenim su parirali vipu, pa mogli bi i opet da pariraju i spuste jos malo..
3000 na ugovornom nivou.. nije ne znam i ja kakva para, ali mogli bi da ponude nesto ;)

Inace ono sto je najvidljivije i strasno, je da je kod VIP-a 4gb neta u romingu 3200 za mesec dana (cetiri aktivacije), a kod Telenora je 1gb na mesec dana 10.000,00 dinara.

2200 je kod VIPa. 3GB za 1400 i 1GB za 800.

Ali kod Tln ne mozes napraviti 10000 racun netom tek tako, kid VIPa je moguce :)

Šta se dešava nakon što se potroši dodatak kod Vip-a? Da li se može pratiti potrošnja ili obaveštavaju na neki način?
Pre nekoliko godina sam sa Telenorom (i Ratelom) razmenio mnogo mejlova na temu što nije bilo moguće pratiti potrošnju čak ni u CG gde realno mogu da imaju i omoguće podatke.
Sada bar za CG lepo sve funkcioniše; obaveste sms porukom da su brzi megabajti utrošeni, pa do kraja perioda važenja dodatka ima onaj prespor net. Kad istekne dodatak, obaveste sms porukom o tome.

Pitaj Djilkosha, niko se sem njega nije javio i imao hrabrosti da proba taj dodatak na postpaidu :)
Skoro real-time je potrosnja, to znam, ali da li ista salju ne znam.

Svejedno, mogu ljudi da se zalete i istrose 1-2GB preko, za minut koji. To je ipak celih 1-2000, a ni 10GB nije tesko preci.
Ajde de u NEO zoni, ali budete li u NEO zemlji, blizu granice zemlje koja nije, moze se nakaciti na tu zemlju, data roming ukljucen, za minut ode 10.000.

Telenoru skidam kapu sto je to odaaaavno onemogucio (prvo data u zemlji pre skoro 10 godina, a onda i roming ubrzo).

Posteno i skupo, na kraju se pametnom svede na to :smoke:

Podneo sam zahtev za otkljucavanje telefona posto mi je istekao ugovor u telenoru. Dobio sam e-mail da su prosledili zahtev proizvođaču i da čekam odgovor i uputstva od njih. Koliko se otprilike čeka?

Od 1 dan do 2 meseca :) ali bukvalno, znam da su neki za Sony cekali i po 2 meseca. Odgovor je bio mi smo poslali zahtev cekamo proizvodjac da nam posalje.

Nazad
Vrh Dno