Ta 25% i tel vise ne postoji,sad je nju zamenio dodatni popust na mob uz odgovarajuci paketTako moze,ja imam 25% i tel. Ne moze 50% i tel...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
Ta 25% i tel vise ne postoji,sad je nju zamenio dodatni popust na mob uz odgovarajuci paketTako moze,ja imam 25% i tel. Ne moze 50% i tel...
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
E to je ta bila promocija koju sam dobila prošle god. Sad bi se itekako isplatila za npr motorolu g6 za play 5. Znači to ne tražiti uopšte, samo 50%?Ta 25% i tel vise ne postoji,sad je nju zamenio dodatni popust na mob uz odgovarajuci paket
Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka
E to je ta bila promocija koju sam dobila prošle god. Sad bi se itekako isplatila za npr motorolu g6 za play 5. Znači to ne tražiti uopšte, samo 50%?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Ja sam im pisao na twitteru, govorio da cu preci na mts, ali ne.Ne daju ispod 1200din za Total 2.Kao sto rekoh,ili trazis 50% bez moba ili trazis popust na mob (velicina popusta zavisi od odabranog paketa,pisali smo vec),recimo za ove od 1800-2300 pakete popust na mob je 10000,u principu isto dodje kao i 25% na pretplatu kad sve saberes
Ja sam im pisao na twitteru, govorio da cu preci na mts, ali ne.Ne daju ispod 1200din za Total 2.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Једно питање.
После колико времена је могуће прећи на већи пакет уз узимање телефона?
Најнижи пакет сам узео у мају уз телефон за динар.
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Na veći paket možeš preći odmah. Hajde da postavim glupo pitanje, što odmah nisi uzeo taj veći paket koji ti zadovoljava potrebe i uzmeš neki bolji telefon za dinar?
Број сам узео за сина са телефоном који је за њега ОК. У међувремену је мој телефон цркао.
Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari