Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Nisu, ali vidim da nekome jesu na prethodnoj stranici.

Zna li neko kako se moze detaljno pogledati potrosnja van mesecne pretplate? Njihovi agenti uopste nisu od pomoci, spominju nesto levo, niti kazu gde se isto nalazi osim u tabu racun. U aplikaciji racun>listing potrosnje kad se bira datum, kao da neverovatno laguje tj. odreaguje na svaki 10-i "tap" prsta, a ne znam kako im nije palo napamet da umesto pojedinacnog datuma stave vremenski period od - do.

edit: isao sam peske kroz ovu glupost dan po dan, i naplacen mi je 60din poziv glupom sbbu, jer im je jedini broj na sajtu onaj 19900...

Poslednja izmena:
Haha, isti problem sam imao pre nekoliko dana :d
Zavukli su ga k'o namerno.
Ideš na računaru na Moj Telenor, pa opcija račun, pa na dnu stranice nađeš usluge vezane za račun, tu otvoriš specifikacija poziva, klikneš na "pogledaj".
Onda ti stigne SMS poruka sa kodom za logovanje i onda imaš opciju da skineš lsiting.

Meni je bilo oko 30 dinara za mrtvi SBB, jer sam zvao da pitam zašto već 48h ne radi kablovska. Retko gledam TV, pa niam primetio, uključim jedno veče, kaže žena, e pa ne radi to još od tad i tad...ja pozovem i eto....

Hvala, sinoc sam provalio konacno. :)

Haha, bukvalno isti slucaj. Vratio se sa mora, ne radi nijedan kanal, ali meni svejedno, jer ionako ne gledam tv, medjutim devojka hoce da gleda i ja sta cu, morao da zovem.

Primetio sam jos jednu stvar sinoc. Glupi emmi mi je poslao reklamni sms, iako se nigde nisam prijavio i pise u dnu poruke nesto tipa "0RSD STOP na 5005". Ja posaljem i odmah obrisem poruku, ali kad sam gledao sinoc, vidim da mi je to naplaceno 3 din. Naravno, nije problem 3din, sad je vec princip i inat u pitanju, seca li se neko na koji email moze da se zali sto jedno pise, a drugo rade?

Nazalost to je do operatera (sva tri). Sve krateke poruke se naplacuju ~3.6din, makar servis bio besplatan.
Upit stanja banci preko SMSa se isto naplacuje! +ono sto banka naplacuje za taj servis, preko ovog sto operater za sve kratke kodove naplati.

Pretpostavio sam da je tako, ali sam siguran da sam se jos jednom odjavio sa nekog slicnog servisa neke firme kao sto je emmi i nije mi bilo naplaceno. Doduse to je bilo mozda i pre godinu dana, ali sam bio na telenoru. Znaci nema poente zezati se, sledeci put blokiram direktno u telefonu.

Ne mozes :( Ti salju "NAME" SMSove, nemas sta da blokiras.
Treba grupna tuzba..

Upravo dobio 50% popusta,Twiter poruka,odgovor da će me nazvati,posle par sati poziv i elektronski ugovor i to je to...Paket Play 5...

Je li dobio neko od vas 50% popusta na Total 2 ali sa produzenjem ugovora na 1 god, a ne na 2?

Zna li neko kako se moze detaljno pogledati potrosnja van mesecne pretplate? Njihovi agenti uopste nisu od pomoci, spominju nesto levo, niti kazu gde se isto nalazi osim u tabu racun. U aplikaciji racun>listing potrosnje kad se bira datum, kao da neverovatno laguje tj. odreaguje na svaki 10-i "tap" prsta, a ne znam kako im nije palo napamet da umesto pojedinacnog datuma stave vremenski period od - do.

edit: isao sam peske kroz ovu glupost dan po dan, i naplacen mi je 60din poziv glupom sbbu, jer im je jedini broj na sajtu onaj 19900...

Zašto telenor jedini naplaćuje poziv ka SBB-u? Često službeno zovem sbb sa mts-a i vipa, nikada mi nije dodatno naplaćeno. Na listingu mi piše fiksna mreža i skine mi iz redovnih minuta.

Na ugovor od 2god ili? Šta si im napisao? [emoji3]
Napisao sam da mi ugovor ističe 29.8 i da bih nastavio da koristim popust od 50% i dalje. Ugovor je na dve godine, nisam ni tražio na godinu dana. Mogu kad hoću da prekinem ugovor i da uzmem telefon...

Послато са Redmi Note 5

Aaa pa ti si već imao popust od 50%. To baš i nije kao moja situacija, ali svakako ću probati. Planiram Total 10 i 50% popusta što mu dođe 999 din mesečno. Plus prvih 12 meseci imam promociju 10gb mesečno. [emoji3]

Edit: Jesi li to za raskid ugovora ti pitao ili? Video sam da u Telenoru kako sam razumeo može da se raskine ugovor ali se plaća ili mesečne pretplate do isteka ugovora ili razlika u već plaćenim pretplatama zbog popusta.

Poslednja izmena:
Ne mogu da nađem a čini mi se da sam procitao ovde na forumu koliko može ranije da se produži UO i da se tom prilikom uzme telefon.

Sent from my iPhone using Tapatalk

c059f7d90eaab898bd3481b1295b6b6a.png

U međuvremenu sam dobio ovakav odgovor od njih putem FB-a.
U svakom slučaju hvala na brzom odgovoru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Zašto telenor jedini naplaćuje poziv ka SBB-u? Često službeno zovem sbb sa mts-a i vipa, nikada mi nije dodatno naplaćeno. Na listingu mi piše fiksna mreža i skine mi iz redovnih minuta.
Nemam pojma, ni meni nije jasno. Još mi više nema smisla, jer obe firme imaju saradnju za onaj superset koji takođe koristim. Da su druga dva operatera, pa i da razumem.

Aaa pa ti si već imao popust od 50%. To baš i nije kao moja situacija, ali svakako ću probati. Planiram Total 10 i 50% popusta što mu dođe 999 din mesečno. Plus prvih 12 meseci imam promociju 10gb mesečno. [emoji3]

Edit: Jesi li to za raskid ugovora ti pitao ili? Video sam da u Telenoru kako sam razumeo može da se raskine ugovor ali se plaća ili mesečne pretplate do isteka ugovora ili razlika u već plaćenim pretplatama zbog popusta.

Nije u pitanju raskid ugovora i plaćanje penala već prekid popusta od 50% i prelazak na punu cenu paketu i kupovinu mobilnog telefona.

Aha, ja sam te razumeo prekid ugovora u smislu raskid pa da uzmeš drugi uz telefon. Znam to za popust.. Hvala za info, sačekaću još 10ak dana pa ću da vidim šta uspem za sebe da izboksujem.

Ističe mi ugovor 25.08.2018 odnosno sutra. Želeo bih da dobijem tih famoznih 50% kao i ostali korisnici na forumu a da im ne pretim kako ću preći u drugu mrežu. Da li mogu to da obavim preko Facebook-a ili moram da ih kontaktiram putem mejla?

Nemam pojma, ni meni nije jasno. Još mi više nema smisla, jer obe firme imaju saradnju za onaj superset koji takođe koristim. Da su druga dva operatera, pa i da razumem.
Zasto dva operatera sa najvisim cenama i dranjem korisnika naplacuje i ovu stavku? Pitam se :D
Jeste sigurni da druga dva ne naplacuju nista?

Ističe mi ugovor 25.08.2018 odnosno sutra. Želeo bih da dobijem tih famoznih 50% kao i ostali korisnici na forumu a da im ne pretim kako ću preći u drugu mrežu. Da li mogu to da obavim preko Facebook-a ili moram da ih kontaktiram putem mejla?
Napisao sam par postova iznad kako dobiti popust.

Послато са Redmi Note 5

Primetio sam jos jednu stvar sinoc. Glupi emmi mi je poslao reklamni sms, iako se nigde nisam prijavio i pise u dnu poruke nesto tipa "0RSD STOP na 5005". Ja posaljem i odmah obrisem poruku, ali kad sam gledao sinoc, vidim da mi je to naplaceno 3 din.
Синоћ одјавио продавницу Ђак.Исто пише одјава 0 дин. а у листингу није наплаћено ништа(ВИП)

Drugari, sad mi istice ugovor i hteo bih Total 1 paket i sad me zanima jel ima neogranicenog interneta za 2 aplikacije ili moram da idem na Total 2?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Dobio 50% preko javljanja na twitteru, racunajuci naravno od vece cene paketa.

Drugari, sad mi istice ugovor i hteo bih Total 1 paket i sad me zanima jel ima neogranicenog interneta za 2 aplikacije ili moram da idem na Total 2?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ne postoji ni u jednom od tih paketa neogranicen net.
Za app imas po 10 gb,jedina razlika je u kolicini neta za sve ostalo surf i sl.

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Dobio 50% preko javljanja na twitteru, racunajuci naravno od vece cene paketa.
Kako od veće cene paketa? Znači da si produžio pre isteka ugovora? Na 12 meseci? Jesi li i ti napisao da ti uskoro ističe ugovor i da hoćeš da potpišeš novi uz 50% popusta ili kako?

Paket Total nema internet za aplikacije. Za to ti treba bar Total 2.

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno