Na ugovor od 2god ili? Šta si im napisao? [emoji3]Upravo dobio 50% popusta,Twiter poruka,odgovor da će me nazvati,posle par sati poziv i elektronski ugovor i to je to...Paket Play 5...
Zna li neko kako se moze detaljno pogledati potrosnja van mesecne pretplate? Njihovi agenti uopste nisu od pomoci, spominju nesto levo, niti kazu gde se isto nalazi osim u tabu racun. U aplikaciji racun>listing potrosnje kad se bira datum, kao da neverovatno laguje tj. odreaguje na svaki 10-i "tap" prsta, a ne znam kako im nije palo napamet da umesto pojedinacnog datuma stave vremenski period od - do.
edit: isao sam peske kroz ovu glupost dan po dan, i naplacen mi je 60din poziv glupom sbbu, jer im je jedini broj na sajtu onaj 19900...
Napisao sam da mi ugovor ističe 29.8 i da bih nastavio da koristim popust od 50% i dalje. Ugovor je na dve godine, nisam ni tražio na godinu dana. Mogu kad hoću da prekinem ugovor i da uzmem telefon...Na ugovor od 2god ili? Šta si im napisao? [emoji3]
Ne mogu da nađem a čini mi se da sam procitao ovde na forumu koliko može ranije da se produži UO i da se tom prilikom uzme telefon.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemam pojma, ni meni nije jasno. Još mi više nema smisla, jer obe firme imaju saradnju za onaj superset koji takođe koristim. Da su druga dva operatera, pa i da razumem.Zašto telenor jedini naplaćuje poziv ka SBB-u? Često službeno zovem sbb sa mts-a i vipa, nikada mi nije dodatno naplaćeno. Na listingu mi piše fiksna mreža i skine mi iz redovnih minuta.
Aaa pa ti si već imao popust od 50%. To baš i nije kao moja situacija, ali svakako ću probati. Planiram Total 10 i 50% popusta što mu dođe 999 din mesečno. Plus prvih 12 meseci imam promociju 10gb mesečno. [emoji3]
Edit: Jesi li to za raskid ugovora ti pitao ili? Video sam da u Telenoru kako sam razumeo može da se raskine ugovor ali se plaća ili mesečne pretplate do isteka ugovora ili razlika u već plaćenim pretplatama zbog popusta.
Zasto dva operatera sa najvisim cenama i dranjem korisnika naplacuje i ovu stavku? Pitam seNemam pojma, ni meni nije jasno. Još mi više nema smisla, jer obe firme imaju saradnju za onaj superset koji takođe koristim. Da su druga dva operatera, pa i da razumem.
Napisao sam par postova iznad kako dobiti popust.Ističe mi ugovor 25.08.2018 odnosno sutra. Želeo bih da dobijem tih famoznih 50% kao i ostali korisnici na forumu a da im ne pretim kako ću preći u drugu mrežu. Da li mogu to da obavim preko Facebook-a ili moram da ih kontaktiram putem mejla?
Синоћ одјавио продавницу Ђак.Исто пише одјава 0 дин. а у листингу није наплаћено ништа(ВИП)Primetio sam jos jednu stvar sinoc. Glupi emmi mi je poslao reklamni sms, iako se nigde nisam prijavio i pise u dnu poruke nesto tipa "0RSD STOP na 5005". Ja posaljem i odmah obrisem poruku, ali kad sam gledao sinoc, vidim da mi je to naplaceno 3 din.
Ne postoji ni u jednom od tih paketa neogranicen net.Drugari, sad mi istice ugovor i hteo bih Total 1 paket i sad me zanima jel ima neogranicenog interneta za 2 aplikacije ili moram da idem na Total 2?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Kako od veće cene paketa? Znači da si produžio pre isteka ugovora? Na 12 meseci? Jesi li i ti napisao da ti uskoro ističe ugovor i da hoćeš da potpišeš novi uz 50% popusta ili kako?Dobio 50% preko javljanja na twitteru, racunajuci naravno od vece cene paketa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari