Ovo.Moraš da imaš UO u Yettel-u pre svega.
Prenose se minuti i gb u naredna 3 meseca, kao nekada na total paketima.Da li se prenose nepotroseni min. i net iz go extra paketa? Ne iz Extra + nego za go extra paket pitam?
Najbolje da ih kontaktiras i da vidiš šta kaže pravilnik, ali mislim da mora neka pauza da se napravi.Pozdrav, zanima me da li je neko imao slicnu situaciju ili zna odgovor. Dobio sam danas poruku da sam u proteklih 120 dana vise odlaznih minuta ostvario u romingu ZB neko u domacem saobracaju i da imam 14 dana vremena da korigujem upotrebu kartice. Da li se tih 120 dana racunalo od ulaska u roming ili generalno od nekog momenta i da li mogu da napravim domacih minuta samo toliko da zajedno sa ostalim mesecima budu vise nego u romingu ili moram za 14 dana da napravim isto minuta koliko sam i u romingu?
Prvenstven bezobrazluk je sto prepaid paketi ne vaze (ako kažeš da sav saobraćaj koristis kao kod kuće onda stavi i za prepaid) a bezobrazluk je zato sto kad ti treba najvise mobilni? Kad si kuci ili kad si mobilan? To je sve bezobrazno do krajnje mere. Skroz se slazem sa čovekomSta je bezobrazluk?
Опет сам заборавио да ми истиче уговор у децембру, али су ме подсетили из јетела фантастичном понудом, тотал50 за 2800.
Да ли је неко успео да добије 50% на Yettel Mobile M?
И да ли може и даље да се добије попуст контактирањем службе за бригу о корисницима, или се само подноси захтев за прелазак на припејд?
istekao mi je ugovor za total data koji sam placao 1999 din.. sad se prave ludi i nude mi neke bezvezne pakete za vise para. preko drustvenih mreza takodje ne daju 50% a ne ide mi se u pislovnicu da podnosim zahtev za prepaid.
Sada sam u globaltelu podneo zahtev za prelazak u njihovu mrezu, i cekam da vidim da li ce me yettel kontaktirati da mi ponudi 50% popusta na tarifne pakete..
ako se ne udostoje da zovu, prelazim na globaltel pa posle 2 meseca opet na yettel prepaid i cekam 50% u aplikaciji.
ne bih menjao mrezu jer kod mene u selu yettel najbolje radi, ali redovna cena tarifa im je besmisleno velika, a za 50% sada treba raditi kojekakve akrobacije.
Након што ми је од Globaltela стигао захтев за пренос броја, који сам потписао и вратио њима, када је Yettel добио информацију да сам поднео захтев за пренос, контактирали су ме и понудили 50% на било коју тарифу. Узео сам Yettel Mobile M, јер сам пре тога користио Total Data и навикао сам на доста нета а и значи ми што има 3 апликације.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari