Ne verujem da se ta kupovina odnosi na Yettel banku, vec samo na Yettel mobilnog operatera.Taman su pustili novu yettel banku, sad će opet da menjaju u e& banka...
Naravno da znam da mi je uvalila lošiji paket, jer Go extra plus nema ograničenja a ima 10gb više i 100 din. je jeftiniji za razliku od ovog koji sam uzeo Yettel surf, ali meni to ništa ne znači jer slabo trošim i gb i minute.Ponovo me danas zvali i uspela je da me ubedi da uzmem Yettel Surf za 1099,50 para, dakle pao sam na principu i karakteru, jer sam insistirao na pripejdu i da posle tražim Go extra+. Do sad sam koristio Go data paket i mesečno sam trošio oko 10 gb a plaćao 1049,50 din., sada imam 5gb više i 50 dinara skuplje, tako da je to to, sa onim poskupljenjem od zimus od 100 dinara i ovih 50 nije ni tako strašno, ne moram da idem do poslovnice i ne moram da čekam kurira za ugovor jer mi reče da je dovoljno da odgovorim na poruku sa DA.
I ja je imam na svim prepaid brojevima ali mi ne treba ponudjenuNa drugom pripejd broju mi je u aplikaciji ponuđen Go Extra+, bez da sam ih zvao itd.
Da odgovorim sam sebi posto sam info nasao na Yettel sajtu:Ja imam jedno pitanje. Na Yettel sajtu postoje, za svaki paket, dve cene. Jedna visa prekrizena i jedna niza koja po meni prestavlja 'pravu' cenu paketa. E sad, istice mi ugovor a njihove ponude su sa popustom ali u odnosu na tu visu cenu paketa pa ta krajna cena sa specijalnim popustom 'samo za mene' izadje 2-300din manje od te manje cene., zavisno od paketa do paketa.
Znaci, kad oni meni nude neki popust da obnovim ugovor na 2 godine oni se pozivaju na visu cenu i eto kako su mi dali dobar popust a ustvari treba da se pozovu na manju cenu i da na osnovu nje mi daju popust...mislim stvarno su hit, ispadne da za neki paket, popust je 100din...Sve cene su izražene u dinarima sa uračunatim PDV-om. Prikazane pune cene mesečne pretplate se odnose na ugovore koji nemaju aktivnu ugovornu obavezu i ne podrazumevaju popust od 100 RSD za e-račun. Prikazane niže cene mesečnih pretplata važe uz ugovornu obavezu od 24 meseca i podrazumevaju popust od 100 RSD za e-račun.
A najčešće zovu već sutradan...Ako je egzibicija podneti zahtev u poslovnici, i sačekati par dana poziv gde dobijaš 50% onda dobro...
Meni jeste, zbog posla i obaveza nemam vremena da idem do poslovnice, ne secam se kad sam zadnji put isao do Yettela, banke i sl, sve online ili preko telefona...Ako je egzibicija podneti zahtev u poslovnici, i sačekati par dana poziv gde dobijaš 50% onda dobro...
U petak podneli zahtev za prelazak na prepaid, danas zvali i dogovorili....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari