Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ja sam nazvao kao što mi je kolega -vorens- rekao, i dobio operatera za 10 sekundi.
Dogovorio sam sve za ovaj specijalni paket od 999 dinara sa neo minutima i 30 giga neta, ugovor šalju na kućnu adresu.
Može svako ko želi da uzme.

A imaju i neki problem sa kurirskim službama, tako da je moguće da ugovor stigne tek sledeće nedelje.
Tako mi je rečeno.

"Da li znas sta ima novo u Yettelu? Novi paketi sa jos vise saobracaja po super cenama. Aktiviraj novi popust i obnovi ugovor uz Yettel 20 paket gde te
cekaju neograniceni minuti, poruke i 20 GB neta svakog meseca. Dovoljno je samo da odgovoris na narednu poruku sa DA i pocnes da uzivas u novom paketu.
Vise detalja te ocekuje u narednoj poruci koju ces dobiti sa broja 8881."
Drugi put mi ovo nude. Za 2300... Nov paket sa još više saobraćaja po super cenama. Total 40 sa 3 aplikacije i roming netom plaćam sad 1700, a novi paket po super ceni sa više saobraćaja, Yettel 20, treba da plaćam 2300. Kako sad to? Manje je više, pa još što je duplo manje treba da platim četvrtinu više? Oni mene malo.. Super cena? već su mi nudli tu smećarsku ponudu pre neku nedelju i nisam je prihvatio. Zar starno misle da sad hoću? Nikad nisu bili ovako agresivni sa uvredama.

Ja imam jedno pitanje. Na Yettel sajtu postoje, za svaki paket, dve cene. Jedna visa prekrizena i jedna niza koja po meni prestavlja 'pravu' cenu paketa. E sad, istice mi ugovor a njihove ponude su sa popustom ali u odnosu na tu visu cenu paketa pa ta krajna cena sa specijalnim popustom 'samo za mene' izadje 2-300din manje od te manje cene., zavisno od paketa do paketa.

Trenutno koristim Total 4, ne treba mi puno neta (i ovako ga akumulacijom u zadnja tri meseca imam preko 15GB) i to placam 1250din (50% popusta na preplatu) i ovaj paket mi savrseno odgovara.

Ali njihova ponuda je, pazite sad ovo, Yettel 6 i Yettel 20, oba za 1999din!!! Pa kako manji paket isto kosta kao veci? Pa za veci imate veci popust...pa koji djavo mi nudite manji paket!?? Jos je gore sto prvi put kad sam zvao za ponudu Yettel 6 je bio 1699 isto koliko i Yettel Surf, dvaput sam je pitao da proverim. Zovem drugi put da prihvatim Yettel 6 paket koji su mi ponudili, kad neka druga zenska kaze da nije toliko Yettel 6 vec kosta kao Yettel 20...znaci totalna kataklizma kako se oni ponasaju...

… cilj im je da nas nateraju da plaćamo više za isto ili manje… za nedelju dana imam uslov da ponesem zahtev za prelazak na prepaid, pa ću to i da učinim… ako me ponudom ubede da ne prelazim, ok - ali, nemam probelm sa tim da sam na prepaidu neko vreme, pa da ‘iskoči’ i bolja ponuda… od onih ‘nevidljivih’…

Rekli su mi da moram biti 6 meseca na pripejdu da bi dobio popust...nazvacu ih jos jednom pa cu da vidim sta ce mi treci put ponuditi 😀

El si ti procitao ovde nesto , nema sta ti da zoves
Ljudi su kod nas preplaseni ko srne. Uglavnom svi traže potvrdu od nekog ko je superiorniji i ciji je posao da zna. Sta mislis sto gomila nosi auto kod ovlascenog servisera iako je apsolutna glupost sto se popravlja za duplo manje para kod nekog drugog... Tako da treba razumeti ljude. Navika je cudna... Posebno sto je Telenor nekad bio medju najboljim operaterima. Neki dan na upworku svi preporučuju yettel decku za upload da uzme... A svi znamo da je yettel sada među najgorim sto se tiče brzine....

Iskren da budem, necu da se *****avam sa vracanjem na pripejd, uplatom kredita i sl i da cekam kad ce se pojaviti opcija za popust kako bi se vratio na postpaid.

Pre 4 godine, isto zato sto nisu nudili advekatne pakete, sam hteo da predjem u A1 (generalno, dosta su povoljniji, pogotovo za telefone) bez namere da isprovociram da me neko zove i nudi nesto da ostanem. Medjutim to se desilo, nazvali su me i dali 50% popusta, normalno na neki skuplji paket. Pre dve godine sam samo poslao mejl na onaj 'specijalni' mejl i opet je odobren popust od 50%.

Medjutim, sada vise to ne pali. 20 godina sam u 063 mrezi (isti broj, od Mobtela) i sad da se posle 20 godina vracam na pripejd da bi dobio 50% umesto 30-40% stvarno nemam nameru. Moje pisanje je ovde vise kako su pogubljeni i ne znaju sta pricaju niti sta pisu/promovisu/nude. Možda je vreme za prelazak na A1...videcemo.

Ima li neko Gigatron vaučer sa Yettel petka? Ako može pp.

16.11 ističe UO. Da li sada da tražim prelaz u drugu mrežu (Globaltel ili A1) ili da čekam 16-ti?

@kiza
Ako hoćeš da ostaneš u jetelu sa 50% popusta bez uređaja, onda 1.novembra lično podnesi zahtev raskida i prelaz na pripejd. Posle par dana zovu radi zadržavanja sa 50%

Ako nećeš da ostaneš u jetelu, onda tek od 17.novembra lično podnosiš zahtev prenosa kod operatera gde želiš da pređeš

Ljudi su kod nas preplaseni ko srne. Uglavnom svi traže potvrdu od nekog ko je superiorniji i ciji je posao da zna. Sta mislis sto gomila nosi auto kod ovlascenog servisera iako je apsolutna glupost sto se popravlja za duplo manje para kod nekog drugog... Tako da treba razumeti ljude. Navika je cudna... Posebno sto je Telenor nekad bio medju najboljim operaterima. Neki dan na upworku svi preporučuju yettel decku za upload da uzme... A svi znamo da je yettel sada među najgorim sto se tiče brzine....
Meni licno i dalje bolji signal na pojedina mesta ,nego zenin MTS , Ali kad pogledas u globalu signal jeste katastrofa u Yetel

Meni licno i dalje bolji signal na pojedina mesta ,nego zenin MTS , Ali kad pogledas u globalu signal jeste katastrofa u Yetel
Svaki operater je negde bolji od drugoga. Mislim imam par ljudi na yettelu sto su sto godina već i nema sta radi pristojno skoro svagde. Ali na primer eto ljudi dan danas automatski preporučuju jos od starih dana dok su sada svi operateri tu negde a ljudi ne znaju da provere sami ili im je cimanje ili strah...
Evo na primer A1 ja koristim najjaktivnije i radi mi super brzina, ali tipa yettel i mts imaju solidnu pokrivenost na Besenovackom jezeru dok A1 si ama ha nedostupan. Moras se popeti iz jame da bi dobio signal...

Jel pravi problem podnošenje zahteva za prelazak na prepaid nakon isteka ugovora?

Malopre me neka u poslovnici ubeđuje da ne može da se podnese zahtev za prelazak na prepaid, dok traje ugovor, a ugovor ističe danas...

@Markic
Naravno da može da se podnese zahtev raskida i prelaz na pripejd i do 30 dana pred datum isteka ugovorne obaveze.
Zaposlena verovatno ni ne zna šta je ''otkazni rok''

Ma znam i ja da može, ali kad je krenula da se ubeđuje, samo sam odustao i rekoh, ili idem u drugu poslovnicu ili sutra kod iste.

Samo me interesuje dal će proći fora za 50% i prelazak na prepaid nakon isteka ugovora, jer ako neće, idem sad u neku drugu poslovnicu 😁

Samo da se proverim, ukoliko prebacim broj na prepaid, da li to otežava naknadni prenos u drugu mrežu?

Trenutno imam Total 10 sa 50% popusta, a ovo što nude (kao i svima ostalima) je u najmanju ruku smešno. Iskreno, jedini razlog zašto i ovo plaćam je Deezer i Max. Saobraćaj koristim sa drugog broja. Sa trenutnom ponudom, više mi se isplati da plaćam nešto minimalno da zadržim broj i da lepo platim streaming servis.

Ovi na X-u su beskorisni. Nude gluposti, a na komentar da ću preneti broj, kažu: "poštujemo odluku". 😂

@3bl
otežava ti, jer kad budeš prešao na jetel pripejd, moraš čekati 60 dana pa onda podneti zahtev prelaska drugde.
A ako hoćeš opet 50% u jetelu na 24 ciklusa, onda uputstvo imaš na ovoj strani.

@3bl
otežava ti, jer kad budeš prešao na jetel pripejd, moraš čekati 60 dana pa onda podneti zahtev prelaska drugde.
A ako hoćeš opet 50% u jetelu na 24 ciklusa, onda uputstvo imaš na ovoj strani.
Hvala, upravo to me je zanimalo!

Što se tiče popusta, sve jasno. Još uvek nisam načisto da li mi odgovara.

Pozdrav, juče podneo zahtev za vraćanje na pripejd, ugovor mi ističe 17. 11., danas me zvala njihova službenica i ponudila mi 50% na komercijalne pakete, odbio sam, tražio sam Go extra+ onaj kao sakriveni paket, kaže ona ima ali tek kad budem izvesno vreme na pripejdu, dakle može samo za pripejd korisnike.

I meni su porukom ponudili Mobile M za 2049. Trenutno sam na Total 10 sa 50% popusta a i to mi je previše u svakom smislu. Stvarno ne znam šta rade.

Pozdrav, juče podneo zahtev za vraćanje na pripejd, ugovor mi ističe 17. 11., danas me zvala njihova službenica i ponudila mi 50% na komercijalne pakete, odbio sam, tražio sam Go extra+ onaj kao sakriveni paket, kaže ona ima ali tek kad budem izvesno vreme na pripejdu, dakle može samo za pripejd korisnike.
Go extra i Go extra + moze samo kao opcija prelaska na postpaid. Kome se ne zuri neka predje na pripejd, nece moci da se dobije kao opcija za obnovu . Po meni GE+ trenutno najbolja opcija kome premium app nisu bitne jer ih u ovom paketu nema ali zato se GB prenose.

Nazad
Vrh Dno