Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

… plus, prenose se GB do tri meseca… kao sada na GoData koji koristim… ovo je još bolje, za manje para… čekam ugovor, koji donosi Dex na potpis i videću da li postoji neka caka…

Ja mislim da su tu ponudu dobili svi postpaid korisnici preko Vibera, pa i ja:

Prilozi

• Screenshot_20241017_044555_Viber.jpg
    Screenshot_20241017_044555_Viber.jpg
    94.2 KB · Pregleda: 362
… interesantno - meni poslali preko SMSa, a preko Vibera ništa od avgusta…

1000006833.jpg
Kakav bezobrazluk, imam Total 40 sa 50% i oni pošalju ponudu za duplo skuplji paket koji pritom ne donosi ništa bolje

Ja takođe koristim total 40 i u aplikaciji mi nude Mobile M za 3499. Pukli načisto, ako ovako nastave preći ću na Globaltel ili pripeid.

I meni su nudili isto dok nisam podneo zahtev za prelaz na prepaid. Verovatno se mnogi upecaju na prvu loptu.

… misterija rešena - stigao ugovor! … ‘skriveni’ paket ‘Go extra+’ čija je redovna cena 1299, a aktuelna akcijska, sa popustom, 999din…

Prilozi

• IMG_7596.jpeg
    IMG_7596.jpeg
    249 KB · Pregleda: 244
  • IMG_7597.jpeg
    IMG_7597.jpeg
    221.3 KB · Pregleda: 335
Znam Sale da nije, valjda ce promeniti do Jula 2025 kada mi ističe ugovor ili tražimo drugu alternativa.

Da li ovaj "skriveni" paket može da se očekuje nakon prelaska sa postpejda na pripejd? Mislim ja sam član svoje porodice 🤪

Pritom sam već na njihovoj optici, ne treba mi više od 10GB mesečno (a i to je možda previše), poenta je da račun bude što manji kao što je npr ova ponuda od 1.000 dinara.

Ima da nabavim još jednu pripejd karticu kako ne bih ostao bez neta dok se sa njima cenkam a onda ima vremena za pregovaranje 😊

Kao što sam već pisao, Go Data sa 15 GB i prenosom nepotrošenog u tri meseca, je bio prilično dobar paket.

… misterija rešena - stigao ugovor! … ‘skriveni’ paket ‘Go extra+’ čija je redovna cena 1299, a aktuelna akcijska, sa popustom, 999din…
Zanimljivo. Neki ljudi su ranije ove godine dobijali ponude isto tako za "Go Extra" paket kog isto nema u zvaničnoj ponudi, koliko sam ispratio ovde.

Da li ovaj "skriveni" paket može da se očekuje nakon prelaska sa postpejda na pripejd?
To neko mora testirati. Ne znam da li je neko dobio ponudu za Go Extra, a da je prešao za postpejda na pripejd? Dodatno, u onoj poruci nigde ne piše da neko mora biti "novi korisnik", već da "ponuda važi pri prelasku sa pripejda na postpejd", mada treba proveriti.
ne treba mi više od 10GB mesečno (a i to je možda previše), poenta je da račun bude što manji kao što je npr ova ponuda od 1.000 dinara.
Ima u A1 takvu ponudu na pripejdu za 1000 dinara (Mega plan).

Zdravo, jel ima Kod Yettela na Pospejdu kao kod mts kad se potroši net da se smanji brzina neta a ne da prekine net skroz.

… pa, neka neko sa prepaid brojem proba?! Tražite da vas neko kontaktira sa ovakvom ponudom za prelazak na postpaid…

Postoje 2 ponude i moze da se bira.
Jedna je 3GB, 100min za 599din, a druga je 30GB, neograniceni min/sms za 999din.

Samo prepaid to postpaid.

Inace vec neko vreme razmisljam da se prebacim na prepaid plan. Trenutna ponuda kod Yettela je otprilike oko 1150din za 400min i 7GB i bez UO.

edit: sad videh, neko je okacio Go Extra screenshot sa detaljima

Poslednja izmena:
… iskreno i mene interesuje da primarni broj prebacim na prepaid… da posle nekog perioda, eventualno izadje ponuda ili ispregovaram ovaj GO Extra+ i za njega…

Da li moze da se iskoristi reciklaza sa starim telefonima i opremom za smanjenje cene nekog pametnog sata..
Postoji li mogucnost za tako nesto?

Da li moze da se iskoristi reciklaza sa starim telefonima i opremom za smanjenje cene nekog pametnog sata..
Postoji li mogucnost za tako nesto?
Može, samo važe neka pravila, valjda obnovljen ili novi ugovor o prethodnih 30 dana, ali mislim da su to generalno pravila za reciklažu kod njih.

Zdravo, jel ima Kod Yettela na Pospejdu kao kod mts kad se potroši net da se smanji brzina neta a ne da prekine net skroz.
Nakon potrošenih megabajta iz paketa, sistem će zaštititi korisnika od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu. Korišćenje interneta može se nastaviti aktivacijom internet dodataka.

Može, samo važe neka pravila, valjda obnovljen ili novi ugovor o prethodnih 30 dana, ali mislim da su to generalno pravila za reciklažu kod njih.
Imam obnovljen ugovor,nema 7 dana kako sam obnovio...
Mada mi nije rocno,gledam na primer Huawei watch fit 3,on kosta nekih 17.300..
I da iskoristim reciklazu i umanjim za 15000,dobijem taj sat za 2300 na 24 rate??
Verovatno cu ici na Huawei watch gt 5..

Info koji su meni dali kada sam hteo da uzmem sat je da se gubi popust na paket ako uzmes nesto od uredjaja sa popustom

Ne znam kakva je situacija trenutno a ranije se sat gledao kao dodatna oprema i morao je da bude skuplji od 15k da bi se iskoristila reciklaža (tada je bila mač 5k). Nije imao veze sa paketom koji se trenutno koristi u smislu da se gube neki popusti...

Na primer,puna cena sata Huawei watch gt 5 je 38400..Aktiviras reciklazu sa 3 rashodovana telefona je 15000..
38400-15000=23400
23400:24=975din mesecna rata...
Uslov je da si u zadnjih 30 dana napravio neki ugovor,kao i da je aparat koji uzimas skuplji od 15000 din..

Izgleda sam se zahebao za 450 rsd ali šta je tu je progutao sam za Mix Net M za 2600 na 2 godine UO, odnosno 40% popusta. Pitao ih uredno da li mogu da dobijem 50% rekli su mi da je maksimum 40% a smatram da verovatno malo lažu nego se ide na to ko hoće da se cima, dobije tih famoznih 50%. Elem suma sumarum 40% na Mix Net M, sami su me pozvali mesec dana pred istek ugovora, ponudili, pa sam pristao, šta znam. Nervira me je što ne mogu da se biraju stari paketi, bezveze. Videćemo da li će ova pretplata poskupljivati naredne dve godine.

Po ovoj punoj ceni moze da se uzme i bez ugovorne obaveze, iskljucivo za postojece pripejd korisnike. Sa obavezom 2g 999 a bez obaveze 1199 sa uracunatim popustom za e racun. Trenutno jedini paket u kome se jos uvek prebacuje net 3 meseca.

Možda zvuči šašavo, ali zaključujem da je pripejd povoljniji nego postpejd, a to nije normalno 🤔

Ne postoji niži postpejd ni kod jednog operatera od 1300-1500, ako ne računamo one besmislene pakete gde neta skoro i da nema, a u pripejdu Vi za jednu 'iljadu (ili čak i nešto manje) možete sasvim korektnu mesečnu ponudu dobiti sa 10ak GB kao i nešto minuta, što bi većini poput mene bilo sasvim ok, sobzirom da imam i kućni net. Još ako se iskombinuju dve kartice, što većina telefona podržava, može se uvek izabrati povoljnija ponuda.
Mana je naravno što se mora razmišljati o isteku dopune, novim uplatama i naravno nema onih premijum aplikacija poput HBO i sl.

Možda zvuči šašavo, ali zaključujem da je pripejd povoljniji nego postpejd, a to nije normalno 🤔

Ne postoji niži postpejd ni kod jednog operatera od 1300-1500, ako ne računamo one besmislene pakete gde neta skoro i da nema, a u pripejdu Vi za jednu 'iljadu (ili čak i nešto manje) možete sasvim korektnu mesečnu ponudu dobiti sa 10ak GB kao i nešto minuta, što bi većini poput mene bilo sasvim ok, sobzirom da imam i kućni net. Još ako se iskombinuju dve kartice, što većina telefona podržava, može se uvek izabrati povoljnija ponuda.
Mana je naravno što se mora razmišljati o isteku dopune, novim uplatama i naravno nema onih premijum aplikacija poput HBO i sl.
Pa mene je HBO smorio, a pored toga nece da se updatuje na mom androidu uopšte više. A za muziku koristim RVX i skroz mi je OK na prepaidu.

… problem su i kad su potrebni minuti u roamingu ili zapadni balkan… nisam siguran kako sve to ide na prepaidu i koliko košta… meni je tarifa ~1000 dinara sa par stotina minuta i 20-30GB mesečno… verujem da i većini to završava posao u mesec dana…

Nazad
Vrh Dno