mene su zvali juce 3 puta za ovu promocijuJa mislim da su tu ponudu dobili svi postpaid korisnici preko Vibera, pa i ja:
Zanimljivo. Neki ljudi su ranije ove godine dobijali ponude isto tako za "Go Extra" paket kog isto nema u zvaničnoj ponudi, koliko sam ispratio ovde.… misterija rešena - stigao ugovor! … ‘skriveni’ paket ‘Go extra+’ čija je redovna cena 1299, a aktuelna akcijska, sa popustom, 999din…
To neko mora testirati. Ne znam da li je neko dobio ponudu za Go Extra, a da je prešao za postpejda na pripejd? Dodatno, u onoj poruci nigde ne piše da neko mora biti "novi korisnik", već da "ponuda važi pri prelasku sa pripejda na postpejd", mada treba proveriti.Da li ovaj "skriveni" paket može da se očekuje nakon prelaska sa postpejda na pripejd?
Ima u A1 takvu ponudu na pripejdu za 1000 dinara (Mega plan).ne treba mi više od 10GB mesečno (a i to je možda previše), poenta je da račun bude što manji kao što je npr ova ponuda od 1.000 dinara.
Može, samo važe neka pravila, valjda obnovljen ili novi ugovor o prethodnih 30 dana, ali mislim da su to generalno pravila za reciklažu kod njih.Da li moze da se iskoristi reciklaza sa starim telefonima i opremom za smanjenje cene nekog pametnog sata..
Postoji li mogucnost za tako nesto?
Nakon potrošenih megabajta iz paketa, sistem će zaštititi korisnika od dodatnog zaduživanja blokiranjem pristupa internetu. Korišćenje interneta može se nastaviti aktivacijom internet dodataka.Zdravo, jel ima Kod Yettela na Pospejdu kao kod mts kad se potroši net da se smanji brzina neta a ne da prekine net skroz.
Imam obnovljen ugovor,nema 7 dana kako sam obnovio...Može, samo važe neka pravila, valjda obnovljen ili novi ugovor o prethodnih 30 dana, ali mislim da su to generalno pravila za reciklažu kod njih.
Po ovoj punoj ceni moze da se uzme i bez ugovorne obaveze, iskljucivo za postojece pripejd korisnike. Sa obavezom 2g 999 a bez obaveze 1199 sa uracunatim popustom za e racun. Trenutno jedini paket u kome se jos uvek prebacuje net 3 meseca.… misterija rešena - stigao ugovor! … ‘skriveni’ paket ‘Go extra+’ čija je redovna cena 1299, a aktuelna akcijska, sa popustom, 999din…
Pa mene je HBO smorio, a pored toga nece da se updatuje na mom androidu uopšte više. A za muziku koristim RVX i skroz mi je OK na prepaidu.Možda zvuči šašavo, ali zaključujem da je pripejd povoljniji nego postpejd, a to nije normalno 🤔
Ne postoji niži postpejd ni kod jednog operatera od 1300-1500, ako ne računamo one besmislene pakete gde neta skoro i da nema, a u pripejdu Vi za jednu 'iljadu (ili čak i nešto manje) možete sasvim korektnu mesečnu ponudu dobiti sa 10ak GB kao i nešto minuta, što bi većini poput mene bilo sasvim ok, sobzirom da imam i kućni net. Još ako se iskombinuju dve kartice, što većina telefona podržava, može se uvek izabrati povoljnija ponuda.
Mana je naravno što se mora razmišljati o isteku dopune, novim uplatama i naravno nema onih premijum aplikacija poput HBO i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari