Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Zavlaci te, tako je i meni trabunjala, samo sam joj rekao pisi slobodno i ne brini brigu za penale. Samo treba biti uporan i istrajan u nameri, i dobro informisan odavde sa foruma.
P.S .Vidis li sa kakvim se predznanjem ide u kafanu, pardon u Yettel poslovnicu 😁

Зна ли можда неко да ли, ако се уговор за тарифу склапа преко аквизитера,
може да се бира број по жељи (пример: 063 456 789) или је то могуће само у пословницама?

Наравно, уколико је жељени број слободан.

Зна ли можда неко да ли, ако се уговор за тарифу склапа преко аквизитера,
може да се бира број по жељи (пример: 063 456 789) или је то могуће само у пословницама?

Наравно, уколико је жељени број слободан.
po mom iskustvu, velika vecina lepih brojeva je vec pokupovana, i ceka na oglasima na KP kao prepaid broj..
pregledaj ponudu, i posle samo prebacis na post paid

po mom iskustvu, velika vecina lepih brojeva je vec pokupovana, i ceka na oglasima na KP kao prepaid broj..
pregledaj ponudu, i posle samo prebacis na post paid

Овај конкретан који мене занима (имам такав само у другој мрежи - 066, се води као непостојећи када сам пробао да позовем. Сада бих узео исти такав само 062).

Ugovor ističe u oktobru, za 50% popusta jedino prelazak na prepaid iste mreže ili u drugu mrežu mobilnog operatera iako sam dugogodišnji korisnik telenor-yettel mreže?

@Kichma upravo tako. Dan posle isteka UO podneses zahtev za prelazak na prepaid ili prenos u drugu mrezu.

Ne mora da čeka istek, može i 30 dana ranije

Poglavice, nikako posle isteka UO več 30 dana ranije.
Yettelu je rok 30 dana da odgovori, ako bi uradio kao što ti kažeš mesec dana bi platio punu cenu paketa.
To za prelazak na prepaid, čisto da dodam.

Ako hoće da im pripreti izlaskm iz mreže, ode dan posle isteka UO kod drugog operatera i podnese zahtev, to je čak i brža varijanta jer često ako je zahtev podnet prepodne onda zovu isti dan popodne da nude popust, ako ne onda sutradan sigurno (a ako ide na prepaid onda mora par dana da prođe da se popust prijavi u aplikaciji).

Poglavice, nikako posle isteka UO več 30 dana ranije.
Yettelu je rok 30 dana da odgovori, ako bi uradio kao što ti kažeš mesec dana bi platio punu cenu paketa.
Nije bas tako. Ja sam par dana posle isteka i posle 7 dana zvali. Znaci sve ukupno 10 dana izmedju dva ugovora, naplatili su mi ceo taj mesec kao prvi mesec novog paketa iako je realno bilo 10dana starog, 10dana bez ugovora i 10dana novog, i to je sveza informacija sad iz avgusta.

Jedino ima smisla ako ugovor istice u poslednjoj nedelji meseca, onda podneti zahtev cim pocne mesec.

To za prelazak na prepaid, čisto da dodam.

Ako hoće da im pripreti izlaskm iz mreže, ode dan posle isteka UO kod drugog operatera i podnese zahtev, to je čak i brža varijanta jer često ako je zahtev podnet prepodne onda zovu isti dan popodne da nude popust, ako ne onda sutradan sigurno (a ako ide na prepaid onda mora par dana da prođe da se popust prijavi u aplikaciji).
Kod mene kontra situacija, podneo zahtev za prelazak na prepaid 28 dana pre isteka u 12h, zvali me posle ~2 sata... Prosto sam se iznenadio brzinom...

Ja imam 1 ratu da isplatim za telefon i dok to ne isplatim ne mogu da podnesem zahtev za prelazak na pripejd, 16 Oktobra istice.
Bio sam u drugu poslovnicu danas, opet me ubedjuje da je najbolje 15 dana pre isteka ugovora da podnesem zahtev, zato sto ako podnesem 30 dana ranije oni to racunaju kao prevremeni raskid ugovora, i na moje insistiranje da mi ipak upise prelazak na pripejd, sistem nije dozvolio dok ne platim tu jednu radu.
Uplaticu i nadam se da cu srediti uskoro.

Prešao sam na prepaid već nedelju dana, i još uvek nema 50% u aplikaciji. Da li su nešto menjali ili je tako samo kod mene?

Pisano je već, a mogu da potvrdim i iz mog iskustva od decembra, kad se prelazi iz druge mreže na pripejd, ponuda se pojavljuje za nekoliko dana, kad si već u Jetelu i prelaziš na pripejd, čeka se 30 dana za ponudu 50% u aplikaciji.

… meni ne gine prelazaka krajem novembra… danima šaltam ove ponude i tri broja najverovatnije idu na neku drugu mrežu… najviše što im zameram u novim paketim - slični paketi imaju jednu aplikaciju manje u odnosu na bivši Total 10 paket… i višu cenu… 🤦‍♂️

Pisano je već, a mogu da potvrdim i iz mog iskustva od decembra, kad se prelazi iz druge mreže na pripejd, ponuda se pojavljuje za nekoliko dana, kad si već u Jetelu i prelaziš na pripejd, čeka se 30 dana za ponudu 50% u aplikaciji.
Gde je to pisano već? Ovde svi živi pišu kako se pojavi ponuda za 2-3 dana, sad odjednom ispade da se čeka mesec dana

… pojavi se nakon prelaska iz druge mreže… prelazak sa postpaida iz mreže, uglavnom predupredi dogovor nakon zahteva…

Gde je to pisano već? Ovde svi živi pišu kako se pojavi ponuda za 2-3 dana, sad odjednom ispade da se čeka mesec dana
Pišu, al mene mrzi svaki put da se javljam i da ispravljam, kad će ionako dobiti poziv za tom istom ponudom. Jedino ko odbije, može da mu bude značajno. Evo na brzinu gde se sve pominjalo:

Pa ne znam šta je u pitanju, ali kod mene je bilo potrebno 30 dana. Još neko je o tome pisao:

A takođe sećam se nečijeg slučaja u ovoj temi da nije imao ponudu u aplikaciji posle 2 dana ali je imao tamo gde se gleda stanje kredita preko kratkog koda tekst koji kaže da se pozove neki broj za prelazak na postpaid sa 50% popusta na pretplatu, što imam i ja svo vreme, al u aplikaciji tek od skora. Pomislio sam da možda ima veze sa time što mi broj nije registrovan, ali u pripejd temi se niko nije javio da je bio u sličnoj situaciji.

U svakom slučaju, ne brinite, zvaće vas. Jedino zašto sam rešio da podelim svoje iskustvo je da nekome ne padne na pamet da pređe na prepaid iz radoznalosti o aktuelnim ponudama, pa da se posle šokira ako bude morao da čeka više dana za 50%.

Bice ti ponuda sa popustom 50% tek posle 30 dana ponudjena.

Koliko sam video od drugih kolega forumaša, kada prelaziš sa Yettel postpaid-a na Yettel prepaid (a niko te ne zove iz službe za brigu o korisnicima što je malo verovatno) ponuda za 50% se ne učita za tri dana nego za mesec+, jer nije novi broj u mreži. Svakako i pored toga je to najpametniji potez.

Stvarno se jedno te isto konstantno ponavlja, na svake 3,4 strane ciklicno. Ako prelazis iz druge mreze u yettel na prepaid, posle 48 sati se ucitava ponuda svih paketa sa 50% popusta.
Ako se pak sa yettel postpaid-a prelazi na prepaid (a ne dodje do poziva operatera sa ponudom od 50% u tih par dana, sto je zaista na margini greske), onda se stvarno tek posle mesec dana na prepaidu ucitava 50%.

Evo da se i ja upišem na listu onih koji su izboksovali 50% popusta na mesečnu pretplatu.
Ugovorna obaveza mi je isticala 12.10 i juče sam u poslovnici podneo zahtev za prelazak na prepaid. Zvala me neka riba jutros i sama ponudila 50% popusta ali da izaberem neki od novih paketa. S obzirom da sam do sada koristio total data paket, odlučio sam se za Yettel mobile M paket za 2149 din mesečno (sa e računom) što mu dođe 50 din skuplje nego Total data.
Kao što je x puta već pisano, pale samo dve opcije za ovaj popust. Zahtev za prelazak na prepaid ili prelazak u drugu mrežu. Sve drugo ne važi i ne treba se ni cimati dok ne krene poslednji mesec stare ugovorne obaveze.

Evo da se i ja upišem na listu onih koji su izboksovali 50% popusta na mesečnu pretplatu.
Ugovorna obaveza mi je isticala 12.10 i juče sam u poslovnici podneo zahtev za prelazak na prepaid. Zvala me neka riba jutros i sama ponudila 50% popusta ali da izaberem neki od novih paketa. S obzirom da sam do sada koristio total data paket, odlučio sam se za Yettel mobile M paket za 2149 din mesečno (sa e računom) što mu dođe 50 din skuplje nego Total data.
Kao što je x puta već pisano, pale samo dve opcije za ovaj popust. Zahtev za prelazak na prepaid ili prelazak u drugu mrežu. Sve drugo ne važi i ne treba se ni cimati dok ne krene poslednji mesec stare ugovorne obaveze.
Identican slucaj cak i ugovor istog dana istice za identican paket.
Yettel M sa 50% po meni je pun pogodak.
Bez ikakvog natezanja ili gluposti,mada je isti broj kod njih okruglo 30 godina. Odmah dobio ponudu za popust i zavrsili razgovor za ravno 2 minuta,dok smo razmenili 2 sms poruke i tjt.

Stvarno se jedno te isto konstantno ponavlja, na svake 3,4 strane ciklicno. Ako prelazis iz druge mreze u yettel na prepaid, posle 48 sati se ucitava ponuda svih paketa sa 50% popusta.
Ako se pak sa yettel postpaid-a prelazi na prepaid (a ne dodje do poziva operatera sa ponudom od 50% u tih par dana, sto je zaista na margini greske), onda se stvarno tek posle mesec dana na prepaidu ucitava 50%.
U tom slučaju ne znam zašto mnogi ovde imaju potrebu da pišu čisto da bi pisali... Konstantno se u poslednje vreme pisalo uglavnom o dobijanju popusta prilikom prelaska sa postpaida na prepaid i moglo se pročitati kako će se pojaviti ponuda za 2-3 dana.

Nazad
Vrh Dno