Ako se računa i ona NMT mreža, onda je 30 godina 🤣tesko da je duze od 28 😃
… lagano uvalili dva poskupljenja ove godine, gde ispada da nam izlaze u susret sa tih 50%… uz skuplji paket za isto, čak i manje…Svi smo srecni kad dobijemo 50% popusta, a generalno, tih 50% popusta je uvek veca cifra nego sto smo do sada placali... bar za 200-300din...
Maticni broj je istiАли онда није исти број 30 година 😉
Pricali su mi da ako podnesem zahtev 30 dana ranije da to racunaju kao prevremeni raskid ugovora, i da je bolje da dodjem kad bude manje od 15 dana.@Raf991 nemaju oni tebe šta da ubeđuju koliko traje otkazni rok kada na samoj formi zahteva raskida piše 30 dana
Količina gluposti koje izgovore zaposleni u poslovnicama je za nepoverovati. Kada sam ja podneo zahtev za prelazak na prepaid i potpisao ga (poslovnica u Knezu) lik mi je vratio papir i zamolio me da se ponovo potpišem "kao na ličnoj karti" 🤣 A potpis se razlikovao tipa dve mikro linije.Pricali su mi da ako podnesem zahtev 30 dana ranije da to racunaju kao prevremeni raskid ugovora, i da je bolje da dodjem kad bude manje od 15 dana.
E sad ne znam zasto su mi tako svi govorili, sigurno su im rekli da rade, malo je zbunjujuce, ali su mi 2 radnika tako rekla u 2 razlicite poslovnice.
Inace nisam citao ugovor koliko ranije mogu da podnesem.
Прво поднеси захтев за прелазак на припејд, па кад то решиш (узмеш 50% или одеш на припејд), онда пребаци број на своје име.
Meni su dva puta rekli da prenos vlasništva kad imaš popust nije moguć. Zapravo jeste ali se gubi popust od 50%.
E sad da li je to neobaveštenost radnika kao po običaju ili ne, ne bih znao ali proveriću uskoro jer čeka i mene prenos vlasništva.
Omogucena je kupovina na 36 rata i online!Постоји ли на сајту опција да се изабере куповина телефона на 36 ратe? Мени једино даје опцију на 24. Конкретно ајфон 15 про 128гб
Isti slucaj i sa mnom je bio, napisao sam gore.Ne znam do kad li će Yettel da zapošljava debile. 17 dana pre isteka ugovora odem da podnesem zahtev za raskid i prelazak na prepaid. Kaže ne može, otkazni rok je 15 dana. Rekoh nije tačno, proverite jer je otkazni rok 30 dana. Kao ne ne, mi radimo ovde 3 godine, 15 dana sigurno. Pa kao pita neku šeficu i ona kaže 15 dana isto, plaćaću penale.
Rekoh važi nek plaćam penale, samo ti daj zahtev za raskid. I čekao sam da izvuče formular da odštampa, na njemu naravno piše otkazni rok 30 dana. Nateram je da pročita šta piše u formularu, ona gleda kaže ne ne 15 dana sigurno 😂🤦♂️
Ma nek i arape promene ime mrezi. Nije menjano odavno. 😂Ode Yettel Srbija Arapima.
![]()
Etisalat (e&) dobio odobrenje Evropske komisije za kupovinu Yettel-a (i ostatka PPF Telco sektora)
Operator e& (nekadaÅ¡nji Etisalat) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata dobio je dozvolu Komisije za zaÅ¡titu konkurencije Evropske Unije za kupovinu kontroliÅ¡uÄeg udela nad PPF Telco Group odnosno PPF-ovim firmama u sektoru telekomunikacija, konkretno u Bugarskoj, MaÄarskoj, Srbiji i SlovaÄkoj.Âtelesrbija.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari