Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Svi smo srecni kad dobijemo 50% popusta, a generalno, tih 50% popusta je uvek veca cifra nego sto smo do sada placali... bar za 200-300din...

Jel primetio neko da su promenili cenu iPhone 16 Pro modela? Sad je dosta povecana. Bila oko 6800 din za Yettel 100 a sad preko 7500 din = 180.576 RSD … ludo
Digli su za oko 600-700 din mesecnu ratu.
Ne znam o cemu se radi…

Napokon sam podneo zahtev za pripejd, 16 Oktobra istice ugovor. Ubedjivali su me u poslovnici da ne moze do 30 dana, nego do 15.
Bez vaseg foruma nista ne bih napravio, a pre toga su me zvali iz poslovnice gde sam potpisao ugovor pre 2 godine da mi nude isti paket za skuplju cenu mnogo nego sto bih dobio sa 50% popusta. Ocekujem da me zovu uskoro.

@Raf991 nemaju oni tebe šta da ubeđuju koliko traje otkazni rok kada na samoj formi zahteva raskida piše 30 dana

@Raf991 nemaju oni tebe šta da ubeđuju koliko traje otkazni rok kada na samoj formi zahteva raskida piše 30 dana
Pricali su mi da ako podnesem zahtev 30 dana ranije da to racunaju kao prevremeni raskid ugovora, i da je bolje da dodjem kad bude manje od 15 dana.
E sad ne znam zasto su mi tako svi govorili, sigurno su im rekli da rade, malo je zbunjujuce, ali su mi 2 radnika tako rekla u 2 razlicite poslovnice.
Inace nisam citao ugovor koliko ranije mogu da podnesem.

Meni ugovor ističe 11.11. Ranije bi bilo da pošaljem meil i za dan dva oni meni sms i to bi bilo to za 50% . Videću kako će biti sad.
Ovaj put mi šalju već dva puta sms i nude neki popust ali nije 50%.

Od meila više nema vajde.
Samo zahtev za prelaz na prepaid / u drugu mrežu.

Koja je procedura za prenos broja sa ćaleta na mene? Hteo bih istovremeno i da podnesemo zahtev za prelazak na prepaid. Ugovorna obaveza ističe kroz par dana, ukoliko je to relevantno.

Прво поднеси захтев за прелазак на припејд, па кад то решиш (узмеш 50% или одеш на припејд), онда пребаци број на своје име.

Pricali su mi da ako podnesem zahtev 30 dana ranije da to racunaju kao prevremeni raskid ugovora, i da je bolje da dodjem kad bude manje od 15 dana.
E sad ne znam zasto su mi tako svi govorili, sigurno su im rekli da rade, malo je zbunjujuce, ali su mi 2 radnika tako rekla u 2 razlicite poslovnice.
Inace nisam citao ugovor koliko ranije mogu da podnesem.
Količina gluposti koje izgovore zaposleni u poslovnicama je za nepoverovati. Kada sam ja podneo zahtev za prelazak na prepaid i potpisao ga (poslovnica u Knezu) lik mi je vratio papir i zamolio me da se ponovo potpišem "kao na ličnoj karti" 🤣 A potpis se razlikovao tipa dve mikro linije.
Ili na konkursima za posao primaju što veće debile ili je politika firme da zaposleni vrte par nebuloznih rečenica na bilo kakvo pitanje korisnika.
Ni K od nekadašnjeg kvaliteta Telenora.

Прво поднеси захтев за прелазак на припејд, па кад то решиш (узмеш 50% или одеш на припејд), онда пребаци број на своје име.

Meni su rekli da prenos vlasnistva prepaid broja nije moguc pre par godina. Tako da bi onda morao da uzme 50% na oca pa tek onda da prenese na sebe. Ili prvo da prenese na sebe trenutan postpaid pa da onda podnese zahtev za prenos na prepaid.

Meni su dva puta rekli da prenos vlasništva kad imaš popust nije moguć. Zapravo jeste ali se gubi popust od 50%.
E sad da li je to neobaveštenost radnika kao po običaju ili ne, ne bih znao ali proveriću uskoro jer čeka i mene prenos vlasništva.

Jeste. I čekala se odluka Komisije za zaštitu konkurencije EU, koja je sada i stigla, naravno povoljna za Arape. Pa - nisu dugo ni čekali, a nisu u tom čekanju ni odustali. Znači, još jedan korak ka izvesnijoj prodaji.

Meni su dva puta rekli da prenos vlasništva kad imaš popust nije moguć. Zapravo jeste ali se gubi popust od 50%.
E sad da li je to neobaveštenost radnika kao po običaju ili ne, ne bih znao ali proveriću uskoro jer čeka i mene prenos vlasništva.

Ja sam prenela ugovor sa 50% popusta sa majke na sebe, pocetak druge godine ugovora je bio. Ali su mi rekli za drugi prepaid broj da ne moze da se prenese. Naravno ostao mi je popust.

Постоји ли на сајту опција да се изабере куповина телефона на 36 ратe? Мени једино даје опцију на 24. Конкретно ајфон 15 про 128гб
Omogucena je kupovina na 36 rata i online!

Ne znam do kad li će Yettel da zapošljava debile. 17 dana pre isteka ugovora odem da podnesem zahtev za raskid i prelazak na prepaid. Kaže ne može, otkazni rok je 15 dana. Rekoh nije tačno, proverite jer je otkazni rok 30 dana. Kao ne ne, mi radimo ovde 3 godine, 15 dana sigurno. Pa kao pita neku šeficu i ona kaže 15 dana isto, plaćaću penale.
Rekoh važi nek plaćam penale, samo ti daj zahtev za raskid. I čekao sam da izvuče formular da odštampa, na njemu naravno piše otkazni rok 30 dana. Nateram je da pročita šta piše u formularu, ona gleda kaže ne ne 15 dana sigurno 😂🤦‍♂️

Eh da je to samo kod njih tako... To je pandemija nabedjenih i ogranicenih sa svih strana! Nacrtas im i dzaba, opet je mleko crno...

Kada je majka pokusala u Februaru zbog poskupljenja da raskine ugovor, malo je falilo da predje u fizicki sukob u poslovnici jer su je vozali 10 dana, na kraju sam otisao sa njim da to zavrsim bez daljeg odlaganja i gle moze. AJDE!

EDIT.
Ali sam primetio da se razlikuje dokumentacija od poslovnice do poslovnice, sto znaci da si dobro prosao sto je ipak pisalo 30 dana. Na tom nesretnom raskidu odstampao joj je zahtev za raskid "iz licnih razlog" iako ti razlozi nisu bili navedeni. A video sam da su ljudi objavljivali slike sa opcijom gde je ekplicitno pisalo zbog promene cene i sta se radi dalje sa brojem.

Ne znam do kad li će Yettel da zapošljava debile. 17 dana pre isteka ugovora odem da podnesem zahtev za raskid i prelazak na prepaid. Kaže ne može, otkazni rok je 15 dana. Rekoh nije tačno, proverite jer je otkazni rok 30 dana. Kao ne ne, mi radimo ovde 3 godine, 15 dana sigurno. Pa kao pita neku šeficu i ona kaže 15 dana isto, plaćaću penale.
Rekoh važi nek plaćam penale, samo ti daj zahtev za raskid. I čekao sam da izvuče formular da odštampa, na njemu naravno piše otkazni rok 30 dana. Nateram je da pročita šta piše u formularu, ona gleda kaže ne ne 15 dana sigurno 😂🤦‍♂️
Isti slucaj i sa mnom je bio, napisao sam gore.
To im narede da pricaju tako i da se prave ludi mislim, znaju oni vrlo dobro. Kupuju vreme tako i onda ce da te pozovu sami i da ti nude razne pakete po vecim cenama nego ovako sto ce ti ponuditi 50%.

Нису природно глупи, научени су да буду глупи и да се праве луди. Да те на сваки могући начин убеде да склопиш нови уговор, или да ти да га дају да потпишеш на кварњака иако си захтевао нешто друго. И то пролази код многих необавештених, несигурних људи који сврате у пословницу. Они јуре свој бонус, свој "таргет", и битно им је да направе што више нових уговора у току месеца. Ако си дошао због нечег другог у пословницу, гледају да те отаљају, да их не задржаваш. И такву политику имају већ дуже време, још из доба краја Теленора, а у задње време је још више изражено..

Mene danas nisu ubedjivali, samo me smarala za neki paket od 2600(ili 2800) imam 50gb a do sad je oko 1800 total 40 :D reko ne znam sta treba da budem da prihvatim ovaj paket, i onda prica da ja na pripejdu necu moci ni 1mesec, ima da potroaim vise od 2600 za dopune bla bla bla..dok je sestra potpisala i bez napolje :D
VIdecemo d al ce je zovu ili mora preko app :D bezobrazni su bas, mada se i oni bore za neki bonus verv ...j b g

I mene su zvali i nudili taj paket za 2600 ili koliko već, tako ushićeno mi je rekla da imam neverovatnih 600 dinara popusta jer sam imao 50% prethodno.
Zahvalim se na ponudi i kažem da me te cene ne zanimaju uopšte baš zato jer sam imao 50% popusta, kaže ona ne može dva ugovora sa 50%, to se jednom iskoristi 😂

U petak sam podneo zahtev za prelazak na prepaid, sve je prošlo glatko zahvaljujući prelepoj radnici koja me je zanela, pa na kraju nisam uzeo štampani dokument za sebe... Nadam se da neće biti nikakvih potencijalnih vrdanja s njihove strane.

Ode Yettel Srbija Arapima.

Ma nek i arape promene ime mrezi. Nije menjano odavno. 😂

Nazad
Vrh Dno