Kako si izgubio posto imam i ja toNije loša ponuda. Ko putuje povremeno ili često, zgodno je imati ove pogodnosti. Ja sam greškom izgubio onaj benefit za putno osiguranje uz kreditnu karticu
Kako to sve izmuvas hahah pojavilo se u aplikaciji ko oce da se prijavi🤣Od utorka kreće nova zajednička ponuda Yettela i Yettel banke, o čemu sam detaljnije pisao ovde, da se ne ponavljam. Ukratko, ko ima Bank MAX i pritom prima zaradu ili troši 30k debitnom karticom (već poznati uslovi za oslobađanje od održavanja), a takođe koristi i neki od najjačih Yettelovih paketa, stiče pravo na dodatne pogodnosti. Glavne sam nabrojao u drugoj temi, a ovde bih dodao jednu zanimljivu bankarsku: izdaje mu se Yettel Sve debitna kartica, koja je dodatna MasterCard kartica, mada o tome nema nekih detalja.
Jutros se pojavilo u klasičnoj Yettelovoj aplikaciji (za mobilne usluge), tako sam znao detalje "unapred", odatle sam ih i delio, a i linkovi su ka sajtu operatera. 😂 Faktički su najavili još prošle sedmice, kad je opis poslednjeg ažuriranja te iste aplikacije bio: Nova sekcija Yettel sve mobile+bank - aktivacija specijalnih benefita za korisnike Yettela i Yettel Bank. Izgleda su im neki pisali tim povodom, jer su taj opis u međuvremenu izmenili dodavanjem jedne zagrade: (dostupno od 12.6.2025). I tako i bi. A i sinoć se ažurirala bankarska aplikacija, sve je bilo jasno, hahah.Kako to sve izmuvas hahah pojavilo se u aplikaciji ko oce da se prijavi🤣
Da li se zna da li je kartica debitna ili kreditna?Jutros se pojavilo u klasičnoj Yettelovoj aplikaciji (za mobilne usluge), tako sam znao detalje "unapred", odatle sam ih i delio, a i linkovi su ka sajtu operatera. 😂 Faktički su najavili još prošle sedmice, kad je opis poslednjeg ažuriranja te iste aplikacije bio: Nova sekcija Yettel sve mobile+bank - aktivacija specijalnih benefita za korisnike Yettela i Yettel Bank. Izgleda su im neki pisali tim povodom, jer su taj opis u međuvremenu izmenili dodavanjem jedne zagrade: (dostupno od 12.6.2025). I tako i bi. A i sinoć se ažurirala bankarska aplikacija, sve je bilo jasno, hahah.
S tim u vezi, stvarno je i banka dodala odgovarajuću sekciju na aplikaciji, kao i dve stranice na sajtu, ovu sa opštim informacijama i ovu sa detaljima, mada i dalje najviše detalja ima u Yettelovoj aplikaciji (za mobilne usluge). Glavni su neki o statusu (ne zanimaju realno klijente koji redovno izmiruju obaveze), a tu piše i da program kreće od 17. juna, pa ne znam otkud već može da se prijavi. Mada pitanje je i može li, nemam odgovarajuću mobilnu tarifu (a pitanje je i ima li ko, svi sa foruma jure 50% popusta, što te automatski isključuje), pa nema smisla ni da probam. Kuriozitet je i da banka još ništa nije otkrila o kartici, dok je operater naglasio da je World, pa čak objavio i dizajn. Ali verujem da će narednih dana sve doći na svoje mesto, dok se usaglase.
Ja vec aktivirao sve@DZOSUA ne plaćaš ništa dodatno, čak i dobijaš sve to kao nagradu (500 dinara mesečno, 36GB u romingu, putno osiguranje i MasterCard World debitnu).
Na žalost ova kombinacija nije moguća po pravilimaKombinacija dobrog popusta i ovih pogodnosti moze biti itekako zanimljiva.
Steta. A gde se mogu pronaci pravila? Ja pogledah stranicu ali na njoj nema ni detalja ni uslova.Na žalost ova kombinacija nije moguća po pravilima![]()
Meni prihvatili iako imam 50% popust na total data.
Imaš i imaćeš do juna 2028.Meni pre tačno godinu dana izdata kreditna i važi mi do juna 2028. Sad mi nije jasno, je l imam opet osiguranje ovog leta ili ne?
Kartica je inicirana, a roming internet mi se nije pojavio tamo gde mi stoji zapadni balkan i roming iz paketa 2gb vec samo ovde gde se vidi na slici.U drugoj temi je korisnik Yettel Mobile M paketa sa 50% popusta potvrdio da mu nije prošlo. Moguće je da imaju neki bag sa Total Data, jer je stari, mada bi svakako bilo lepo da Alan doda detalje: da li mu se pojavio roming dodatak, da li mu je inicirana MasterCard World i slično. Sve i da jeste, nisu loše šanse i da mu naknadno ukinu. Ne bih poredio situaciju gde postoji ceo program zasnovan na sijasetu uslova i benefita sa malim mesečnim uplatama. Veći im je gubitak ako se ovde zeznu, plus je ovo u suštini benefit/loyalty program u celosti, a ono samo sa uplatama čisto akvizicioni (uz benefite, naravno), pa je za njega i očekivano da bude laganiji jer im je cilj da privuku nove klijente od nule.
Može to i dalje da se desi, mada većina dobije za dve-tri sedmice, kako ti se zalomi. Meni je stigla tačno 14 dana od promene paketa.Koliko se ceka na MC? Ranije je Mobi znalo da potraje i do 30 dana.
Imaš ovde da je predsednik Izvršnog odbora najavio to još pre više od jedne godine, ali zasad ništa. Još kaže: Složićete se, digitalna banka je nezamisliva bez digitalnih kartica. 😭Zasto ne omoguce da se koristi Apple Pay preko digitalne kartice dok stigne plasticna, kao iRacun![]()
Taj je uobičajeni povlašćeni (ima i lošiji), dosad sam mislio da srednji imaju samo njihovi zaposleni, a i skorije se pominjalo pitanje kursa i niko nije tvrdio suprotno.Meni je i dalje neki aerodromski 115.7/118.7
Hvala na potvrdi! Držim onda palčeve da ti ne ponište, mada jeste neobično što ti se nije pojavila tarifa u aplikaciji.Kartica je inicirana, a roming internet mi se nije pojavio tamo gde mi stoji zapadni balkan i roming iz paketa 2gb vec samo ovde gde se vidi na slici.
Verovatno ovo 30.000 potrosnja je problem,jel primas platu u yetel banci? Edit:vidim sad gore pise da primas zaradu,ne znam sta bi bio problem onda 🤷🏻♂️Kad otvorim Yettel sve mobile + bank pise mi sve regularno da je aktivno, a kad otvorim sve za put pise mi da je doslo do greske. Mozda mi se zato ne pojavljuje roming internet.
Pogledajte prilog 496021Pogledajte prilog 496022
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari