Ja sam sebi uplatio 1000 din sa drugog računa kada sam otvorio Lite račun pre par dana (koji sam isti dan prebacio na Max preko aplikacije).Obaveštenja se ne naplaćuju na mesečnom nivou nego 6 din po SMS-u. Nije važno kad si uključio ili isključio, promena je instant (osim ako nisu nešto baš skoro menjali), a gleda se samo broj poruka koji ti je poslat.
Trebalo bi da naplate. Možda sam se nezgrapno izrazio u prethodnoj poruci. Kako reče Lanikor, zbirno je zaduženje, makar je ranije tako bilo. Ali nije fiksna mesečna naknada, to sam hteo da kažem. Ako je Kesaa isključio obaveštenja npr. 10. marta, sve poruke do trenutka tog isključivanja treba da mu budu naplaćene (nema veze što je sredina meseca), a nadalje ne, jer nadalje ni ne treba da mu stižu. Nije situacija da mu se tek 1. aprila (ili kad je već sledeći presek) isključuju. Njegovo logično ide naplata i za mart zazvučalo mi je kao da očekuje neku fiksnu mesečnu naknadu ili da mora da plaća ceo mesec u kom je isključio.Verovatno će sada kroz par dana.
Naknade i provizijeKoliko se secam naprave presek u nekom danu u mesecu i tad ti saberu sve te poruke i vidis kao 1 odliv.
Zvao sam njihov call centar i rekoše mi da i dalje nema u aplikaciji Yettel banke, već mora preko Mobi aplikacije na web-u. Znači, da i dalje nisu to sredili. Ono što je mene bunilo, to je da nemam ni tamo opciju da podelim na rate, pa mi je agentica rekla da je razlog taj, što ne mogu da podelim na rate nešto što sam kupio u prethodnom mesecu. U ovom slučaju u subotu 28.03 sam pazario i reko, ajde podeliću na rate za koji dan, kada vidim sada da to nije moguće. Koliko se sećam, a koristim banku od 2015 da je uvek moglo u roku od dana transakcije, pa narednih 15 dana da podeliš na rate, bez obzira da li si ušao u sledeći mesec? Ispravite me ako grešim, a ako ne, onda su to uveli kao novo pravilo i da bi se to izbeglo, najbolje da isti dan podeliš na rate.
Meni nije jasno zašto se pod tabom Kartice ne vide sve trx tom osnovnom ili dodatnom karticom, nego se vide kao svaka druga trx pod računskom prometom?Stigao update. Kod transakcija kreditnom karticom se konačno na prvom ekranu vide i transakcije na čekanju. Ne mora da se ide u pretragu, pa bira prikaz transakcija na čekanju. Mada i dalje se transakcije na čekanju prikazuju sa imenom prodavca u zaglavlju, a proknjižene transakcije sa imenom korisnika računa u zaglavlju. Druge ispravke nisam primetio. Kod priliva i dalje pod stavkom račun primaoca stoji račun uplatioca...🤷♂️
Naravno i iz nove aplikacije prelazak ide kroz pola sata maksimalno, dok po starom sistemu web Mobi banke, radnika u Yettel radnji i call centru kao i ranije se promena sprovodi od 1. narednog meseca tokom popodneva. Posle prelaska možeš i do radnje da potpišeš benefit izjavu za uplatu po drugom osnovu (prenos sa računa u drugoj banci na primer) većom od 35k uz provlačenje karticom 5x mesečno pa da ti uplaćuju 10 meseci po 500 dinara.Jel prelazak na Max može da se odradi i iz aplikacije, ili mora da se podnosi zahtev, pa te zovu iz call centra?
Pošto bih iskoristio ovu foru za potrošnju od 30.000 mesečno, tj. bez prenosa plate bih prešao na Max paket.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari