Pre oko sat su sinhronizovano, u kratkom roku, različiti agenti zvali mene i ostale kojima sam javio da može da se pređe na Bank MAX sa benefit izjavom. Svi smo je potpisali pre dve sedmice, a očekivali smo da ćemo biti prebačeni 1. aprila, po starom principu da paket traje ceo mesec. Ispostavilo se, međutim, da ipak ne moramo da čekamo. Sadržaj poziva ukratko: vidimo da ste potpisali benefit izjavu, podsećamo vas da su benefiti i uslovi ti i ti (sve ono što piše u izjavi), a to možete da aktivirate i odmah, samostalnom promenom paketa. Dosad smo to izbegavali, da ne bi slučajno došlo do nekog konflikta zbog dva zahteva (svakako je stari i dalje aktivan u Mobijevoj aplikaciji), a nije nam svakako bilo hitno. Možda glavna stvar: rekao bih da ovo možemo da računamo kao potvrdu da ni za ovaj benefit nije potrebno imati ugovor sa Yettelom, budući da ga od pomenutog društva samo ja imam. Čekamo svakako uplate, ali valjda bi danas njima rekli da izjava ne može da se prihvati, a ne da uđu na aplikaciju i promene paket odmah.