Najgore što čak ne može ni to zbog security policy.Samo screenshot može za račun na klik...
Da nađoh u međuvremenu i upravo skinuh sa emaila. Hvala svakako.Nema. Imaš na https://online.mobibanka.rs opciju da pošalješ potvrdu na mejl.
Najgore što čak ne može ni to zbog security policy.Samo screenshot može za račun na klik...
Da nađoh u međuvremenu i upravo skinuh sa emaila. Hvala svakako.Nema. Imaš na https://online.mobibanka.rs opciju da pošalješ potvrdu na mejl.
Zdravo, putujem u Dansku i planiram da plaćam karticom (Master, bank max) - da li je pametnije da prebacim evre na devizni i tako plaćam, ili ostavim dinare? Gde bi bila bolja konverzija, sa obzirom na to da tamo koriste krune? Hvala
Verovatno je caka da potpišeš ponudu kao što je ranije bila izjava za 5+ da će klijent preneti zaradu i preći na Progresiv+ (tako se Max ranije zvao).
- U aplikaciji Banke možeš da promeniš paket
- Nakon ovoga, očekujemo te u Yettel prodavnici, gde ćeš potpisati ugovor za Bank MAX tekući račun sa promo periodom od 3 meseca
i ne bas, bio sam do poslovnice pre jedno nedelju dana, apsolutno nista samo se treba prebaciti preko app i nema nista za potpisivanje, a u call centru mi je receno da iako preko app promenim na bank max moram da dodjem da potpisem ugovor ali mi u poslovnici nisu nista trazili bukvalno mi je samo receno da se preko app prebacim sa lite na max i to je to@Kesaa bacio sam pogled na uslove promocije, ovako kaže:
Verovatno je caka da potpišeš ponudu kao što je ranije bila izjava za 5+ da će klijent preneti zaradu i preći na Progresiv+ (tako se Max ranije zvao).
Poptisao u Yettel poslovnici zahtev za uspostavljanje poslovnog odnosa gde stoji bank max paket, zahtev za izdavanje kartice i ugovor o otvaranju i vođenju računa. Službenica usmeno upoznala sa svim benefitima, spomenula i nešto po 500rsd mesečno na period od 10 meseci. Kontam to je to čim su krenule uplate od poslodavca, ali svakako videćemo prvog ako odbijaju za održavanje.@Kesaa bacio sam pogled na uslove promocije, ovako kaže:
Pa da. Samo me ovaj mejl njihov zbunio koji cenim da je generičke prirode. Jer je poruka o aktivacija računa stigla davno pre mejla, a sam mejl eto skoro pa kraj meseca... P.S. hvala @ujiOnda će ti najverovatnije aktivirati tu ponudu. Pre je bilo po 400 dinara na 6 meseci, verovatno su to sad obnovili, ali uslov je da za svaki mesec legne plata da bi uplatili nagradu.
Zar nije AIK jedina banka u Srbiji koja je do nedavno koristila kurs MasterCard za konverziju za plaćanje u drugoj valuti ? Ako MasterCard karticom vezanom za EUR partiju računa u Yettel banci platim nešto u Danskoj u krunama konverzija valjda ide po nekom kursu Yettel banke ?
Ok. Znači ona MasterCard koju Yettel daje po defaultu će iskoristiti prvo EUR-e ako je plaćanje u inostranstvu ( odnosno plaćanje vezano za EUR) i ako ima EUR na viševalutnom računu ?
Tek ako nema dovoljno EUR ona će "posegnuti" za RSD sredstvima na računu ?
Ako je ovo tačno onda je Yettel u ovom trenutku definitvno prvi izbor za ove light bankarske usluge!
Nedavno sam podneo zahtev za otvaranje Max racuna uz prenos zarade, i sad citam benefite za koje je sluzbenica insistirala da ih slikam i malo im je konfuzan ovaj tekst... Jel u praksi potrebno izvrsiti 5 placanja debitnom karticom i koliko dugo ce ovaj Max racun biti bez troskova odrzavanja? Inace, koliko dugo ste cekali da vam stignu kartice?
Važno: ovo važi samo za debitnu MC, ne i za kreditnu. Sva plaćanja kreditnom dospevaju u dinarima, po aerodromskom kursu banke.Ok. Znači ona MasterCard koju Yettel daje po defaultu će iskoristiti prvo EUR-e ako je plaćanje u inostranstvu ( odnosno plaćanje vezano za EUR) i ako ima EUR na viševalutnom računu ?
Tek ako nema dovoljno EUR ona će "posegnuti" za RSD sredstvima na računu ?
Ako je ovo tačno onda je Yettel u ovom trenutku definitvno prvi izbor za ove light bankarske usluge!
Ovih 10 meseci što ćeš dobijati po 500d, je li to bilo uslovljeno nečim?Poptisao u Yettel poslovnici zahtev za uspostavljanje poslovnog odnosa gde stoji bank max paket, zahtev za izdavanje kartice i ugovor o otvaranju i vođenju računa. Službenica usmeno upoznala sa svim benefitima, spomenula i nešto po 500rsd mesečno na period od 10 meseci. Kontam to je to čim su krenule uplate od poslodavca, ali svakako videćemo prvog ako odbijaju za održavanje.
Imam kod njih pretplatu za telefon, doduše nije mi spomenuto to kao uslov...Ovih 10 meseci što ćeš dobijati po 500d, je li to bilo uslovljeno nečim?
Npr. time da imaš još neku uslugu u Yettelu: mob, net, tv...?
Koliko sam pročitao iz slike par posta iznad ostvaruje se taj benefit i sa prenosom zarade.E pa to je kvaka.
Izgleda da ne mogu ovi ostali...😥
Nisam ni ja,ni pre kada je bio progresiv ni sada skoro kada sam opet preso na max racun,verovatno je neka promocija u pitanju.Ja sam imao pripejd broj u yettelu i kada sam prebacio platu i time presao na tadasnji progresiv 5+ racun nisam dobijao nikakve uplate od yettela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari