Imas li ideju kome i kojim kanalom se obratiti za ovo?Onda je očigledno do samog korisničkog naloga kome možda u sistemu nisu omogućene sve opcije, u ovom slučaju pretraga... Ne mora da znači, ali jedino je to kao logično rešenje.
U nativu ne, kao što i piše. Huawei je na zvaničnim firmverima blokirao instalaciju Gapps. MicroG to nije, niti GBox koji funkcioniše kao zasebna aplikacija. Aplikacija Yettel banke nažalost ne radi sa MicroG, a verovatno splash screen smrzne i sa HMS, s obzirom na to da ista nije objavljena u AppGallery, niti me greje sunce da će biti.Zar GMS ne mogu lako da se instaliraju na Huawei telefonima zadnje dve godine? Radi sve normalno koliko znam.
Samo Rajfajzen da mi ne diraju, a sve druge neka udaraju o ploču, jer džabe ću ja u klin. Poštanska će, nadam se, takođe odigrati pametno, bez glupiranja sa ovim igrarijama. Moja je stvar da li ću koristiti telefon bez Gapps ili neću i ne radi se o kineskim ili nekineskim telefonima, već o slobodi.@uji u prevodu, zaobilaziti kineske telefone i njihove software-e... Pitanje je, da li će u budućnosti to isto da se dešava sa nekim drugim bankama kao i aplikacijama. Ali, ako rade druge banke, onda bi mogli i ovu Yettel da srede?
Iskreno, kakav softver nudi Yettel banka, Huawei je za njih pojam kvaliteta koji oni neće stići ni za 10 godina.@uji u prevodu, zaobilaziti kineske telefone i njihove software-e... Pitanje je, da li će u budućnosti to isto da se dešava sa nekim drugim bankama kao i aplikacijama. Ali, ako rade druge banke, onda bi mogli i ovu Yettel da srede?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari