- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Sve bi bilo super da nema sad racun i u Rajfajzenu koji moze da koristi za sve sto pominje i koji je u mnogim sferama bolji izbor - zasto muci sebe i dalje?Možda čovek ima legitimne razloge zbog čega još uvek nije u mogućnosti da (skroz) promeni banku, ne znam odakle ti tolika potreba da toliko konstantno braniš Yettel ekipu ovde na temi kao da ti je Yettel banka dedovina u najmanju ruku
....
... Promena banke je uvek opcija, ali postoji više subjekata koji mi nešto uplaćuju, a neke nije jednostavno ažurirati podacima iz nove banke...
Ja sam uzela 200k pre 2 meseca. Primam kod njih zaradu, pa nisam gledala druge banke jer mi je bilo zgodno što bukvalno na dan kad podneseš zahtev (tj kad ga prihvate, a to zna da bude i tog istog dana) ti odmah prebace pare.Kakva je trenutno situacija kod YB sto se tice kes kredita, da li ima neko da je skoro uzimao?
Trebalo bi mi oko 150-200k, primam zaradu preko YB, pa ne znam da li da idem preko njih ili da gledam drugu banku...
Super, hvala mnogo! 😊🍻@jokjuar s obzirom na to da je limit 99 novčanica, čak i da je bankomat punjen sa po 100 ili 50 evra ponajviše, uklapaš se svakako. S obzirom na to da je predefinisani dnevni u dinarima 300k, trebalo bi da podigneš novac u celosti iz jednog pokušaja.
Limit za uplatu (juče videh) je 200 novčanica, zanimljivo da je za isplatu duplo niži.@jokjuar s obzirom na to da je limit 99 novčanica, čak i da je bankomat punjen sa po 100 ili 50 evra ponajviše, uklapaš se svakako. Pošto je predefinisani dnevni u dinarima 300k, trebalo bi da podigneš novac u celosti iz jednog pokušaja.
Bez brige, te pare koje držiš na štednji oni plasiraju drugima kroz keš kredite i naplaćuju dvocifrene kamate a nama udele manji deo (onih 4% na štednju po viđenju), tako da su zaradili oni na tebi fino i bez kreditne kartice i kašnjenjaMoraju i oni od nečeg da žive. Od mene nemaju vajde. Verovatno su na gubitku što me drže kao klijenta
Nit uzimam kredite, nit idem u minuse, kreditnu karticu uvek otplatim do kraja pre isteka roka, sve pare držim na štednji po viđenju, ne plaćam nikakvo održavanje... Svakog meseca u stvari oni meni dođu nešto para zbog štednje...
Dokle god drže 4% meni lepoUpravo, ja recimo nikad nisam uspeo da dignem više od 90k RSD u jednoj transakciji, a pokušao sam na bezbroj njihovih bankomata.
Bez brige, te pare koje držiš na štednji oni plasiraju drugima kroz keš kredite i naplaćuju dvocifrene kamate a nama udele manji deo (onih 4% na štednju po viđenju), tako da su zaradili oni na tebi fino i bez kreditne kartice i kašnjenja![]()
Neće… valjda padnu i kamate na kredite tada, mada krediti za stan su 5-6% sadUživaj dok traje, neće doveka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari