Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024)

Uvek su nedoreceni, ja sam sitnicar pa me to nervira jako ali eto

Posto sam i ja korisnik Pixel uredjaja ni meni ne radi mobilna aplikacija za banku tako da sam prisiljen da koristim web aplikaciju. Ja koristim web aplikaciju Mobi Banke i dalje za sve transakcije jer mi je lakse tu su mi zapamceni svi racuni primalaca, jel neko zna dokle ce biti ziva web aplikacija Mobi Banke?

Biće živa dok im dođe, dok jednog dana ne odluče drugačije. Tako su staru aplikaciju ubili za jedno popodne, tako će i stari web. Ali još im nije došlo. Ili još nisu proizveli sve mogućnosti na novom webu. Teška je to rabota. Rekli su 10. septembra da će to biti za nekoliko nedelja, no evo, sad će proći dva meseca. Ja se iskreno radujem što to još nisu uradili. Valjda su nešto naučili iz prenagljenog obaranja stare aplikacije.

Biće živa dok im dođe, dok jednog dana ne odluče drugačije. Tako su staru aplikaciju ubili za jedno popodne, tako će i stari web. Ali još im nije došlo. Ili još nisu proizveli sve mogućnosti na novom webu. Teška je to rabota. Rekli su 10. septembra da će to biti za nekoliko nedelja, no evo, sad će proći dva meseca. Ja se iskreno radujem što to još nisu uradili. Valjda su nešto naučili iz prenagljenog obaranja stare aplikacije.

Ne mogu da ljude ostave bez opcije koje su obaveza banke po ugovoru sa korisnicima, kao što su podela na rate kod plaćanja kreditnom karticom i plaćanje računa na klik kreditnom karticom. Verovatno ih ima još samo se ne mogu setitim sad na keca. Dok god sve te opcije ne implementiraju u novoj aplikaciji ili novom webu, neće moći da gase stari web.

Kakav je ovaj max paket? Razmišljam da promenim AIK banku posle 21 godine. Nemam više strpljenja za njihovo neznanje.
Bitno mi je da radi gpay, da imam master debitnu i da je besplatno plaćanje unutar ebankinga.
Bonus je ako šalju kartice na kućnu adresu.

U Y banci je sve to uz Max paket.

Evo listam i nigde ne mogu da nadjem cenu za taj max paket

Vidim da naplaćuju sms obaveštenje 6din, znači ako imam 10 transakcija u toku dana 60din :D mesečno...

@ProdigyFreak

Notifikacije o transakcijama rade i kroz aplikaciju, besplatno, tako da možeš isključiti SMS notifikacije.

Predlažio bih ti da pročitaš temu unazad jer se baš dosta pisalo o tranziciji MobiBanka-Yettel.Bank, novim paketima, novoj aplikaciji, notifikacijama, problemima koji su rešeni i onima koji još nisu itd.

Meni nešto i ne stižu zadnjih dana ove push notifikacije redovno, dok su ranije stizale gotovo momentalno po plaćanju.

A15.png

Čudo neviđeno :)

@ProdigyFreak

Notifikacije o transakcijama rade i kroz aplikaciju, besplatno, tako da možeš isključiti SMS notifikacije.

Predlažio bih ti da pročitaš temu unazad jer se baš dosta pisalo o tranziciji MobiBanka-Yettel.Bank, novim paketima, novoj aplikaciji, notifikacijama, problemima koji su rešeni i onima koji još nisu itd.
Prostudiracu, svidja mi se ta ideja bez salterskog poslovanja. Max paket deluje odlično, praktično džaba uz prenos zarade.

Prostudiracu, svidja mi se ta ideja bez salterskog poslovanja. Max paket deluje odlično, praktično džaba uz prenos zarade.
Nema šta da se studira, ne postoji ni približno bolja ponuda. Dobiješ i 6x400 din dobrodošlice i imaš (besplatan) račun za štednju po viđenju sa 4% kamate.
Donekle im je konkurentan samo rajfajzenov iRačun ali oni ne daju nikakvu kamatu za pare koje ti stoje kod njih

Eh, još kad bi banka zaista radila kako treba i da ne počinju da se ponašaju kao sve ostale banke.
Upravo sam u Yettel aplikaciji kod plaćanja dobio poruku da QR kod nije ispravan, Intesa i Erste su prepoznale kod bez ikakvih problema.

Meni su pre neki dan naplatili 4 puta po 35din za 4 pokusaja neuspele transakcije putem kreditne kartice na Temu, zar nije to ukinuto?

Za debitne kartice da, za kreditne ne.

Da obradujemo Pixel phone korisnike :D Nova verzija na Google play danas...
1000013429.jpg

Pazi stvarno 😁

Pod kojim uslovima je ovo? Prenost plate na MAX paket?
Da, tada je bilo obavezno da se pređe na Progresiv i prebaci zarada u roku od 60 dana, ali ne znam da li je to produženo. To su davali kao 5+ ponudu posle promocije Pravi par.

Nazad
Vrh Dno