Biće živa dok im dođe, dok jednog dana ne odluče drugačije. Tako su staru aplikaciju ubili za jedno popodne, tako će i stari web. Ali još im nije došlo. Ili još nisu proizveli sve mogućnosti na novom webu. Teška je to rabota. Rekli su 10. septembra da će to biti za nekoliko nedelja, no evo, sad će proći dva meseca. Ja se iskreno radujem što to još nisu uradili. Valjda su nešto naučili iz prenagljenog obaranja stare aplikacije.
0 ako preneseš platuEvo listam i nigde ne mogu da nadjem cenu za taj max paket
Prostudiracu, svidja mi se ta ideja bez salterskog poslovanja. Max paket deluje odlično, praktično džaba uz prenos zarade.@ProdigyFreak
Notifikacije o transakcijama rade i kroz aplikaciju, besplatno, tako da možeš isključiti SMS notifikacije.
Predlažio bih ti da pročitaš temu unazad jer se baš dosta pisalo o tranziciji MobiBanka-Yettel.Bank, novim paketima, novoj aplikaciji, notifikacijama, problemima koji su rešeni i onima koji još nisu itd.
Džabe i još tebi plaćajuProstudiracu, svidja mi se ta ideja bez salterskog poslovanja. Max paket deluje odlično, praktično džaba uz prenos zarade.
Nema šta da se studira, ne postoji ni približno bolja ponuda. Dobiješ i 6x400 din dobrodošlice i imaš (besplatan) račun za štednju po viđenju sa 4% kamate.Prostudiracu, svidja mi se ta ideja bez salterskog poslovanja. Max paket deluje odlično, praktično džaba uz prenos zarade.
Pod kojim uslovima je ovo? Prenost plate na MAX paket?Dobiješ i 6x400 din dobrodošlice
Da, tada je bilo obavezno da se pređe na Progresiv i prebaci zarada u roku od 60 dana, ali ne znam da li je to produženo. To su davali kao 5+ ponudu posle promocije Pravi par.Pod kojim uslovima je ovo? Prenost plate na MAX paket?
Bank MAX je 595 dinara mesečnoEvo listam i nigde ne mogu da nadjem cenu za taj max paket
Ne postoji, a uslov za ovih 6x400 je da prebaciš platu. Bar je tako bilo pre koji mesec, meni i dalje legne svakog meseca 400 din. To čak nešto ni ne reklamiraju, samo ti dajuDa li postoji affiliate program - preporuci prijatelja - kod Yettel banke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari