Otvaraš novi štedni račun, a i nisu isti uslovi štednje za dinare i evre.Imam dinarsku štednju po viđenju. Ako hoću i evre da stavim na štednju po viđenju da li otvaram novi štedni račun ili samo prebacim eure na ovaj postojeći?
Legla sva tri.Ja sipao tri puta 6. jula, legao je danas samo jedan cashback.
Kreditna sada ima mogucnost da koristi i evro partiju ili je sav obracun i dalje u dinarima, a povrat ti je u evrima posto je valuta naplate bila u evro?Legao mi keš-bek od kupovine goriva kreditnom karticom, tri dana pošto sam natočio
Pogledajte prilog 449809
Ma natočio na NIS pumpi na Novom Beogradu, nikakvi evri nisu bili u igri. I meni čudno što ovako piše. Raspoloživo stanje na kreditnoj se povećalo u dinarima, nemam tu evro partije.Kreditna sada ima mogucnost da koristi i evro partiju ili je sav obracun i dalje u dinarima, a povrat ti je u evrima posto je valuta naplate bila u evro?
Kod mene je za sad i dalje inicirana, ali shodno navedenom, očekujem da se i kod mene status promeni.Stiglo obaveštenje u inbox stare aplikacije da mi je poslata nova Dina. Ništa mejl, ništa sms, čak i u novoj aplikaciji ni slova o tome.
Možda obaveštenje stigne još nekim od ovih kanala, ali meni je ta vrsta informacije uvek stizala u aplikaciji, nikad mejlom i sms-om.
I meni pre 10-15 min stigao sms da mi je poslata nova Dina.Evo stiglo obaveštenje u inbox stare aplikacije da mi je poslata nova Dina. Dakle ništa mejl, ništa sms, čak i u novoj aplikaciji ni slova o tome u porukama. Samo u staroj aplikaciji.
Možda obaveštenje stigne još nekim od ovih kanala, ali meni je ta vrsta informacije uvek stizala u aplikaciji, nikad mejlom i sms-om.
27.06. podneo zahtev za novu.Chargeback najverovatnije obavlja Master, kao i oko nove godine, samo što kreditna nema partiju u evrima pa banka obavi autokonverziju u dinarima
Kod mene je za sad i dalje inicirana, ali shodno navedenom, očekujem da se i kod mene status promeni.
Jel ima neke provizije na kreditnoj, posto se Drive.GO vodi kao online placanje ako sam dobro shvatio?
Edit:
Upravo sam dobio odgovor od podrske na ovu temu..
"Keš bek promocija je vezana samo za plaćanje na POS terminalima na pumpama. Dakle fizičko plaćanje karticom."
Chargeback najverovatnije obavlja Master, kao i oko nove godine, samo što kreditna nema partiju u evrima pa banka obavi autokonverziju u dinarima
Ja sam podneo zahteve 30.06. i isto juce mi je stiglo obavestenje (samo kroz aplikaciju) da su kartice poslate.01.07 za master novu danas stiže sms i mejl obaveštenje da je gotova i poslata,inače kartica u app pay-u postala zelena i piše yettel.bank
A ja prešao na Progresiv 1.Jula, natežem se sa korisničkom podrškom putem mejla još od 15. Juna gde sam preventivno prvo najavio prelazak na Progresiv i da želim 5+ da dobijem/obezbedim, zarada je legla pre 6 dana i nikakav SMS nisam dobio... Ovako bar imam tu konverzaciju sa njima ako ništa.Početkom juna mi otvoren račun, krajem juna mi legla prva plata, sutradan ujutru dobijam sms i mejl da sam ostvario 5+ pogodnosti. Nikakvo održavanje mi nije naplaćeno (naprotiv, yettel meni uplatio 400 kinti)
Ne uzbudjuj seA ja prešao na Progresiv 1.Jula, natežem se sa korisničkom podrškom putem mejla još od 15. Juna gde sam preventivno prvo najavio prelazak na Progresiv i da želim 5+ da dobijem/obezbedim, zarada je legla pre 6 dana i nikakav SMS nisam dobio... Ovako bar imam tu konverzaciju sa njima ako ništa.
To treba da je automatski prelazak na 5+? Najviše me zanima da obezbedim 5+ najkasnije do onog novog tarifnika eventualno najbolje pre nego krene naplata naknade za Progresiv.![]()
DaVaži li cashback ako se plati apple payom? Kontam to je isto mastercard?
Meni je aktivacija u app prošla u Maxi. U pekari i Aromi nije. Onda sam aktivirao na bankomat. Sad opet u Aromi piše nepodrzana kartica, Maxi Idea Benu Super vero je prihvataju kao beskontaktna. Nisam proveravao kako je Lidl prihvata. Malo bezveze da beskontaktna kartica radi čas onako čas ovako i da ne znate na kom aparatu kako će da je primi.Ja dobio novu dinu cless i aktivirao i stavio neki pin, prva trx piše mora da vbude umetanjem čipa i kucanje pina. Tako i bi u mcdonaldsu, ali terminal ispisao pogrešan pin. Imao još neko takvo iskustvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari