Evo daju cash back 5% i za benzin na kreditnu karticu https://www.yettelbank.rs/stanovnistvo/ponuda/aktuelno/mastercard-kes-bek-kampanja-kreditna-kartica/
I? Da li važi? I ja plaćam preko Drive Go pa me stvarno interesuje.
Ok. Hvala. 🙂🍻 Ne znam. I treba mi , a i ne. Na primer kupim nesto na rate lap top ili fudbalski klub onda samo ratu uplatim do 15.?Zavisi koliko si pedantan u trosenjuTi mozes da prihvatis karticu i da je ne koristis (sto se kaze "zlu ne trebalo").U tom slucaju ne placas nikakva odrzavanja i kamate,a mozes da koristis putno osiguranje od 30 dana godisnje
Ukoliko si pedantan (da ne dodjes u situaciju da ti zelje premase mogucnosti) sve sto potrosis sa kartice i vratis do 15-og u narednom mesecu - ne placas nikakvu kamatu.
Za odrzavanje nisam siguran (ne placa se ukoliko je ne koristis,bar za Progresiv+ paket),bilo je (cini mi se) 200,00 a da li placas uvek kada je koristis u tom mesecu ili samo ako ne izmiris obaveze do 15-og u narednom - nisam siguran.
Podizanje novca sa bilo kog bankomata (cak i Yettel) se verovatno tarifira odredjenim procentom.
Svalako,ukoliko nesto gresim, neka me neko ispravi.
Ukoliko ti bas ne treba i nisi racionalan u trosenju,ne ulazi u iskusenjea verujem,ako ti cesto nude i da nekada zatrazis sam ponudu da ces dobiti taj neki iznos.
Mislim da ne ratu,nego ceo iznos ako ne zelis nikakve dodatne troskove.Ukoliko podelis na rate,ide ti regularna kamata mesecno (i ne znam da li i koliko naplacuju mesecno to sto si podelio na rate).Ok. Hvala. 🙂🍻 Ne znam. I treba mi , a i ne. Na primer kupim nesto na rate lap top ili fudbalski klub onda samo ratu uplatim do 15.?
Ukratko, da. Yettel kreditna kartica je najpre samo za grejs period radi odloženog plaćanja do 30 dana, sa rokom plaćanja za 15. narednog meseca. Ukoliko zakasniš, ulaziš u revolving i obračunava se kamata na celokupan iznos, od datuma plaćanja do 16. pa nadalje, ako se ne varam. Sve druge funkcije su doplatne (interni prenos sa kreditne partije na tekući je isto što i podizanje sa bankomata, podela na rate plaća se po tarifniku, bilo na pos terminalu ili naknadno u aplikaciji). Može se reći da sa njom možeš uredno da plaćaš na prodajnim mestima i internetu, ali ti je potreban novac od plate za druge stvari poput plaćanja dažbina i ostalih prioritetnijih namena, dok ne premostiš do naredne plate da pokriješ.@obrenikola i @kibicer Hvala. 🙂🍻
Nije mi jasno sad. Kupim lap top za 50 000 i do 15. mora vratim toliko?
Jasno. 🙂🍻Ukratko, da. Yettel kreditna kartica je najpre samo za grejs period radi odloženog plaćanja do 30 dana, sa rokom plaćanja za 15. narednog meseca. Ukoliko zakasniš, ulaziš u revolving i obračunava se kamata na celokupan iznos, od datuma plaćanja do 16. pa nadalje, ako se ne varam. Sve druge funkcije su doplatne (interni prenos sa kreditne partije na tekući je isto što i podizanje sa bankomata, podela na rate plaća se po tarifniku, bilo na pos terminalu ili naknadno u aplikaciji). Može se reći da sa njom možeš uredno da plaćaš na prodajnim mestima i internetu, ali ti je potreban novac od plate za druge stvari poput plaćanja dažbina i ostalih prioritetnijih namena, dok ne premostiš do naredne plate da pokriješ.
Kada si poslao zahtev za novu?Jasno. 🙂🍻
Danas mi je stigla Dina beskontaktna. Aktivirao sam je kroz novu app. Nisam bio na bankomat da je provučem. U Maxiju je prosla na kasu za kartice. U Skroz dobroj pekari nije htela ni preko pina.
Samo da dodam da u obe aplikacije mi stoje obe Dine nova i stara. Za staru mi piše u obe aplikacije da je aktivna. Ja sam tu ugasio kao trajna. Zato su mi poslali novu. Jedino da probam negde sutra u kakvom je statusu. Cudi me da je još vidljiva i da nije obrisana.
19. juna poslat zahtev i u app blokirana. 5. jula poruka na mejl da je poslata na adresu i danas 8. jula stigla.Kada si poslao zahtev za novu?
Sto se tice stare u statusu "aktivna",meni je stigla nova 10ak dana pre nego sto je stara istekla (ne mislim.na ovu poslednju).Cak i nakon sto je istekla,stajalo je da je aktivna (mesec ili dva) dok nisam kontaktirao call centar.Sacekaj svakako neko vreme,ne gubis nista jer je svakako blokirana.
I meni juče prošla normalno sa sms kodom.
Inače, agenti sa online četa su katastrofa. Pošto gorivo kupujem na NIS/Gazprom pumpama Drive Go aplikacijom na koju je povezana kreditna kartica, pitam da li keš-bek važi za benzinske pumpe i za ovaj način plaćanja (pošto nije preko POS terminala), on prvo kaže da "veruje" da važi (kakav je to uopšte odgovor), a posle da će da proveri i onda mi šalje link sa sajta koji sam već pročitao...Odgovor na pitanje nisam dobio, pošto lik očigledno ne razume šta ga pitam.
I? Da li važi? I ja plaćam preko Drive Go pa me stvarno interesuje.
Jel ima neke provizije na kreditnoj, posto se Drive.GO vodi kao online placanje ako sam dobro shvatio?Ja sam platio Drive Go aplikacijom 4.7. Transakcija prosla 8.7. Za sada nema kesha nazad... kako nikad nisam dobio nikakav kesh, nemam pojma ni kada se to desava...
Tek kada te prebace na 5+. U staroj aplikaciji su i 5+ klijenti označeni kao Progresiv+ (ne znam kako je sa novom, a ne prelazim zbog bagova i koristim mCash dok ne ukinu).U ovom slučaju ne bi trebalo da bude održavanja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari