Novi tarifnik od 01.09. sa novim paketima:
U Yettel banci samo jedan tekući, ali trebalo bi da može više štednih po viđenju.Da li fizičko lice može da otvori više od jednog računa?
Cene skaču za Starter sa 150 na 400 plus 50 za devizni ako se koristi ili ima pokrića i Progresiv 400 na 600.Jel se meni čini ili su promene samo u imenima paketa, zaista ne vidim neke razlike (doduše uveli su 5+ ponudu kao stalnu, do sad je to bila specijalna ponuda van tarifnika)
Zanimljivo. Meni se recimo nikada nije desilo da kartica neće da prođe. A koristim MC i Telenor/Mobi/Yettel od početka. Sad i Apple pay od kada se pojavio. Nikada ni jedan problem sa karticom koja neće da prođe. A pored toga, što se Dina tiče, jel su ostale usluge u okviru Yettel banke pod istim uslovima kao i MC? Mislim pre svega da li mogu da dizem novac na svim bankomatima kao i sa MC, bez nadoknade i da li mogu da placam na POS terminalima isto tako bez nadoknade?Više puta mi je odbijana kartica inostrane kartičarske kuće u nekoliko banaka, Dina uvek prolazila tada.
Ovde se misli na naloge preko 300.000.To nisu hitni nalozi koji se izvrse za par sekundi jer oni idu do 300.000.U ovom slucaju (ako dobro razumem tarifnik) svi instant nalozi do 300.000 ce se naplacivati 250Zanimljivo. Meni se recimo nikada nije desilo da kartica neće da prođe. A koristim MC i Telenor/Mobi/Yettel od početka. Sad i Apple pay od kada se pojavio. Nikada ni jedan problem sa karticom koja neće da prođe. A pored toga, što se Dina tiče, jel su ostale usluge u okviru Yettel banke pod istim uslovima kao i MC? Mislim pre svega da li mogu da dizem novac na svim bankomatima kao i sa MC, bez nadoknade i da li mogu da placam na POS terminalima isto tako bez nadoknade?
Nego gledam ovaj tarifnik i dve stvari su mi zapale za oko. Prvo ne razumem na sta se ovo odnosi i u cemu je razlika?
Pogledajte prilog 447164
A drugo, izgleda su uveli da se i na najvecem paketu placa provizija za hitno placanje, koja se do sada nije placala? Ja sam to koristio cesto jer sam mnogo puta bio u problemu sa platnim prometom. Sada to vise necu moci da koristim. Prva stvar koja mi smeta...
Pogledajte prilog 447165
Ukoliko ste na dan slanja ovog obaveštenja korisnik Starter paketa, počev od 1.9.2024. godine postajete korisnik Bank Start paketa, a naknada za mesečno održavanje se povećava na 345 dinara. U okviru nove cene, više nema naknada za: vođenje platnog računa u evrima i dolarima, upit stanja na računu na bankomatu, odbijene transakcije za plaćanje Mastercard debitnom karticom u inostranstvu i uplate gotovine u evrima na bankomatima.
Ne. Dina je u Yettel banci ostala nacionalna i kao beskontaktna, takođe nema 3D secure za plaćanja na internetu.Što se Dina tiče, jel su ostale usluge u okviru Yettel banke pod istim uslovima kao i MC?
Samo ako si 5+, ne i običan Progresiv ili Progresiv+. Plaćanje na pos terminalima bez nadoknade se podrazumeva. Jedino što to banke naplaćuju za potrošnju u inostranstvu, ali u Mobi je to slučaj samo za Starter.Mislim pre svega da li mogu da dizem novac na svim bankomatima kao i sa MC, bez nadoknade i da li mogu da placam na POS terminalima isto tako bez nadoknade?
1. Plati na broj telefona/IPS PrenesiNe razumem na sta se ovo odnosi i u cemu je razlika?
Pogledajte prilog 447164
Odnosi se na plaćanje preko šaltera u Airport city-ju. Nema veze sa elektronskim nalozima u aplikaciji.A drugo, izgleda su uveli da se i na najvecem paketu placa provizija za hitno placanje, koja se do sada nije placala? Ja sam to koristio cesto jer sam mnogo puta bio u problemu sa platnim prometom. Sada to vise necu moci da koristim. Prva stvar koja mi smeta...
Pogledajte prilog 447165
U tabeli stoji 50 RSD pa mi je to zapalo za oko i nisam čitao fusnote. Suma sumarum, duplo sve.Izgleda da se više ne naplaćuje vođenje deviznog računa za Starter:
Postaješ Bank Max za primaoce zarade iliti ostaješ 5+ i ništa se ne menja.Da li se nesto menja za 5+?
U ovom tarifniku nema 5+.
Ali preduzetnik koji isplacuje licnu zaradu sebi? Onda bi mogao Bank Max paket (tj. racunala bi se kao plata)?ko što i nisam kao preduzetnik ili tome slično).
Ja sam preduzetnik na licnoj zaradi i trenutno sam 5+ nema odrzavanja. Bitno da je sifra placanja 40(140 ili 240).Ali preduzetnik koji isplacuje licnu zaradu sebi? Onda bi mogao Bank Max paket (tj. racunala bi se kao plata)?
Do sada se mail nije naplacivao,a sms nisam nikada ni voleo da mi smeta.Kada pozelim,pogledam mail i vidim obavestenja.Tako da,ako se bude sms naplacivao (a mail ne),predjes na obavestenja mailom i to je to.Nego mi je vise za ove ostale nadoknade,ali cekamo septembar pa da vidimo.Znaci on je sada Bank Max.
A ovo 6 din za sms vazi i za 5+ to jest Bank Max?
Neka hvala, za paušal manja glavobolja i sve je kudikamo jednostavnije.Ali preduzetnik koji isplacuje licnu zaradu sebi? Onda bi mogao Bank Max paket (tj. racunala bi se kao plata)?
Meni je ok kad sam ovde. Pare se svakako troše. Bilo bi lepo da sad stalna bude beskontaktna. Nema smisla više da je ubacujemo i kucamo pin.Razlog je jer pare ostaju u državi
U staroj aplikaciji ne mora, za novu nisam siguran.QR kod mora da sadrži iznos koji se plaća i on se automatski učitava i ne može da se menja.
Nikada nisam uspeo u staroj. Plave cifre kao da su zacementirane i ni jedan "x" ih nije mogao obrisati. Naravno, nikakav kursor nije bilo moguće ubaciti u to polje, predviđeno za iznos.U staroj aplikaciji ne mora, za novu nisam siguran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari