Da li je iritantno što je loudspeaker tu gde jeste?
Baterija? To ćeš verovatno posle par dana moći da mi kažeš, molio bih te da okačiš:
-uptime
-screen on
-osvetljenje na koliko je bilo
-korišćenje za to vreme (wifi ili 3g ili 2g, browsing, igranje igrica ako je bilo, tapatalk, slikanje, slušanje muzike, itd)
-koliko sync-ova si imaš
Loudspeaker je los i na stvarno ne bas sjajnom mestu.
Sto se tice baterije evo da vidis nakon 9 sati recimo - tu je ukljuceno koriscenje neta (FB, browsing, aplikacije razne), muzike, fotkanje, snimanje videa, brzinski testovi, malo igrica. U sustini ako bi bio na 3G i ako bi vise koristio net, ne gine dopuna u toku dana:
Syncova imam dosta - FB, Google +, Gmail ... ustvari ukljucio sam mu sve da vidim kako radi.
Telefon je bas brz. Ne gusi ga nista, tj nema usporenja sta god mu radili. Kamerica je brza - neverovatno brzo slika, skoro instant, burst mod je brz (ali do 12mp onda slika), jako brzo barata sa kamerom. Isto vazi i za muziku. Zvuk u slusalicama nije bas neki, ja sam se razocarao. LG Optimus HUB se bolje cuje, jasniji i puniji i jaci zvuk. Cak sam probao sa EQ podesavanjima i onako. Jedino PowerAMP pomaze.
http://www.youtube.com/watch?v=z6yULuZIWiE&list=UUEvZ-E4X5UINjISoom2yCqQ&index=1
Sve radi odlicno, nista mi od aplikacija nije puklo dosad, a net na WI-FI leti punom brzinom (meni je 10/1mbit kuci).
Inace telefon je stvarno odlicno izradjen, mnogo bolje od S3, lezi u ruci super. Ipak, ekran je za nijansu manjeg kontrasta nego kod S3, ali boje su super, ostar je, odziv je odlican... super reprodukcija slika i videa, mada mu zameram dosta sto odmah cim se malo gleda pod uglom, malo opada kontrast i koloritet, mislim da su HTC i Samsung tu malo bolji. Ali ne moze se reci da ekran nije dobar, odlican je.