- Učlanjen(a)
- 31.05.2011
- Poena
- 1,445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700X3D & Thermalright Peerless Assassin 120 SE
- Matična ploča
- Asus TUF B550m - Plus
- RAM
- Kingston Renegade 4x8 3200mhz
- GPU
- Sapphire Pulse 9070
- Storage
- XPG SX8200 Pro 2TB + Kingston A400 480GB + aData SU630 480GB + SP A55 512GB
- Zvuk
- Integrale
- PSU
- Corsair RM650 Fully Modular
- Kućište
- Rajintek Arcadia III TG
- Monitor
- LG 27GP850-B
- Miš & tastatura
- Razer Basilisk v3 & Ajazz 820 Pro black / Silent Tactile Tom
- Ostale periferije
- Turtle Beach 600P
- Tablet
- Samsung A9+ 11"
- Mobilni telefon
- iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB
- Pametni uređaji
- Apple Watch 10 Midnight 46mm
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Pa sama GSM Arena je napisala za XZ:
Ako si pomocu ovoga zakljucio da GS3 ima bolju kameru alal vera.
Ako ne znas francuski, valjda znas da gledas slike
Tekst o kameri nisam pročitao, nego sam čekao da izbace konačno zbog compare tool-a, a video sam pre testa dosta slika, neće sigurno biti bolje kod GSM arene nešto oštrije slike itd.
Ne slike mi nista ne znače, jer sam to već video i pre toga, značio mi je tekst...
A i opet daj ti meni normalnu upotrebu, da vidim koliko je to ekrana upaljeno i šta se koristilo i koliko je trajala baterija... Znaš li ti koliko jede taj procesor, 1080p ekran i 5"? Očigledno ne znaš... Nije to do Sony optimizacije nego do Android-a, a tek sledi unapredjenje sa KLP-om, jer su najavili project road runner ako se dobro sećam koji će poboljšati bateriju.
Evo sad više nisi jedini koji brani Sony, dobio si major update (hsv) , koji brani Xperiu P kao svoje dete, a kako će tek ovo da brani pošto je 2 koplja bolje od XP
Pa ja sam prvi rekao, a može i da se vidi da želim telefon čim se pojavi! Medju prvih par postova na temi. Ja sam bio da ga kupim, pa sam na izgled i 1080p i to je bilo to!
Kad sam video ekran da je bledunjav i ostale stvari, baterija itd, ***, više sreće drugi put.
Pohvale od mene ima samo na izgled i na 1080p rezoluciju (ne na celokupan ekran)
Poslednja izmena: