violinista
Čuven
- Učlanjen(a)
- 21.12.2001
- Poena
- 650
Jooj, hoće li izaći firmware koji će moći da na ekranu prikaže više od 11 karaktera za mp3 pesmu? Ovo bi mi značilo mnogo!
hm... ali, to izgleda moze samo za pesme 1 - 19 :trust:Alexandar je napisao(la):Mozes, tako sto ces ukucati redni broj pesme na daljincu
Pre puštanja filma selektuj titl, i pritisni dugme subtitle na daljincu, a zatim pusti film.sinisaj je napisao(la):kupio sam pre dva dana 415-ticu i cita srt ali ne cita sub titlove (na dvd sa 5 divx-a) zna li neko u cemu je problem? instalirao sam .....52.1 frimeware...
Delija je napisao(la):Uglavnom garancija ne vazi na sam proces flash-ovanja. Znaci, ako crkne za vreme procesa...
Delija je napisao(la):Razumemo se, drugar!
p.s. Pogotovo posle one price o przenju SMD-a na 12V...![]()
Alexandar je napisao(la):Za sve koji su čekali, firmware sa većim fontom za titlove pod divx-om:
http://www2.arnes.si/~mvrhov17/HSD415_arial_CE_bold_20px_2005-03-01.zip
Odradio ga je kolega slovenac sa slo-tech-a:
![]()
![]()
Flešujete na sopstvenu odgovornost!
Postupak fleshovanja:
how to update firmware on HSD 310 / 415 / 401 plus
1.please create an ISO9660 / Mode 1 CD-R/RW with hsd415.rom (or hsd310.rom or hsd401.rom according to your device (please make sure that you havenåt chosen CDXA / Mode 2) without multisession.
2.switch on the device and put the CD in the loader.
3.close the loader, the CD will be loaded and above on the left handed side will be shown ôreadö and ôflashö
4.please wait until the screen is black and the display doesnåt show anything. The loader will open itself automatically.
5.please remove the CD. DO NOT close the loader on your own.
6.Please press the standby button on your remote control.
Please take note that you SHOULD NOT turn off the player during the update and DO NOT take out the CD before the loader opens!!!
KizaTheDeath je napisao(la):Upravo sam probao jedan od firmware-a Slovenca. Ne znam koliko je moj model "isti" sa ostalim modelima - 401+, 310, 415. Naime, pocetkom godine sam uzeo 401+ (pisao sam malo utiske o njemu). Mesec dana kasnije, u kuci sam imao prekid struje lokalnog karaktera (citaj: iskocio mi osigurac na kome je bio povezan i Xoro) i od tada je 400kec posasavio - displej zmigao bzvz, i malo po malo, vise nije hteo ama bas nikako da radi. Nebitno sve to... reklamirao sam, malo se nacekao, jer sam hteo BAS taj model, pricali su "Bice, bice..." ali nikako nije dolazio. Na kraju, stigao je novi model... kazu zamena. Model je 402+. Tehnicki mi izgleda potpuno isti. Malo ima kozmetickih promena - na boljeLM, probao sam po ovom uputstvu (mada nemam pojma sta znaci ôreadö i ôflashö
ali pretpostavljam da to nema neke preterane vaznosti) CD je ucitao i samo se zaustavio. Iscitao mi je ROOT i ni makac od toga dalje. Pretpostavljam... moje pitanje je... da li novi firmware moram rename-ovati u konkretni model (posto stoji Hsd415) i da li je to uopste dozvoljeno, tj. da li smem koristiti ovaj firmware na mom 402+
Nadam se da neko ima licna iskustva
Pozdrav!![]()
KizaTheDeath je napisao(la):Upravo sam probao jedan od firmware-a Slovenca. Ne znam koliko je moj model "isti" sa ostalim modelima - 401+, 310, 415. Naime, pocetkom godine sam uzeo 401+ (pisao sam malo utiske o njemu). Mesec dana kasnije, u kuci sam imao prekid struje lokalnog karaktera (citaj: iskocio mi osigurac na kome je bio povezan i Xoro) i od tada je 400kec posasavio - displej zmigao bzvz, i malo po malo, vise nije hteo ama bas nikako da radi. Nebitno sve to... reklamirao sam, malo se nacekao, jer sam hteo BAS taj model, pricali su "Bice, bice..." ali nikako nije dolazio. Na kraju, stigao je novi model... kazu zamena. Model je 402+. Tehnicki mi izgleda potpuno isti. Malo ima kozmetickih promena - na boljeLM, probao sam po ovom uputstvu (mada nemam pojma sta znaci ôreadö i ôflashö
ali pretpostavljam da to nema neke preterane vaznosti) CD je ucitao i samo se zaustavio. Iscitao mi je ROOT i ni makac od toga dalje. Pretpostavljam... moje pitanje je... da li novi firmware moram rename-ovati u konkretni model (posto stoji Hsd415) i da li je to uopste dozvoljeno, tj. da li smem koristiti ovaj firmware na mom 402+
Nadam se da neko ima licna iskustva
Pozdrav!![]()
Alexandar je napisao(la):Bojim se da firmware-i nisu isti. Ali ako baš želiš da probaš promeni ime firmware-u u HSD402.rom i tako ga snimi na cd.
Falcon je napisao(la):Kakav je ovaj novi model 402+ ?
Ozbiljno se razmisljam da ga kupim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari