Alexandar je napisao(la):
MichaelJordan je napisao(la):Gore je neko pomenuo AC3 i 5.1 za divX-e? Moze li malo blize oko toga?
Da li to znaci da se divX-i ipak mogu pustati na 5.1?
milni je napisao(la):Kupio i ja danas 415. E sad ja skroz nov u ovim stvarima pa da pitam>
kako se povezuje 5.1 Creative Inspire 5800 sa player-om - koji kablovi se gde bodu
pa pomozite ljudi stvarno ne znam
Alexandar je napisao(la):Možeš da gledaš DivX-e sa 5.1 zvukom, ali će plejer uvek da uradi downmix na stereo, tako da ćeš imati samo stereo signal na analognim izlazima. Na optičkom ili na koaksijalnom izlazu sve je u redu, plejer pušta sve kanale, jedino se ovo dešava sa analognim izlazima.
--------------------------------------------------------------------
Moze li se to mozda srediti nekim novijim firmware-om?
Alexandar je napisao(la):Evo još jednog firmware-a, sa drugačijim fontom (javite utiske):
http://www2.arnes.si/~mvrhov17/HSD415_arial_CE_bold_19px_2005-03-03.zip
PJ je napisao(la):Izgleda da je sa onog servera svaki stari stari firmware skidan kada je uploadovan nov
Instalirao sam ovaj (poslednji) Arial CE 19px i recimo da je nesto citljivije, ali i dalje bi mi prijao veci font. Probao sam da uporedim fontove u WORD-u i imam utisak da bi najbolje legao onaj prvi tj. Arial (obican) 20pixela....
Alexandre, jesi li skinuo taj firmware? Ajde posalji mi ga [email protected] ako ti nije problem ili ga uploaduj negde i ostavi link...
Mirzallica je napisao(la):Gde mogu da nadjem originalni firmware za Xoro 415 zbog eventualnog vracanja na staro?
Alexandar je napisao(la):Šaljem ti oba sa većim fontom na mail.
Bokaco je napisao(la):Zdravo momci, evo pisem vam sa faksa, kuci mi je crkao net. :wall:
Ja sam pre neki dan bio u tehnomaniju i bacio se na muke! Ne mogu da se odlucim izmedju xoro 415 (nema karaoke ali ni ogledalo) i philips dvp630. Ok, sada necu da vas pitam koji da uzmem... Samo bih hteo da kazem da zum u manjim koracima od 2x ima glupi neo pdx77 (verzija koja je ista kao skyvision) serije 9 sa mediatech chipsetom. Zato mi se cini da je zoom od 2x karakteristika ESS Vibratto II chipa, dok mediatech ima vise koraka, ali na zalost znate da ima problema sa imenima titlova. Jos jedna stvar koju bih pomenuo je ta da je sada philips izdao firmware koji prikazuje sva nasa slova a da je covek koji se na es vodi kao mihvel uradio fontove odlicne citljivosti, pa sada mislim da je najbolji brandname plejer upravo dvp630.
Pozdrav ljudi!
Delija je napisao(la):Kad kazes "zum u manjim koracima", mislis na DivX ili na DVD?
poz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari