Šta je novo?

XORO DVD - spojeni tredovi

Tehnomanija? Ja tu kupio.

U texnomaniji je 310 8400.00din a 415 9600.00din i to je mnogo. Ima da se nadje u Beogradu 415 za 8600.00 din (kako rekoh gore).

PS. Koja je razlika izmedju 401+ (415) i 310?

MichaelJordan je napisao(la):
U texnomaniji je 310 8400.00din a 415 9600.00din i to je mnogo. Ima da se nadje u Beogradu 415 za 8600.00 din (kako rekoh gore).

PS. Koja je razlika izmedju 401+ (415) i 310?

bigapple xoro 415 - 8820din

Da li xoro 415 sem 5.1 audio izlaza ima pojacivac za pasivni 5.1 sistem? Ili mora da se kupuje dodatno 5.1 pojacalo?

Kupih XORO 415 (8000.00DIN) i neke drvene genius sw 5.1 zvucnike, aktivne!
Pa sta bude

Ajd Jordane ostavi iskustva....najvaznije je za titlove i kodeke....znam da su neki ljudi vec pisali, ali sto vise iznesenih iskustava, dobijamo bolju sliku o uredjaju ;)

Realno gledano zadovoljan sam, za te pare je ok...mislim da je stvarno najbolji od svih ovih jeftinih dvd/divX-a. Titl mu je ok, citljiv, yoom divX-a do x16, cita titlove u bilo kom formatu (nisam probao .txt),
SInoc sam ga kuci doneo vrlo kasno, oko 1h pa nisam stigao sve da isprobam ali ubacivao sam mu svasta, dvd, divX, Xvid, VCD, mp3, audio, ma sve sto sam nasao u kuci i sve je procitao bez greske. CAk sam doneo neke dvd-jeve koje je ortak rezao i njegov samsung ne cita...
Ima mnogo bolja vratanca od svoje konkurencije na trzistu...Daljinac mu je ok, mada je ceo njegov dizaj problematican ali i nije tako ruzan. SUbtitlovi se mogu nalaziti gde god hoces na CD-u i mogu se zvati kako god hoces...donecu ovih dana neke novije divX-e pa cu da vidim cita li i to
Javicu se ja jos kad ga detaljnije testiram!

...ovo gore je lapsus nije zooom x16 vez premotavanje u napred divX-a 2x. 4x, 8x i 16x (sto mnogi nizerazredni playeri nemaju!

MichaelJordan je napisao(la):
...ovo gore je lapsus nije zooom x16 vez premotavanje u napred divX-a 2x. 4x, 8x i 16x (sto mnogi nizerazredni playeri nemaju!

Tako vec moze :)
Jos se ja upitah kako si uspeo da zoomiras sliku 16x :)

Predlozite neke 5.1 zvucnike (sa stalcima visine oko metar) za Xoro 415 do 150 eura

Hmmm....Kad pustim DVD sve je ok, cuju se svih 5+1 zvucnika (mada se vufer jako slabo cuje!), kad pustim mp3 ili divX imam zvuk samo iz levog i desnog zvucnika, vufer, sateliti i centralni se u opste ne cuju? Da li to tako treba da bude ili je neka greska u pitanju?
Ili nesto u setUp meniju DVD-ja nisam podesio?

MP3 koji pustas je stereo?

Da li u nekom slucaju sam pusti titl (recimo, nalazi se u istom folderu i ima isti naziv kao i film)?

E sad sam stvarno u dilemi sta da pazarim Philips DVP630 ili Xoro 415...

Danas sam se malo u radnji igrao sa Xoro-m, i osim sto nije preterano lep, nisam mu nasao neke vece mane. Titl je perfektan.

Procita nekad i sam titl ali ima na daljincu dugme subtitle pa nije problem da ga ucitas i manuelno.

Mp3 je grebovan sa audio CD-a!

Normalno je da stereo signal cujes stereo :), tj samo na frontovima.

Da bih malo prosirio stereo sliku, na Yamaha receiveru koristim DolbyProLogic2, ali bilo bi preterano ocekivati da ga podrazavaju u DVD plejeri iz najnize klase.

Da nema proLogic2 ima samo pro logic!

Ali generalno i sa DVD-a se subvufer jako slabo cuje!!!

evo jedno pitanje za one koji imaju xoro..naime imam dva titla na divxu jedan je .sub drugi .srt i nece player da ih procita...pored njih na ikonicama stoje znakovi pitanja(?) :) el ima neka caka za pustanje ili ?

Pazario sam i ja 415-icu, pa nek ide zivot... :)

Ja ga (415) upravo pazario u VSu za 110€, tako da u BG mora da moze i jeftinije.

Jel' ste mu nasli neke mane?

[Miki] je napisao(la):
evo jedno pitanje za one koji imaju xoro..naime imam dva titla na divxu jedan je .sub drugi .srt i nece player da ih procita...pored njih na ikonicama stoje znakovi pitanja(?) :) el ima neka caka za pustanje ili ?

Mislim da ih sam učitava ako je ime isto kao ime filma, pa se zbuni. Čitao sam valjda u PC-u o tome.

Pa i meni stoje znakovi pitanja, ali jednostavno ih aktiviras iz menija pritiskom na subtitle na daljincu na neki od tih titlova pre pustanja filma.

Delija, sto ne odes kod druga Milosa Veljkovica pa pogledas kakav je XORO?

Ne kontam. :D

Ne znam ko je doticni, al' sam ga danas pazario i stvarno je OK plejer.
Jedino sto mi se dizajn bas ne dopada. To "ogledalo" na njemu su mogli malo bolje da rese.

Ako ne znas, onda sam ja tebe totalno zamenio za nekog... Izvini.

byMaX je napisao(la):
Ako ne znas, onda sam ja tebe totalno zamenio za nekog... Izvini.

No frx! :)

Pozdrav!

Nije offtopic: danas sam ga video i mogu da kazem da ga ne bih uzeo dzabe da ga daju. Zlatna malina za dizajn!

Nije bas najlepsi :d, al' zato radi k'o zmaj. Cita sve zivo, ima perfektnu sliku...

Malo crne providne folije ce resiti stvar sto se tice onog glupog "ogledala" :d bar na vratancima tray-a.
Samo da to nisu stavili, meni bi bio sasvim OK. Slagao bi mi se odlicno uz Yamaha receiver i CD plejer posto su i oni dizajnirani asketski.

Ja sam pre 2 nedelje kupio 415 i za sada nemam nikakvih zamerki.
Guta ama bas sve zivo. Kupih ga u AdaMart u Visegradskoj ulici za 109EUR.

Nazad
Vrh Dno