MichaelJordan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 24.12.2004
- Poena
- 309
Imate ga (po 100x) u Zemunu, BEzanijska 24 (zaboravio sam ime prodavnice) za 8000 din, ja kupio pre neki dan!!!
PJ je napisao(la):Vidim da na zvanicnom sajtu postoji sekcija za DL. Da li ce im pasti napamet da u neki naredni firmware ubace veci titl? Ili cak mogucnost izbora istog...bar smal/large kao na mobilnom.....
Ono sto me brine je sto za model 415 ne postoji cak ni uputstvo za upotrebu. Da se tesim da je u pitnaju nov uredjaj?
Nesto gledam ove slicice po sajtu....moj 415 nema masku kao ovaj sa slike...nema izlaze za mikrofone spreda. Nije da su mi potrebni, ali me je malo zbunilo....
Alexandar je napisao(la):Kako stoji sa Qpel, B-Frames i GMC?
PJ je napisao(la):...Ako gledam film, mnogo mi je bitnije da imam celu sliku (a ne zumiranu, pa makar i 1.1) nego kakv ce zvuk da bude...
PJ je napisao(la):...Cemu zumiranje ako imas TV od 70cm....ispravi me ako gresim, ali 70cm su obvezno wide. Ovi klasicni su 69 i 72cm.
Kod mene na 72cm ekranu su titlovi manje-vise OK, ali to nije bitno, jer ce player biti zakacen na 5x cm. Probao sam sinoc na identicnom takvom TV-u i stvarno je sitno....
Mada, kazu da je krupnije od vecine playera koji se prodaju....mogli bi da pocnu da isporucuju kombo pak....player i dioprijske naocare :d
Matthias je napisao(la):DivX 5.x QPEL i GMC: ne cita
isto takodje i XviD 1.x QPEL i GMC :ne cita
ovako bar kazu na netu (izvor http://jatekosok.speier.hu/), pa i mene jako zanima da li je to tacno.
Potvrdite ljudi. Isto vazi i za DVD+R9 diskove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari