Imam Xoro 3100 i tri dana nakon isteka garancije poceo je da pravi probleme. Kada ga ukljucim, najpre trazi disk bar minut. Kada vidi da nema diska onda kliknem open i ponovo cekam 30-60 sekundi da se vratanca otvore. Ako se u DVD-u nalazi disk, kada konacno izadje napolje i dalje se vrti.
Ni meni se vise ne otvaraju :d Ne znam sad dal da se *****avam sa tim njihovim servisom u Subotici ili ne. Koga si ti prvo zvao? Radnju gde si ga kupio, servis, zastupnistvo,...?Sada više neće da otvori vrata.
:smash:
Za sto evra ne ocekujem neki vrhunski model, al ne ocekujem bas ni da crkne za godinu danaZa te pare dovoljno je i da radi godinu dana...
Ni meni se vise ne otvaraju :d Ne znam sad dal da se *****avam sa tim njihovim servisom u Subotici ili ne. Koga si ti prvo zvao? Radnju gde si ga kupio, servis, zastupnistvo,...?
Zvao sam radnju, pa su mi rekli da nemaju ništa sa tim, nego da šaljem Postexpressom u Suboticu. Moraću (ovde u NS) da ga dam na opravku mom majstoru.
Za sto evra ne ocekujem neki vrhunski model, al ne ocekujem bas ni da crkne za godinu dana![]()
Isti problem, sa tim, što se ovo počelo dešavati jedno mesec dana pre isteka garancije. Poslao sam ga u "servis" u Suboticu. Kao, popravili ga, izdržao taman do isteka garancije.
Sada više neće da otvori vrata.
Toliko u Xoro kvalitetu. :crash:
:smash:
Evo vam u attach. najnoviji Firmware za 2100 sa Srpskim menijem i mnogo bolje uradjenom podrskom za titlove. Sada su slova mnogo veca i jasnija, a pozadina je prozirno crna, bas je dobro uradjeno. Jedino sto jos uvek nisu resili problem display-a. Naime, vidi se samo koliko je proteklo vremena od pocetka filma, ali ne i koliko jos ima do kraja kao sto je Xoro 415 pokazivao. Nadam se da ce ubuduce i ovo resiti.
Inace, Firmware narezite na obisan CD na najmanjoj brzini. Ubacite ga u uredjaj i sacekajte dok uredjaj ne izbaci CD napolje. To je to.
Svako dobro!
meni je 2100 pravio problema sa SLO firmware-om... jedino sto me sada izludjuje sa novim srpskim je to sto mi ne radi dugme DVD/USB ni na uredjaju ni na daljinskom...
ok
ali kakvi su vam titlovi u poredjenju sa onim slovenackim u smislu velicine
koji fw imate onaj aprilski ili neki drugi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari