Šta je novo?

XORO DVD - spojeni tredovi

pa i stavio sam tu slovenacku verziju od 15.11.2006. ali nisam najzadovoljniji sa njom...

drugo, ceo dan mi se prekidao jedan film koji sam pokusavao da gledam sa fioke, a sa flasha mi ne radi SEARCH, a FF ide samo 4x...

blah...

Ocigledno jos trebaju da ispeglaju firmware

da li je neko nasao noviji firmware od onog slovenackog za xoro 2100 hsd?

Imam Xoro 3100 i tri dana nakon isteka garancije poceo je da pravi probleme. Kada ga ukljucim, najpre trazi disk bar minut. Kada vidi da nema diska onda kliknem open i ponovo cekam 30-60 sekundi da se vratanca otvore. Ako se u DVD-u nalazi disk, kada konacno izadje napolje i dalje se vrti.

Evo vam u attach. najnoviji Firmware za 2100 sa Srpskim menijem i mnogo bolje uradjenom podrskom za titlove. Sada su slova mnogo veca i jasnija, a pozadina je prozirno crna, bas je dobro uradjeno. Jedino sto jos uvek nisu resili problem display-a. Naime, vidi se samo koliko je proteklo vremena od pocetka filma, ali ne i koliko jos ima do kraja kao sto je Xoro 415 pokazivao. Nadam se da ce ubuduce i ovo resiti.

Inace, Firmware narezite na obisan CD na najmanjoj brzini. Ubacite ga u uredjaj i sacekajte dok uredjaj ne izbaci CD napolje. To je to.

Svako dobro!

Prilozi

• Novi firmware za Xoro 2100, april 2007.rar
    502.4 KB · Pregleda: 67
Imam Xoro 3100 i tri dana nakon isteka garancije poceo je da pravi probleme. Kada ga ukljucim, najpre trazi disk bar minut. Kada vidi da nema diska onda kliknem open i ponovo cekam 30-60 sekundi da se vratanca otvore. Ako se u DVD-u nalazi disk, kada konacno izadje napolje i dalje se vrti.

Isti problem, sa tim, što se ovo počelo dešavati jedno mesec dana pre isteka garancije. Poslao sam ga u "servis" u Suboticu. Kao, popravili ga, izdržao taman do isteka garancije.

Sada više neće da otvori vrata.

Toliko u Xoro kvalitetu. :crash:
:smash:

Za te pare dovoljno je i da radi godinu dana... :d

Ni meni se vise ne otvaraju :d Ne znam sad dal da se *****avam sa tim njihovim servisom u Subotici ili ne. Koga si ti prvo zvao? Radnju gde si ga kupio, servis, zastupnistvo,...?

Za te pare dovoljno je i da radi godinu dana...
Za sto evra ne ocekujem neki vrhunski model, al ne ocekujem bas ni da crkne za godinu dana ;)

Ni meni se vise ne otvaraju :d Ne znam sad dal da se *****avam sa tim njihovim servisom u Subotici ili ne. Koga si ti prvo zvao? Radnju gde si ga kupio, servis, zastupnistvo,...?

Zvao sam radnju, pa su mi rekli da nemaju ništa sa tim, nego da šaljem Postexpressom u Suboticu. Moraću (ovde u NS) da ga dam na opravku mom majstoru. :)

Za sto evra ne ocekujem neki vrhunski model, al ne ocekujem bas ni da crkne za godinu dana ;)

Izgleda da mu je mehanika loša. Inače je čitao sve formate ... :S:

I sad da li da saljem u Suboticu ili da trazim neki servis u bg (posto je istekla garancija)? :wall:

Isti problem, sa tim, što se ovo počelo dešavati jedno mesec dana pre isteka garancije. Poslao sam ga u "servis" u Suboticu. Kao, popravili ga, izdržao taman do isteka garancije.

Toliko u Xoro kvalitetu. :crash:

Isti problem kod mene. Pobrljavilo napajanje. Inace na plejeru odgledano plafon 10 filmova.
Kanta obicna, al kolko para tolko filmova :D

Evo vam u attach. najnoviji Firmware za 2100 sa Srpskim menijem i mnogo bolje uradjenom podrskom za titlove. Sada su slova mnogo veca i jasnija, a pozadina je prozirno crna, bas je dobro uradjeno. Jedino sto jos uvek nisu resili problem display-a. Naime, vidi se samo koliko je proteklo vremena od pocetka filma, ali ne i koliko jos ima do kraja kao sto je Xoro 415 pokazivao. Nadam se da ce ubuduce i ovo resiti.

Inace, Firmware narezite na obisan CD na najmanjoj brzini. Ubacite ga u uredjaj i sacekajte dok uredjaj ne izbaci CD napolje. To je to.

Svako dobro!

Kod mene slova i nisu bas vece sa tim fw.Imao sam ranije onaj slovenacki i titlovi su bili mnogo veci.Zna li neko neki fw sa vecim titlovima nije mi bitna podrska za srpski samo veci titl

meni je 2100 pravio problema sa SLO firmware-om... jedino sto me sada izludjuje sa novim srpskim je to sto mi ne radi dugme DVD/USB ni na uredjaju ni na daljinskom...

meni je 2100 pravio problema sa SLO firmware-om... jedino sto me sada izludjuje sa novim srpskim je to sto mi ne radi dugme DVD/USB ni na uredjaju ni na daljinskom...

Jeste, taj firmware ima problem sa dvd/usb dugmetom. Primetio sam da treba da se saceka nekoliko sekundi dok ne odradi zadatu komandu. Dakle, stisni dugme i ostavi nekoliko sekundi. Druga stvar koja se meni desila je da je bio labav USB kabl na prikljucku u uredjaj, pa je zezao usb. Ja slucajno pogledam i vidim da se skoro izvukao od pomeranja playera. Samo sam ga lepo ustekao i sad radi bez problema.

Svako dobro.

ok
ali kakvi su vam titlovi u poredjenju sa onim slovenackim u smislu velicine
koji fw imate onaj aprilski ili neki drugi

ok
ali kakvi su vam titlovi u poredjenju sa onim slovenackim u smislu velicine
koji fw imate onaj aprilski ili neki drugi

Ja imam onaj aprilski, ne znam da li se u medjuvremenu pojavio neki noviji?
Sto se tice citljivosti, meni je sa ovim firmware-om mnogo citljivije nego sa slovenackim. Na kraju, probaj oba, pa odluci koji ti je bolji, to ti je 5 minuta posla.

Svako dobro

Nazad
Vrh Dno