Šta je novo?

Xiaomi Smart Air Fryer

Pomfrit se jako brzo ispeče, ja bih stavio meso prvo zajedno ako staje, ali bih pratio odvojeno i vadio redom kako se šta ispeče, a onda bih bacio pomfrit u vreo fryer u mast od mesa, i za manje od 10 minuta je gotov.
Do sad smo sve sem pomfrita stavljali na resetku. Nekako mi deluje komplikovano da i ispod resetke stavim nesto, kako mu prici, okretati ga... A pomfrit 500/600 grama ide i na 19 minuta ako se dobro secam, brze se cevapi ispeku. Ustvari pomfrit solo i nije problem, problem je kako rasporediti meso (i u posudu i na resetku) a ne zabrljati (umanjiti protog vazduha i sl)

Krenuo Veliki Drug Brat da širi bazu uređaja za prisluškivanje.

Poštovani,
Vaša reklamacija je odbijena, ovo nije konačni odgovor po pitanju Vaše reklamacije.
Ovlašćeni servis brenda navedenu nesaobraznost/kvar nije potvrdio.
Kako bi izbegli da Vi, kao naš potrošač budete oštećeni, servisu je prosleđena molba da se uređaj detaljno testira, pa Vas molimo za još malo strpljenja do dostavljanja konačnog odgovora po pitanju Vaše reklamacije.
Krajni rok za konačni odgovor i rešenje Vaše reklamacije je 30 dana, očekujemo rešenje u toku naredne nedelje.

Neverovatno, koga oni lažu, samo ne znam da li je ananas ili xiaomi ovo zakuvao :)

Oni moraju u roku od bese 8 dana da ti napisu nesto. Svakako do osteka 30 dana dobices pravu informaciju. Mene subza razne stvari tako odbijali alinsu na kraju uvek uvazili reklamaciju.

Nervira me da čekam do mesec dana kad je sve evidentno - kupljeno novo i očigledno felerično. Nisu oni krivi za to, ali nisam ni ja - neka vrate pare ili pošalju nov ispravan uređaj.

Nervira me da čekam do mesec dana kad je sve evidentno - kupljeno novo i očigledno felerično. Nisu oni krivi za to, ali nisam ni ja - neka vrate pare ili pošalju nov ispravan uređaj.
Mislim da je Gileb u pravu i da je to standardna procedura.

Pošto si kupio sa ananasa, mislim da je trebalo da samo vratiš proizvod tj. da se pozoveš na odustajanje od kupovine (u zakonskom roku od 14 dana). Na osnovu iskustva drugih ljudi sa ananasom, stiče se utisak da je mnogo lakše tako vratiti proizvod i kupiti drugi, nego se petljati sa reklamacijom onog kojeg si dobio. U tom slučaju je jedino problem što moraš malo sačekati da ti vrate pare na račun.

Nisam očekivao da će biti uopšte problema jer je sve čisto, jasno i očigledno. Kontao da će poslati isti samo ispravan uređaj za par dana, pa zato nisam išao na "odustajanje od kupovine".

Zakonski rok koliko uređaj može da bude u servisu je 40 dana, nakon toga ako ne reše kvar dužni su da ti pošalju nov uređaj ili izvrše povrat novca.

Vredi li necemu ova Delimano friteza sto se prodaje uz kupone u rodi?

Razmišljam se da kupim air fryer. Pogledao sam neke klipove na yt, ali me zanimaju iskustva iz prve ruke.
Ono što najviše spremam, a da bi moglo u fritezu je belo meso, juneći but, losos, krompir.
Krompir je sigurno dobar, ali me zanima kakvo je meso. Da li je suvo?

Živim sam, razmišljam se između ova dva, mada pretpostavljam da mi je manji i više nego dovoljan.
XIAOMI Friteza Smart Air Fryer BHR4849EU zapremina 3.5l
XIAOMI Air Fryer 4.5L bela

Ja sam očekivao da meso bude suvo, ali sam se prijatno iznenadio. Mada, nismo bijelo meso dosad spremali.

Krompir je sigurno dobar, ali me zanima kakvo je meso. Da li je suvo?

Živim sam, razmišljam se između ova dva, mada pretpostavljam da mi je manji i više nego dovoljan.
XIAOMI Friteza Smart Air Fryer BHR4849EU zapremina 3.5l
XIAOMI Air Fryer 4.5L bela
Odusevljen sam ukusom cevapa, kobasica, mesa... kako god da ga spremis (jer postoji sansa da omasis temperaturu i vreme) meni iznutra ispadne socno, jedino spoljni deo izgleda lose ukoliko se ukljuci vise stepeni od potrebnog :ROFLMAO:
Ne znam zbog finansija, al preporuka je cak i 6.5l neces se pokajati.

Ja mislim ipak da bih radije uvijek preporučio 5.5L - imali smo bar dva 6.5L na temi s problemima (jedan s lošim ventilatorom i jedan sa curenjem isparenja), plus prozor jako znači.

Ja sam očekivao da meso bude suvo, ali sam se prijatno iznenadio. Mada, nismo bijelo meso dosad spremali.
Belo meso staviti u marinadu od ulja i limunovog soka i začina, ne može bolje. Neko stavlja i u Jogurt. Ima i recept da se sprema u soku od ananasa. Baš bih to da probam.

Kakvi su utisci, ima li razlike u odnosu na klasicno pravljenje u rerni?

Ja sam na kraju uzeo xiaomi air fryer 5.5l (sa providnom posudom)
Sinoć ga upalio prvi put, u ladicu ubacio pomfrita 400gr, malo posoljen malo pouljen maslinovim uljem, gore na rešetku iznad 300 gr belog mesa, isto pouljeno i začinjeno. 20 minuta pečenja(meso izvađeno posle 17 min, posle 10 min okrenuto). Pomfrit jednom protresao na pola kad sam okretao meso. Brzo gotovo, nema cimanja, brzo se opere posle. Posle prvog korišćenja sam zadovoljan, nadam se da će dugo da me služi.

Ako nije prevelika količina pomfrita i ako se prsne malo ulja vazduh fino cirkuliše i bude krompir ravnomjerno pečen i hrskav bez mnogo tumbanja.

Juče mi je stigao 5,5l model i odradio dva pečenja, naravno pomfrita...
Danas neće da se uključi. Kada sam probao da ga isključim iz struje i ponovo uključim, samo zapišti i ne pokazuje ništana displeju.
Ne reaguje ni na power taster, taster u sredini kao ni na knob.
Da li je neko imao ovakav problem?
Vidim da ću morati da ga reklamiram.

Poslednja izmena:
Kad se uključi u struju treba da se uključi na touch dugme iznad knoba, da nije ono zaprljano ili tako nešto? Moje je osjetljivo, desi mi se da okrznem vrteći knob pa da ugasim uređaj.

Piše u opisu da ima smart funkcije, svaki Xiaomi Air Fryer se povezuje na Wifi i kontroliše aplikacijom.

Juče mi je stigao 5,5l model i odradio dva pečenja, naravno pomfrita...
Danas neće da se uključi. Kada sam probao da ga isključim iz struje i ponovo uključim, samo zapišti i ne pokazuje ništana displeju.
Ne reaguje ni na power taster, taster u sredini kao ni na knob.
Da li je neko imao ovakav problem?
Vidim da ću morati da ga reklamiram.
Šta bi,jel pokvaren ili..
Zainteresovan sam i ja za taj od 5,5l.

Nazad
Vrh Dno