Pitam jer zaista nikada ne vidim dim kada pecem. Negde bi izlazio kada otvaram da okrenem ili kroz vent. Ali ga nikada nema. Znaci obican krompir, npr 200C i samo malo ili cak bez ulja ako kazes nista i dimi ti? Daj nam neki snimak, ovo je bas cudna situacija. Razumem da ima razmaka ali to je relativno mali razmak.Ništa sem krompira
Vidiš da je plastika bzvz i tu izlazi dim
Da li skuplja rerna moze da parira 3 air friera? Odnosno da li one imaju uz ostale i takve mogucnosti pecenja jer bih da opremim kuhinju uskoro ali jos ne znam koju opciju da odaberem. Niakako obe jer zauzima previse mesta.
Feleričan je taj tvoj to je problem.Rekoh ti pomfrit 500gr bez ikakvog ulja ili bilo čega drugog od zadataka.
Mrzi me da snimam jer je već očišćen, upakovan u kutiju i čeka sutra poštara za reklamaciju ...
A i šta da snimam vidiš na slikama da je plastika loša na ovom spoju:
![]()
![]()
Neverovatno, al i meni sinoc na istom mestu prilikom spremanja pomfrita poceo da se pojavljuje dim. Leva strana uredjaja gornja polovina, i onda sam gurnuo fioku malo jace i dim je nestao. Kad sam zavrsio videh da i kod mene postoji kapljica vode ali mnogo manja (verovatno jer sam brzo zatvorio protok spoljneg vazduha) nego kod tebe na sliciNema ništa, mora ovaj ćomi krematorijum na reklamaciju!
Para koju propušta pravi vodu koja se sliva gde ne bi smela
![]()
Kako kod tebe izgleda taj var?Neverovatno, al i meni sinoc na istom mestu prilikom spremanja pomfrita poceo da se pojavljuje dim. Leva strana uredjaja gornja polovina, i onda sam gurnuo fioku malo jace i dim je nestao. Kad sam zavrsio videh da i kod mene postoji kapljica vode ali mnogo manja (verovatno jer sam brzo zatvorio protok spoljneg vazduha) nego kod tebe na slici
Izgleda ok, a cini mi se da od tog vara unutrasnji bokovi krecu u konus... vrelo je verovatno da nisam dobro zatvorio fioku pa je zato dimilo. Ne vidim nikakvu sumnjivost kod samog varaKako kod tebe izgleda taj var?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari