Kako spremas tikvice, daj recept.Ma super je,obrok bude brzo a i leeeep.Tikvice su mi omiljene.Kupio sam na Aliju onu silikonsku posudu i nije više ni musavo nakon upotrebe.
I ja poručio. Najviše me nervira pranje posude. Nemam mašinu za sudove i to je muka.https://www.aliexpress.com/item/100....order_list.order_list_main.23.215e1802YK4cEj
Evo je silikonska posuda sa Alija
Ni omlet se ne peče, nego pržiAli supa supa se kuva, ne pece se😋
Nisam ni je, dok nismo uzeli taj njihov multucooker... A uzeli po preporuci prijatelja, koji godinama koriste taj na vise lokacija, kuci, na primorju, kod babe... Mislim da je neki no name brand ili ti kinez, nema ih kod nas, a supruga nije htela da trazimo neki brendirani, jer joj je ovaj proveren.E nisam videla da sad i to postoji.
U tome i jeste poenta paradizovog posta sa okretanjem i analogijom sa supom. Pokušavaš da pečeš nešto (omlet) što se prži i naravno da nije primenjivoU fritezi se pece, a u tiganju przi😉
Nisam ni je, dok nismo uzeli taj njihov multucooker... A uzeli po preporuci prijatelja, koji godinama koriste taj na vise lokacija, kuci, na primorju, kod babe... Mislim da je neki no name brand ili ti kinez, nema ih kod nas, a supruga nije htela da trazimo neki brendirani, jer joj je ovaj proveren.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari