Probijanje svetlosti na ekranima RN9P je evidentno. To ne primećuje samo neko ko nije imao druge telefone tipa Samsunga i sl. 3 od 3 kod mene. Znači nema šanse da je do primerka (2 Vip, jedan Logic) i sva tri različite serije i za različita tržišta (1xEu, 2xINT). Dodatno, što sva tri primerka sa istim setovanjem osvetljena ekrana različito izgledaju. Znači, čak ni ekrani nisu isti.
Proximity senzor nije neispravan ni na jednom ali je lošeg kvaliteta. Mora da se drži pod određenim uglom, a ako ga koristite kao moja žena, priča dok pegla, pere sudove i sl. onda zeza i uključuje ekran. ALi to je generalno boljka svih Redmi telefona (isti problem ima i sa RN10P).
Baterija na Moto G9 Plus je istog kapaciteta kao na RN9P. G9P izvuče komotno dan više korišćenja.
Možete šta hoćete da pričate, ja sam uzeo 3 komada. Ženi i deci. I imao prilike da kad legnu, dok se moj puni, čačkam njihove. Slušam muziku na YT, surfujem, čitam novine, banch i sl. Znači uverio sam se kako od 3 primerka ni jedan nije isti. Kako sam u VIP-u dobio jedan INT i jedan EU. Kako ni fizički nisu isti. Jer Tropical green se fizički razlikuje od Interstellar Gray modela (ne samo u boji).
@Teljan Setih se da sam i ja imao problem u startu sa MTS karticom (pre 3 meseca) i da sam pomislio da je zaključan slot, ali nije. Evo sad sam čačkao ženin fon. Loše su odrađena ležišta za sim kartice. Primećujem otpor kad probam uložak za simove da vratim u fon. Definitivno mora da se namesti...
forum.benchmark.rs
RN8P je za ovaj fon bio klasa. I bolji ekran, i bolje performanse. Snapdragon je trebao na RN9P da donese bolje trajanje baterije a nije to uradio. Ja sam uzeo RN9P jer u VIPu više nije bilo RN8P na lageru. Uzeo i zeznuo se. Sva sreća, najstarijem klincu sam uzeo Realme 3 Pro, a tašti sam prosledio ženin primerak (ženi uzeo RN10P). Najmlađi klinci zadovoljni RN9P jer ga koriste samo za igrice i imaju hrpu tema za fon. Pa tipa naručim silikon sa Alija po temi koju imaju na telefonu.