Beskoristan za razgovore jer, kao sto sam napisao u prethodnom postu, svaki treci razgovor sebe mutiram obrazom jer senzor pobrljavi i aktivira ekran.
Pobrljavi znaci da, nakon 3 meseca koriscenja, jednostavno ne mogu da kucam brzinom kojom sam navikao na prethodnom telefonu. Kucanje sa dva palca cesto tumaci kao svajp od jednog do drugog palca jer detektuje da se prst duze zadrzava nego sto stvarno jeste. Ne koristim ni foliju ni staklo, klot ekran. Gestovi zapravo rade, ali cesto ne mogu da nabodem male zone (recimo X od reklama na nekim sajtovima) koje sam ranije bez greske pogadjao na 1,16 inca manjem ekranu.
Akcelerometar i rotacija ekrana su tek prica za sebe. GPS primetno manje precizan (cesto koristim GPS log). Sve pricam u odnosu na Honor 9 koji nije uopste neka visoka klasa bio, ali me verno sluzio 3 godine.
Da ne bude da samo kudim, ima dosta stvari koje su mi extra na telefonu. Slika na ekranu mi je lepsa nego mnogi amoled ekrani koje sam gledao, HDR podrska, video toolbox, baterija ekstra, kamera sasvim ok za to koliko kosta...