Posto vidim da mnogi se hvale kako im: baterija traje duze , da se ja pozalim da mi na 10.3.4 baterija curi kao voda iz pocepane kese.Traje pola koliko je trajao na pocetku. Uz to ubija ovaj proximiti ako ga ne drzis desnom rukom, sto mi nije navika. Uz to na suncu nista ne pomaze. A sve mi se vise cini da vise zeza u odnosu na pocetak. Sve u svemu dve velike mane.Ovo mi je prvi Xiaomi.Neozbiljno i neverovatno je da da posle update -a telefonu bukavalno uniste bateriju, a za ovaj senzor nemam komentar.Da on poziva kog zeli dok pricam,ulazi u app .... Strasno. Sve u svem sam zadovoljan. ( Kamera vadi stvari i telefon vredi svaki dinar ) A i hardver ne zaostaje .... Nadam se da ce gospoda naucici resiti ove glupe probleme...
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Zasto jednostavno ne pritisnete power dugme kada uspostavite vezu ako vas zeza proximity?
TuturuTu on rmn7
Nema faličnih senzora nego je na lošoj poziciji i bukvalno od toga kako drziš telefon (a možda čak i koliko ti je veliko uvo ) zavisi da li će se uključivati ekran. Meni se uključi možda svaki 5 put
Lol... ako te ovo trigerovalo... i to jos skroz pogresno shvatio covek...Pratim ovaj forum i reko da li da dam odgovor ili da iskuliram ali ne mogu vise.
Kakav je ovo odgovor, "jednostavno pritisnes dugme power..."
Alo ljudi posle toliko godina mobilne industrije i proizvodnje istih glupavi kinezi ne mogu da naprave telefon
da ne mora da mi uvo bude ovoliko ili onoliko, da "pravilno drzim telefon"
Dajte popljujte ih i unakazite odgovorima po forumima da bi mozda neko nekad procitao i reagovao. Xiaomi ovo pa ono najbolji aman vise.
Da se razumemo korisnik sam Xiaomija ali sto ne valja ne valja brate.
Ne daj Boze da se ovo desi Samsungu, bio bi potop!
Pa nije bas da se niko nije bunio, ali za mene je to davna istorija. Proslo je od tada vec nekih godinu i po dana , a i sada mi je jednako porazavajuce sto se o tome diskutuje. Sazaljevati korporacije tipa Ćomi, Samsung, Apple, LG..ili gajiti bilo kakve emocije prema njima i dalje ne razumem. To sto je mene nerviralo je moj problem i bez milosti sam promenio telefon. To sto nekoga drugog ne nervira je njegovo pravo, ali da se ubedjujemo oko toga da li je uvo premalo, da li se tel drzi levom ili desnom rukom, da li je napolju sunce jako ili osrednje, da li ocekujem mnogo za 200 eur..Jednostavno dignes ruke i ides dalje.Moj "odgovor" uopste nije bio upucen tebi kao "tebi", nego po milioniti put procitah sta da se radi
kad zeza senzor i preko toga se prelazi onako opusteno kao normalno je to
Retki kazu ovo ne valja ovo ne valja, nije najbolji... ali cena i jos par stvari, objektivno,
svi ostali dizu Xiaomi u nebesa ovde.
Ti si realan u odgovoru i komentaru
Auuuu, odlična verzija. Hvala.@bongec
Ako dozvoljavaš, da kažem svoje iskustvo:
Koristim Gcam_6.1.021_Advanced_V1.6.190614.0200.apk by Arnova8G2
Jedna od prednosti je što ima opciju da za slike koje su u Portrait modu ne pravi posebne foldere.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari