Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 7 / Pro

u svakoj temi o svakom telefonu ljudi pisu iste stvari za tt, trebalo bi neko masovno obvestenje okaciti na forum....

Nema potrebe, azuriran je sada niti je neki big deal... :)

TuturuTu on rmn7

Ljudi, imate temu za to, sto spamujete ovde....

8.3.1

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Moze li poco launcher lose uticati na telefon(bateriju ili slicno)?

Vrlo koristan i informativan post

TuturuTu on rmn7

U toku noći mi telefon izgubi preko 10% baterije,kako da umanjim to koriscenje baterije kada telefon ode u stand by?

Mreža ti pojede bateriju. Loš signal. Ako je slab wifi onda je to, ako je mobilna mreža isto.

Stavi u airplane mod, pa vidi koliko će ti tad pojesti.

Signal je pun uvek, wifi isto. Probacu nocas sa [emoji574] modom

Zadnja, MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk (BSG, 2019-06-05)

Meni gcam toliko secka da to nije normalno. Poslednja verzija.

Stavi drugu verziju

Ko razmislja da ga kupi post mu i jeste vrlo koristan i informativan.Suludo je i nabrajati bugove ovog telefona.Posle rn4 ovo je ogromno razočarenje.

A ja nemam ni jedan bug... sta cemo sad, ko je jaci, kome verovati?
Napises to i to je problem da ljudi znaju kada se vec pise a ne pljuc i odes, nikakvog smisla

TuturuTu on rmn7

Brate ne mlataraj molim te, reci da je ovaj tel posle rn4 razocarenje je tesko lupetanje.
Imao sam rn4x, odlican je telefon ali rn 7 je jedno 2 klase iznad.

Za te pare je nemoguce kupiti bolji telefon.

Imao sam rn4x, odlican je telefon ali rn 7 je jedno 2 klase iznad.

Aha, jel to po onom principu po kojem je staklo premium materijal? Uzmi RN4 i RN7 i ispusti ih na zemlju pa uporedi "klasu".

RN7 je prvi Note gde je očigledno Xiaomi kreće istim putem kojim je Huawei krenuo pre par godine : opada kvalitet izrade a to istovremeno prati i suptilno dizanje cena sa svakim "refresh" / "naslednik" modelom.

Nije telefon samo kamera...

O čemu ti bre pričaš? Telefon ima GG 5 i napred i pozadi. A što se tiče kvaliteta izrade Xiaomi nikad nije ni bio poznat po tome, pogotovo ne u midrange klasi. Iskreno ne vidim šta fali kvalitetu izrade RN7, još ako ga uporediš sa konkurencijom vidi se da je sve to veoma slično.
Telefon ima samo jedan bag, proximity sensor, doduše i to zavisi od toga kako se drži na uvu.
GCam nije aplikacija fabrički predviđena da radi na ovom telefonu tako da se njen loš rad ne može nazvati bagom, a i to zavisi od verzije (meni poslednja verzija odlično radi).

Staklo je staklo pa zvalo se GG 5, 15 ili 155. Staklo + plastičan frame je downgrade u odnosu na aluminijum za oba.
Kao što je i jadna bela LED dioda na svim novijim Xiaomi modelima downgrade u odnosu na RGB LED na RN4.

I zašto bi se telefon poredio samo sa konkurencijom a ne i sa prošlim modelima Xiaomi-a? Kad ovo drugo više ukazuje na potencijalan trend i pravac u kojem se kreće proizvođač.

I ja nisam komentarisao ni Google Camera ni te navode pojedinaca da RN7 svaki dan doda neki novi bug... ja sam samo dao svoju reakciju na tu izjavu da je RN7 2 klase iznad RN4, ništa više.

Ispustio sam rn4 na beton. Digitajzer se raspao. I sta to govori po tebi, kad se vec zoga hvatas?
Ne znam od kad je merilo kvaliteta telefona "ispusti ga na beton" [emoji2357]

Mozda on prvo sta uradi kad kupi telefon baci ga sa pola metra-metar,pa ako mu nihe nista onda je full kupovina i uzdizace ga u nebesa na svakom forumu i tebi..:)

Ja ne uzdižem ni jedan telefon koji kupim ;) Mogu da ga kudim eventualno :d :d Nemam potrebu da ikog ubeđujem da kupi isto što i ja.

A "ispusti ga na zemlju" i "duhovite" odgovore: ja do sad ni jednom telefonu nisam polupao ekran... i jednom u 2 godine se desi da baš meni ispadne telefon (i to u 90% slučajeva bude indoors na tepih ili parket) a ne nekom drugom. Ironično poslednje pada ne iz tuđih ruku je bilo jedini put kad sam imao telefon na staklenim leđima (Nexus 4).

I pored toga što meni ne ispada telefon & ja baš pazim telefone opet pri izboru šta kupujem ću uvek razmatrati koji model ima bolje šanse da preživi pad bez ozbiljnih posledica.

A "glass sandwich" telefoni imaju duplo veće šanse da negde nešto pukne. Tako da sve dok ima ok telefona koji nisu od "premium" stakla ja ću uvek izbegavati staklena leđa.

Nazad
Vrh Dno