Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 7 / Pro

Pricamo o telefonu ispod 200e...
Od cega god da je, ko hoce da ga cuva, zastiti ce ga.
Da je 300+ evra pa da razumem merkanje, ovo je total budget fon, ocekivanja su totalno nerealna

TuturuTu on rmn7

Ja sam sa rn7 prezadovoljan + mladjani zenski svet sve rekose da je prelep i "top" de ces vise za <200e[emoji3]

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Nadjoh u jednoj radnji staklo koje ne pokriva one crne ivice valja li to ista da ne cekam sa alija?

@shaman: nisam za kompom inace bih brisao sve, posto je tt nepouzdan za te stvari ne bih da rizikujem...
Svi ste rekli svoje, nema poena, idemo dalje

TuturuTu on rmn7

Koliko je ovo jadno
8d3bdf81ab664610c3245a79c5057f81.jpg
c8cc1e6d90c01ff45274f2d82f795ba1.jpg
02300ebaf9714e7fa11a44547ebb4390.jpg

Iskljucio, bas da vidim da li ce se nesto promeniti.

Crpi ti nešto bateriju, nemoguće da svi imaju 7-8 sati SoT-a, a ti 4 i nešto.

Verujem da je do neke app. Mada ima tu i lošeg signala.

Ne znam sta je crpi, iz nekog razloga play store uzima 20%, android system 8% play services 4%,ostalo sve oko 2-3%

Jel si bloatware uklonio ?

Ne zaboravite da je skoro 2 dana koriscenja sa 4,5h sot-a ,pa sta bi vise?

Jesam, nemam skoro nista od bloatware-a. Evo nocas opet izgubio 8% baterije.

Nešto definitivno nije u redu, meni preko noći ode 1-2%...

10.3.5 mi srozao bateriju ispod pet sati uključenog ekrana. 10.3.6 full reset i prva dva dana skoro sedam sati SOT, juče opet ispod pet, danas mi izgleda normalno, da li je vrućina ili šta mu je, i njemu i ruterima i baznim stanicama. [emoji848]

Da li su update resili probleme sa kamerom? Citam da su slike nisu dovoljno ostre.

Ja sam i na rn 4x jedna izvlacio 6h sot-a

Zanimljivo je kako to da se uvek leti pojavi problem i da ljudi ne skontaju šta je.

Zagrevanje telefona of visokih temperatura + visoko osvetljenje = kraća baterija. Gde je još na to kad se upali 4G, pa lošiji signal.

Zimi su svi zavuceni negde + niže osvetljenje + niža temperatura.

Juce sam uzeo ovaj telefon i odmah ga nadogradio na poslednji MIUI 10.3.6. Stable

Imam problem sa lagom/kasnjenjem prednje kamere. Reset ili ciscenje kesa allikacije ne pomaze. Isto se ponasa i u messengeru i drugim aplikacijama — slika nije u realnom vremenu vec kasni nekih 0.5s. Da li je neko imao ovaj problem?

Tu drugu, Nillkinovu, imam i ja. Kakva je prva, merkao sam i nju?

Meni se veoma dopada. Leđa su postavljena (deblja), čak je sam deo oko kamera niži od ostalog.Zbog toga mi telefon deluje dosta deblje.

Osećaj je subjektivan, jer je prethodni telefon bio manji, tanji, a i maskica je bila slim.

Posto vidim da mnogi se hvale kako im: baterija traje duze , da se ja pozalim da mi na 10.3.4 baterija curi kao voda iz pocepane kese.Traje pola koliko je trajao na pocetku. Uz to ubija ovaj proximiti ako ga ne drzis desnom rukom, sto mi nije navika. Uz to na suncu nista ne pomaze. A sve mi se vise cini da vise zeza u odnosu na pocetak. Sve u svemu dve velike mane.Ovo mi je prvi Xiaomi.Neozbiljno i neverovatno je da da posle update -a telefonu bukavalno uniste bateriju, a za ovaj senzor nemam komentar.Da on poziva kog zeli dok pricam,ulazi u app .... Strasno. Sve u svem sam zadovoljan. ( Kamera vadi stvari i telefon vredi svaki dinar ) A i hardver ne zaostaje .... Nadam se da ce gospoda naucici resiti ove glupe probleme...

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Proximity moze da se resi updetima ili je perma kome je to zadesilo ?

Imam ovu masku sa jelenskom glavom sa Alija i odlična je, jako je prijatna na dodir i ima šaru sa strane tako da ne klizi. Imam i zaštitno staklo za kameru sa onim prstenom i on tesno upadne u otvor za kameru tako da je kamera super zaštićena. Stigao mi je update 10.3.4.0 a trenutno sam na 10.3.2.0, posle vaših konstatacija neću da updateujem jer mi baterija traje 3 ipo dana. Sve radi lepo.

Ja sam imao problem sa proximity senzorom koji je resen sa 10.3.6 update-om.

Pitanjce, da li moye da se resi problem sa proximiti senzorom bez updatea? Tipa neka proverena aplikacija , neku koju je vec neko koristio na R.note 7

Pitanjce, da li moye da se resi problem sa proximiti senzorom bez updatea? Tipa neka proverena aplikacija , neku koju je vec neko koristio na R.note 7
Nemoze, sumnjam i sa update/om da ce se ista srediti. Cenim ga da je to ,, mehanicki " kvar... Probao sam razne aplikacije i nista, da pojasnim prevare od app... A da izludjuje... Izludjuje... Ne znam ovi na custom romovima imaju li problema, ali velika je sansa da imaju...

Ja uopste nemam problem sa proximity senzorom. Zavisi kako drzite telefon.

Ja uopste nemam problem sa proximity senzorom. Zavisi kako drzite telefon.

Cuti tu imas srece.Ja sam probao i desnom da drzim telefon. U tamnijim prostorijama , nocu nema problema. Ali na suncu, mozes i da ga obema drzis nema pomoci. Najgore je sto zakljucam telefon , on se sam otkljuca. Jedini spas ugasis i upalis opet tel i sljaka 15 minuta... Secam se prvog svog android tel Motorole... Pre 10 godina muku nisu imali... Ima i neke manje poznate marke tel i tu nije bilo muke....

Nazad
Vrh Dno