Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Za hdr+ na prednjoj sa ovim patchem radi 100% i portret i sve.Ali radi samo na Miui ne na aospima! Gcam 5.1 bez problema ikakvih

https://ufile.io/yqgus

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Poslednja izmena:
@bojilica
Hvala na informacijama. Ostrina nije presudna nego sam mislio da su boje lose odradjene i neprecizno..al ako je samo do ostrine bice sasvim ok.
Ako podesiš boje na max bude super. I snapseed-om pojačaš, pooštriš, kropuješ, ispraviš sve što ti treba.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Probaj sa ovim sto sam stavio, od nekog lika sa telegrama je-bilo je vise fajlova.
Ja sam na xeu 10.2.1.0 odlicno

Jesi je isprobao u različitim uslovima, po noći, danu, na suncu, unutra, itd?

Istaliraš magisk, pa onaj patch za cam2api i onda ovaj patch?

Da radi u svim uslovima-noc, blic, portret apsolutno sve
Ja koristim sa onim BBD Patchom 3.3 sve preko twrp-a nista magisk.

Jel možeš neki link ili nešto da ostaviš ili ovde ili na pm? Skinuo sam patch ovaj gore, sad još samo taj za šta već služi i eventualno preporuka za 5.1 gcam. Izvini sto te cimam, ogadio mi se fon jer nemam vremena i živaca da pratim i isprobavam 1001 patch i apk a vuče me. :D

Ja sam primetio na xeu da ga magisk mnogo uspori. Džabe restart i sve, nije više tako fluida telefon. Dok stock miui nema tih problema.

Hm dugo nisam bio i sad iscitao ~350 postova...ako sam dobro shvatio mcaosp gotov sto se tice upd? Skroz?
Ja sam na njemu od instaliranja i da kucnem u drvo...i gcam 5.1 msm uz taj bbd patch i nisam imao ni crne slike ni nista...
Znaci sad je neki sledeci mozda rr? :d

Kaže batalio do daljnjeg.
Ja čekam da rr izbaci update da isprave bugove pa da se prebacim na njega.

Razvija li čovjek i dalje daj bbd?
Gdje ga pratiti pošto se sa xda izgleda odjavio?

Kaže batalio do daljnjeg.
Ja čekam da rr izbaci update da isprave bugove pa da se prebacim na njega.

Smor :/ nadam se da ce se predomisliti i da stvarno radi negde u tajnosti :D u suprotnom probao bih rr, nisam dugo reinstalirao, ne ide hahahah :D

Poceo yt da me na pocetku pita hocu li da upd? Koristim vanced i radio je do sad skroz ok i radi i sad cim idem na not now...jel mogu to negde da iskljucim?

Bilo i kod mene to. Skinuo sam i instalirao najnoviju verziju pa je prestalo

Jaoo kakav bug. Stock kamera, video snimanje ne radi uvek. Snimam tako ja par minuta, zaustavim i vidim da kamera nista nije snimala. Trazim video po telefonu, nema ga. Probam jos par puta, vidim ne sacuva video uvek. Mislim da mi se to desilo i ranije jednom, al rekoh mozda nisam ni kliknuo snimanje.
E sad ne znam dal sam tada bio na stocku, trenutno xeu + cam2api i pecevi.

Jaoo kakav bug. Stock kamera, video snimanje ne radi uvek. Snimam tako ja par minuta, zaustavim i vidim da kamera nista nije snimala. Trazim video po telefonu, nema ga. Probam jos par puta, vidim ne sacuva video uvek. Mislim da mi se to desilo i ranije jednom, al rekoh mozda nisam ni kliknuo snimanje.
E sad ne znam dal sam tada bio na stocku, trenutno xeu + cam2api i pecevi.

Upravo ovo se meni desilo juče. I što kažeš nije prvi put. Ali još uvek nisam siguran zbog čega...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Upravo ovo se meni desilo juče. I što kažeš nije prvi put. Ali još uvek nisam siguran zbog čega...

Jesi na stocku/custom romu? Imas cam2api aktiviran, pec?

Stock rom, ništa root, ništa patch... [emoji848][emoji780]

Za ovih 6 meseci koliko koristim fon desilo mi se 2-3 puta da zabaguje i to je uvek bilo kad sam cackao kameru...Isto stock sve...

Isto samo što ja to pripisah magisk modulu. Ima isti problem po neko na MIA2 posle ažuriranja na pie.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Snimam isključivo sa Gcam i nisam imao problema do sada.

Ma imam i ja Gcam, ne znam sto mi dodje da snimam stock kamerom, a trenutak ode. Za drugi put cu znati. Posto se desava i na stocku, ne mozemo okriviti pec, magisk ili rom.

Poslednja izmena:
Takođe nema ni laga prilikom startovanja snimanja od par sekundi koji je prisutan na miui kameri. A i stabilizacija mi se čini da je bolja + što se stabilizacija može koristiti i na 4k.

Konačno kupio telefon, prezadovoljan sam.
Prilikom prvog uključivanja u dnu ekrana je bilo ispisano Unlocked. Šta to znači?

Da je bootloader otkljucan. Polovnog si kupio?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nov, neotpakovan u celofanu.

Nazad
Vrh Dno