Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Stigla maska. Na leđima ima malo lufta i print je mogao biti malo bolji ali za 1.5e se ne mogu žaliti.
8f153433df30ccb29b5521b03ce1b3c7.jpg

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Lepo izgleda. Jel tvrda ili silikon?

Silikon, ojačan sa strana.

Stigla maska. Na leđima ima malo lufta i print je mogao biti malo bolji ali za 1.5e se ne mogu žaliti.
Jel to sa linka što sam kačio ranije? Ok je silikon. Kod mene nema lufta pozadi ali slažem se da je print mogao biti bolji...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Jeste, to je ta.

184d8c5706e96e77899606433a0903e2.jpg

Druga je uzeta da bi na nju postavio metal za car holder...
Što se mene tiče, pored MOFi ostali ne moraju da proizvode maske [emoji1]

I meni stigla ta sa printom pre koji dan.Bas je dobra stvar [emoji3]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

8f153433df30ccb29b5521b03ce1b3c7.jpg

Čekam istu ali ima staklena leđa. Ta nije bila dostupna kad sam poručivala. Sad će mi trebati maska da štiti masku.

Cini mi se da na 10.0.4 telefon ima bolji ram managment i da nema lega kad se koristi fsg za vracanje na pocetni ekran.

Zahvaljujem, ova izgleda dosta ozbiljnije.

Ženi sam kupio skoro istu futrolu (druge boje naravno) samo za Honor 9. Dobro je odrađena. Kvalitetan malo tvrđi silikon i staklo koje je bas lepo uklopljeno pozadi. Onako blago zaobljenih ivica. Telefon ulazi knap i sve je utegnuto. Otvori su dobro odrađeni. Očekujem isto tako za naš telefon. Samo da mi stigne. Nešto se oduzilo...

Skoro sam ovdr postavio sliku armor futrole. Takođe preporučujem ko voli i kome treba ovakva vrsta zaštite. Meni završava posao. Nosim je već par dana i odlična je...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:
Ja cekam slicnu masku vec 2 meseca i nikako da stigne. Pisao sam im, pa su mi poslali jos jednu.

For Xiaomi Mi A1 Mi A2 Mi Mix 2s Case Tempered Glass Back Cover Phone Cases For Xiaomi Redmi Note 5 Pro 5A Redmi 4X 5 Plus Mi 8
https://s.click.aliexpress.com/e/cA7lGZAY

Ja cekam slicnu masku vec 2 meseca i nikako da stigne. Pisao sam im, pa su mi poslali jos jednu.

For Xiaomi Mi A1 Mi A2 Mi Mix 2s Case Tempered Glass Back Cover Phone Cases For Xiaomi Redmi Note 5 Pro 5A Redmi 4X 5 Plus Mi 8
https://s.click.aliexpress.com/e/cA7lGZAY

Ova mi se mnogo vise sviđa jer nema printa, deluje elegantnije i ozbiljnije, ova prva mi je malo šarena...

Kako vam se cini baterija na novom apdejtu?

plakacu hahaha kako bre gurate dva dana :( msm ne zalim, se jakacje baterija, al samo mi nije jasno kako to da vecina izvlaci 10h sota uz slicnu upotrebu i eto puna dva dana, meni ugl ode na polovini drugog, a samim tim u poslednje vreme uzmem pa dopunim..
evo, juce u 07 skinut sa punjaca, ceo dan taj, 70%wifi ako ne i jace..mozda sam 3h bio na svom netu...4g, wapp uglavnom, juce po neka slika snimak i tako..
danas nista spec, instal tapayalk neko vreme ga nisam imao, malo izlistao sto sam zaostao i evo na 23%
i smara me pomisao da izlazim iz kuce za 10' a sigurno nece drzati do 11,12 veceras sa tim.
i generalno tu neku satnicu guram, ni fb nisam imao dugo al bukv instal pre dan dva, trebalo mi nesto, sve u svemu nije do njih..jel moguce da mi je baterija slabija od vasih :D
uvek isti punjac, stvarno pazim na tel..nijednkm nisam drugi punjac od kad je kupljen

trenutno je na ovom 10.0.3 al isto je bilo i pre njega

bb864243f215ae11fd5e67e59f17f8ef.jpg
e5b45e9005111cba1d366ac045e77685.jpg
432fa18c779ab811f8adf7081faab6a4.jpg

Poslednja izmena:
Daj bbs da vidimo jel ti nešto cedi bateriju, samo isprati uputstvo.

Mada ja sam na xeu bio. Nisam imao Facebook ni njihove servise.

Imaš malo lošiji signal ponekad, a i budi ti se telefon.

Kako vam se cini baterija na novom apdejtu?

Meni odlična... Na prošloj verziji sam imao battery drain zbog Google servisa, na novoj verziji toga nema. Izdrzace 3 dana sa mojom upotrebom.

Inače ja sam na XEU.

Pricali smo pre mesec dana, u procesu sam otkljucavanja pa cu i ja vrvtn probati xeu...al imam jos par dana, imao sam srece da dobijem mesec :D
ja se izvinjavam malo sam guglao al ne nalazim sta je skraceno za bbs i kako da izvucem to :D ?
pa nije tolko los domet, vidim ima i gorih, a cak sam kod kuce jedno vreme menjao na 2g kad sam na wifiu al nosta spec nisam dobio :D
a fb nije bio tu do pre dva dana, pa opet nisam isao pre 6,7h sota na 1,5 dan

Imaš u potpisu kod mene (tema moja otvorena na forumu), a poslaću ti najnoviju verziju.

Treba ti root ili ako nemas onda ti treba znanje malo sa adb komandama :)

tt mi ne pokazuje potpise..pa ne vidoh, morao na pretrazivac :) nemam root, nadam se da cu se snaci, pa kacim za dan dva.

Hvala!

Malo posustala tema. Nema me par dana, samo 10 novih postova. [emoji3]
Jel se nekom cini da se tel sporije puni posle 4.0 update-a ili je samo kod mene slucaj?

Vrh Dno