Ne.Brise li to podatke?
Ukini mu obe dozvole ili clear datJe l zna neko zasto mi ove gluposti stalno izlaze, pre ih nije bilo![]()
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Hahahaha valja na srpski prebaciti samo zbog prevoda da se smiješ. Kada pozivaš nekoga na engleskom je to calling a na srpskom "okrećem".@Laks96
Probaj u MI Video da isključis: točkić levi gornji ugao,pa Gurajuća obaveštenja.
Pogledajte prilog 260791
Prevod je fantastičan.![]()
Blaženi mcaosp bez reklama, ovo gore je stvarno već pretjerano od Xiaomia.
+1Ne bih koristio telefon na srpskom pa da mi plate. Jednostavno ne mogu da svarim to...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Razlog?Ne bih koristio telefon na srpskom pa da mi plate. Jednostavno ne mogu da svarim to...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Tačno tako. [emoji3]Ja na srpskom ne znam da koristim telefon.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Mcaosp sa njegovim kernelom, ništa specijalno podešeno. Čisto dovoljno trajanje baterije na sporiji vikend.Mcaosp uz twistloop kernel odlična kombinacija za ovaj telefon.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Znači da nije bio precizan. Aj uslikaj nam podešavanja za 5ghz na ruteru,ako znas kako da udjes tamo.Šta to znači?
I kod mene stiglo,ali ima jos nesto, System i Camera neke ispravke.Konačno neki Ota ali redovan a ne ručno ubacen.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari