Nema više bojilica, prešla na eu rom [emoji16]To pitaj @bojilica ,ona uvek dobije prva a nekad i jedina[emoji6].
Kako radi? [emoji16]Nema više bojilica, prešla na eu rom [emoji16]
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Odličan. Iako ne verovati da može fluidnije, ovaj radi fluidnije od globala. Uz to nema bespotrebnih aplikacije Google muzika, Google filmovi isl. Od Google stiže samo onaj G browser, verovatno zbog asistenta, ni on mi ne treba, i gboard.Kako radi? [emoji16]
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
+1Odličan. Iako ne verovati da može fluidnije, ovaj radi fluidnije od globala. Uz to nema bespotrebnih aplikacije Google muzika, Google filmovi isl. Od Google stiže samo onaj G browser, verovatno zbog asistenta, ni on mi ne treba, i gboard.
Odes na unlock tool i kliknes unlock pa vidiš [emoji12]Ako mi je ostalo 2 dana do otključavanja bootloadera a u međuvremenu sam bio aktivan na MIUI forumu da li postoji šansa da se vrijeme smanjilo i da mogu danas otključati bootloader? Nemam više strpljenja.
Nisam to doziveo,otkljucavao sam tri komada i uvek je bilo u minut tacno.Čuo sam da se tako može produžiti vrijeme pa bih se tek onda iznervirao. xD
Thx.
Stavi ovaj 8.11 on je poslednji. Meni neće da prođe update. Ne znam kakav je stable, ovaj weekly je odličan.Thx.
I sad koji, 8.10.25 ili 8.11.1?
Stable pretpostavljam nije dobar kao weekly, ili?
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Da, samo storage/internal ne diras, ostalo wipe, data, dalvik, system, cache, vendor.Ok hvala.
Ako prelazim sa non stock roma onda prije brišem sve osim storage?
Mislim na twrp wipe.
Poslano sa mog Redmi Note 5 koristeći Tapatalk
Zahvaljujem kolegaDa, samo storage/internal ne diras, ostalo wipe, data, dalvik, system, cache, vendor.
I ja ću da pređem na taj jer me mrzi cimanje oko nadogradnje i ruta al sad kad mi je sve postavljeno kako treba, mrzi me da bilo šta menjam.Ja sam na eu stable 10.02 zbog ruta, mrzi me svake nedelje da radim iste stvari. Odličan je i stable. Skoro pa da nisam primetio razliku između njega i ovog koji izlazi nedeljno
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari