Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

За прву верзију 10 тке ово је одлично, јако флуидно, нема сецкања и слично, анимације остале на 1х...Коме је битно, да кажем да је и батерија боља, тј. дуже траје изгледа...слип је одличан, још више разлога да се остане на миуи-у...
d8734ef1dd4532cbd5854f490428dbf4.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Да ли је неко од вас пробао да снима 4К видео овим телефоном?

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Да ли је неко од вас пробао да снима 4К видео овим телефоном?

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
Jesam nešto bzv snimala psa. Ne vidim neku razliku u kvalitetu između 1080 i 4k na ovom ekranu. 4k sam dobila u fabričkoj aplikaciji sa magisk modulom. Ono što sam primetila da je ubrzani i usporeni snimak u zatvorenom zrnast.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Kod mene i jutros nista..aaaaaaa

Isto..sinoc pojavilo i nista :D bice :D

Čitam na MIUI forumu da je povučen update tj. dobio ga je samo određen broj ljudi pa ako ne bude bagova dobiće ga svi od utorka...Kod mene takođe nema ništa. Ali sam skinuo OTA .zip fajl. Ne znam da li da odradim tako update...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Briše li podatke kada se radi update preko zip fajla?

Послато са Redmi Note 5

Kažu ako se flešne FULL update zip onda briše,a OTA fajl ne briše...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

I na kraju, je l' izasao zvanicni OTA update MIUI10 za RN5 global ili nije?

Meni se cini da na 10 baterija brze slabi

Da li neko zna kako isključiti ovaj Smart icon animations bez da gasim skroz animacije? Nervira me kad koristim bilo koji drugi launcher I izlazim iz aplikacije a on pamti lokaciju ikonice sa Miui launcher-a.

Da li neko zna kako isključiti ovaj Smart icon animations bez da gasim skroz animacije? Nervira me kad koristim bilo koji drugi launcher I izlazim iz aplikacije a on pamti lokaciju ikonice sa Miui launcher-a.

Tesko pitanje, prosao sam kroz sva podesavanja i nisam nasao nista slicno tome. Mozda u developer opcijama da potrazis.

Screenshot_2018-09-15-12-19-48-953_com.miui.securitycenter.png

Ne snalazim se najbolje sa kacenjem slika. Uglavnom, nije losa baterija sa Miui 10.

Poslednja izmena:

Ja sam obrisao miui launcher i onda nema toga. Isto me nerviralo.

Da li mogu ja koji nemam root da obrisem launcher? I kako bih ga vratio posle ako bih hteo?

Jel to mislite ono kada izlazite iz aplikacije on kao minimizira default ikonicu dole. Na rn5plus toga nema više na poslednjoj beti, pre je bilo

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Da li mogu ja koji nemam root da obrisem launcher? I kako bih ga vratio posle ako bih hteo?
Ne.
Jel to mislite ono kada izlazite iz aplikacije on kao minimizira default ikonicu dole. Na rn5plus toga nema više na poslednjoj beti, pre je bilo

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Kao na iOS-u kad se izadje iz app ona se vraća na mesto na desktopu. Kad se stavi nova npr on prati miui launcher raspored, a ne kako je na novi.

Sigla i meni sinoc desetka. Jel ima neka dobra tamna tema koja je kompatibilna sa miui 10?

Jesu li vam sitne ikonice na Poco launcher-u ? Konkretno početni ekran...?

Sigla i meni sinoc desetka. Jel ima neka dobra tamna tema koja je kompatibilna sa miui 10?

Nema ništa još, sad će početi polako da prave da budu kompatabilne sa desetkom, pa će biti i tema.

Screenshot_2018-09-15-14-40-34-980_com.android.mms.png
Koja fora sa ovim? Pojavilo mi se posle prelaska na miui 10.
Jeste da je na srpskom ali nisam razumeo najbolje.

Treba mi pomoć.
Imam PS2 to USB adapter i OTG kabl i hoću da ga povežem sa RN5, ali ga ne prepoznaje. Probao sam kod burazera na Samsungu J7 i šljaka uredno. Da li ima neka fora da ga prepozna Xiaomi i kako? I zbog čega ga uopšte ne vidi, da li zbog verzije Androida (kod njega je 7.0, kod mene 8.1) ili zbog hardvera?

Ne secam se da mi je ovo iskocilo kad sam bio na MIUI 9. A i ne treba mi to ni za sta, ionkao ne koristim poruke nesto puno, pored ostalih app za dopisivanje.

Jedno pitanje...meni ne dolazi update za miui 10...jel postoji mogucnost da update skinem u file manager, pa da odem na sistem update, one tri tacke, choose update package i odatle da izaberem file manager i instaliram update? :D

Ne znam što svi žurite kad će doći svima. Niko neće izostati.

Koliko sam gledao na 4pda većina ljudi je tako odradila, samo neki rade ota tako, neki full.

Vrh Dno