Cestitam, nek te dobro sluzi.Samo noob pitanje moze se staviti vise otisaka da prepoznaje, recimo kaziprst leve i desne ruke
Mozes misliti prodaju displej na aliexpresu za telefon koji ne postoji i koji se nece pojaviti bas uskro, ne pije vodui taj j sledecem note telefonu, tipa SD670 bar.
Zato sam ja izbacio Nilkkin u startu, Mofi je odlican za sada.Nillkin imao jutros prvi test. Telefon ispao sa pola metra visine na parket i pukne baš na ivici gde nema zaštite na Nillkinu(gore). Da nije bilo zaštitnog stakla...jbš ovakvu zaštitu kad ne štiti sve, a nije baš jeftina za ono što nudi.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Izguglah sad, malo posla oko cmd i to bi trebalo biti to.Imas YouTube imaš xda, pa sta ti je lakše, samo kucaj Redmi note 5 twrp izaći će ti rezultati.
I onda kažu da zaštitno staklo ne vredi. Vredi i te kako. 2 telefona su mi ispala i oba je spasilo zaštitno staklo. A maske su obe comicell.Nillkin imao jutros prvi test. Telefon ispao sa pola metra visine na parket i pukne baš na ivici gde nema zaštite na Nillkinu(gore). Da nije bilo zaštitnog stakla...jbš ovakvu zaštitu kad ne štiti sve, a nije baš jeftina za ono što nudi.
Neko sa utiscima o MIUI 10? Mozda neki bagovi? Ne odradih update za sad. Odlučio sam se da čekam...
Vidim ovi Indijci pišu svašta. Kod nekih veliki battery drain, ikone koje nisu optimizivane, hotspot ne radi, fingerprint sporo otključava...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Dobro, sad možeš prestati sa RN6, pošto je ovo tema za RN5.
Ma koristim i onako Novu. Nego rekoh da čujem iz prve ruke jel to sve ispeglano kako treba. Na MIUI forumu pišu svašta. Kad se Indijci uključe u diskusiju to je haos...Možeš uvek da promeniš ikone.
Znači više preporučuješ RN5 nego A2? Koliko je otprilike u procentima razlika između kamera?Ja sam pre nedelju dana preso sa Mi A2 na RN5 i procitao sam ovde na forumu da je izaslo azuriranje na global stable MIUI 10. Probaj iz aplikacije updater/ажурирања izbrisi sve podatke pa ti mozda onda izbaci update na 10ku, ako ga nisu sklonili. Pravo osvezenje u odnosu na stock android, moj prvi telefon sa MIUI sistemom i mogu reci da sam odusevljen, baterija je dosta jaca u odnosu na A2 i nema nikakvih problema sa proximity senzorom kao sto imao na A2.
Moj glas ide za RN5. Kamera je nekih 20-25% bolja na A2 i brze prebacuje od auto moda na portret. Kvalitet izrade jeste bolji na A2 ali to mi nije bitno jer svaki telefon nosim u case-u.Znači više preporučuješ RN5 nego A2? Koliko je otprilike u procentima razlika između kamera?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari