Neće sad ni kod mene. Do sutra, prekosutra će valjda normalno izaći.Uradio sve ali i dalje nista.
Sadzgao si aplikaciju od toliko pokusaja
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
[emoji23] https://www.apkmirror.com/apk/xiaom...elease/mi-updater-6-0-0-android-apk-download/Sto je najgore ja sad ne mogu da nadjem onu aplikaciju updater tj. azuriranje. Probao par puta sa brisanjem data i sad je nema u instaliranim aplikacijama gde je inace bila.
Nema je ni kod mene posle abdejta[emoji23] https://www.apkmirror.com/apk/xiaom...elease/mi-updater-6-0-0-android-apk-download/
Probaj ovu.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
[emoji23][emoji23] ja sam cackao tel opusteno dok skinuo ubdate kakav fles. A sad medju sistemskim ap jel imas updaterUspeo sam. Izbrisao sam data iz updater aplikcije i otisao da proverim azuriranje i tapkao brzo tamo gde treba da se pojavi da se skine azuriranje i poceo da skida, ali ovog puta nisam izlazio dok nije skinuo, vec sam cekao tu dok je skinuo update i onda instalirao normalno. Prethodni put sam stavio da se skida i izasao iz toga i cackao nesto drugo.
Uzmi instaliraj ovu apk za svaki slučaj. Probala sam je, to je ta aplikacija.Nema je ni kod mene posle abdejta
Valjda nece biti problema sa narednim abdejtima
Ma ima je nego pod stresom je nisam video kad sam trazio [emoji1787]Uzmi instaliraj ovu apk za svaki slučaj. Probala sam je, to je ta aplikacija.
Znaci samo za mene nema update, ok![]()
Znaci samo za mene nema update, ok![]()
Je l na 10 stable aktiviran cam2api kao sto je na poco?
Sta mu to znaci?[emoji1][emoji1][emoji1]Moze li neko da ovo potvrdi/demantuje ?![]()
Nema ni kod mene. Nisi sam...Drži se. Podnesi ovo muški. Hahaha... [emoji38]Znaci samo za mene nema update, ok![]()
Gde moze da se vidi to za cam2api?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari