Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

I mene zeza. Obrisao data, restartovao...posle restarta prijavi update sam, ali kad kliknem na njega pise da nema update.
f949c08bd7410b0ccbe737f209d6d73b.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Pocetkom narednog mesec cu moci da otkljucam butloader

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Sto je najgore ja sad ne mogu da nadjem onu aplikaciju updater tj. azuriranje. Probao par puta sa brisanjem data i sad je nema u instaliranim aplikacijama gde je inace bila.

Sadzgao si aplikaciju od toliko pokusaja :D

Uspeo sam. Izbrisao sam data iz updater aplikcije i otisao da proverim azuriranje i tapkao brzo tamo gde treba da se pojavi da se skine azuriranje i poceo da skida, ali ovog puta nisam izlazio dok nije skinuo, vec sam cekao tu dok je skinuo update i onda instalirao normalno. Prethodni put sam stavio da se skida i izasao iz toga i cackao nesto drugo.

Uspeo sam. Izbrisao sam data iz updater aplikcije i otisao da proverim azuriranje i tapkao brzo tamo gde treba da se pojavi da se skine azuriranje i poceo da skida, ali ovog puta nisam izlazio dok nije skinuo, vec sam cekao tu dok je skinuo update i onda instalirao normalno. Prethodni put sam stavio da se skida i izasao iz toga i cackao nesto drugo.
[emoji23][emoji23] ja sam cackao tel opusteno dok skinuo ubdate kakav fles. A sad medju sistemskim ap jel imas updater

Imam sad. Obrisah sliku i uplasih se, ima neki jeziv zvuk kad se brisu slike. Kako se gase ovi zvukovi?
Rano je da pricam o updejtu, ali za sad radi ok, nista brze nego MIUI 9. Mada videcemo ovih dana kako ce se pokazati.

EDIT: nasao sam, ima posebna opcija Delete sound.
Pojavice se vecini za dan-dva verovatno.

Poslednja izmena:
Nema je ni kod mene posle abdejta :)
Valjda nece biti problema sa narednim abdejtima

Uzmi instaliraj ovu apk za svaki slučaj. Probala sam je, to je ta aplikacija.

Uzmi instaliraj ovu apk za svaki slučaj. Probala sam je, to je ta aplikacija.

Ma ima je nego pod stresom je nisam video kad sam trazio [emoji1787]

Auuuu bas je dobra ova 10 ,izgleda i baterija da ok drzi,kamera je 1080p 60 fps i ok je,sve je nekako lepse i fluidnije,samo ce biti vremenom sve bolje,bravo za xiaomi[emoji123][emoji123][emoji123]

Proverio sam, nije aktiviran camera2 api na MIUI 10. Nista od gcam bez roota.

voleo bih da probam gcam, ali mi se ne gubi garancija.

A što bi izgubio garanciju kad bi instalirao Gcam?

Gubim garanciju ako rutujem telefon, koliko ja znam

Svaki Xiaomi se može vratiti na fabrička podešavanja kad se flešuje fastboot rom.Slobodno otključaj butloader,rutuj ga,stavi Gcam i vozi.

Vrh Dno