Neće sad ni kod mene. Do sutra, prekosutra će valjda normalno izaći.Uradio sve ali i dalje nista.
Sadzgao si aplikaciju od toliko pokusaja 😀
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
[emoji23] https://www.apkmirror.com/apk/xiaom...elease/mi-updater-6-0-0-android-apk-download/Sto je najgore ja sad ne mogu da nadjem onu aplikaciju updater tj. azuriranje. Probao par puta sa brisanjem data i sad je nema u instaliranim aplikacijama gde je inace bila.
Nema je ni kod mene posle abdejta 🙂[emoji23] https://www.apkmirror.com/apk/xiaom...elease/mi-updater-6-0-0-android-apk-download/
Probaj ovu.
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
[emoji23][emoji23] ja sam cackao tel opusteno dok skinuo ubdate kakav fles. A sad medju sistemskim ap jel imas updaterUspeo sam. Izbrisao sam data iz updater aplikcije i otisao da proverim azuriranje i tapkao brzo tamo gde treba da se pojavi da se skine azuriranje i poceo da skida, ali ovog puta nisam izlazio dok nije skinuo, vec sam cekao tu dok je skinuo update i onda instalirao normalno. Prethodni put sam stavio da se skida i izasao iz toga i cackao nesto drugo.
Uzmi instaliraj ovu apk za svaki slučaj. Probala sam je, to je ta aplikacija.Nema je ni kod mene posle abdejta 🙂
Valjda nece biti problema sa narednim abdejtima
Ma ima je nego pod stresom je nisam video kad sam trazio [emoji1787]Uzmi instaliraj ovu apk za svaki slučaj. Probala sam je, to je ta aplikacija.
Znaci samo za mene nema update, ok 😀
Znaci samo za mene nema update, ok 😀
Je l na 10 stable aktiviran cam2api kao sto je na poco?
Sta mu to znaci?[emoji1][emoji1][emoji1]Moze li neko da ovo potvrdi/demantuje ? 🙂
Nema ni kod mene. Nisi sam...Drži se. Podnesi ovo muški. Hahaha... [emoji38]Znaci samo za mene nema update, ok 😀
Gde moze da se vidi to za cam2api?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari